fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

REVOLUCIONARNE METODE POMLAJEVANJA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

Prej ali slej se v življenju vsak sooči z znaki staranja. Nekaj k njihovemu zgodnjemu nastanku prispevamo sami, nekaj nam je “usojeno” s pomočjo zapisov in genov o našem dedovanju. Toda videti in počutiti se mlajši kot smo, ni neuresničljiv cilj!

Se želite počutiti kot zvezdnica in občutiti največje skrivnosti Hollywooda na svoji koži?

Predstavljamo vam najuspešnejše metode pomlajevanja, s pomočjo katerih lahko poskrbimo, da se v svoji koži ponovno počutimo samozavestnejši, zadovoljnejši in mladostnejšega videza.

 

Polnjenje ustnic z botoxom.
Polnjenje ustnic z botoxom.

 

Aparat OxyNova  – revolucionarno pomlajevalno metodo, ki na osnovi čistega kisika v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino, okrepi njeno vezivno tkivo, jo regenerira, revitalizira, oži pore in jo »nahrani«.

Kisikova terapija je zelo prijetna in prija zlasti v vročih dneh, saj obraz prijetno ohladi in osveži.

Sama metoda aparata AMI OxyNova  je popolnoma neinvazivna in vam tako omogoča, da lahko takoj po opravljenem tretmaju kisikove terapije, kot prerojeni stopite na ulico in zablestite na njej.

Učinki so vidni že takoj po terapiji, koža postane namreč takoj bolj napeta, prožna, navlažena. Posebnost aparata OxyNova je, da se lahko tretma uporablja v kombinaciji z radiofrekvenco, kar zagotavlja doseganje še hitrejših in še boljših rezultatov.

Radiofrevkenca  povzroča krčenje kolagenskih vlaken in hkrati stimulira kolagenske celice, da le te pričnejo intenzivno proizvajati kolagenska vlakna. Rezultat uspešne radiofrekvenčne terapije je bolj napeta, gladka in mladostna koža na obrazu, vratu in podbradku. Rezultati radiofrekvenčne terapije so delno opazni že po samem postopku, končni učinek pomlajevanja pa je viden nekaj tednov po končanih terapijah. Radiofrekvenca omogoča izjemne rezultate tako pri postopkih na predelu obraza, kakor pri preoblikovanju telesa.

Pomlajevanje z lastno plazmo je nova medicinska metoda pri kateri z odvzemom krvi in s posebnim postopkom centrifugiranja le-te pridobimo in uporabimo lastno plazmo, ki stimulira celice kože, ki se regenerirajo in ponovno zgradijo mlado kožno tkivo. Koža na tak način postane bolj gladka, poveča se njena elastičnost in napetost. Pospeši se tudi proces celjenja brazgotin po estetskih posegih ali poškodbah. Metoda pomlajevanja z lastno plazmo je zelo učinkovita tudi pri osebah z aknasto kožo ter pri vseh, ki se soočajo z težavo hiperpigmentacije.

Botox in hialuronska polnila

Po letih smejanja, gubanja čela, mežikanja se okrog oči in na čelu pogosto pojavijo globoke brazde in gube, ki jih imenujemo izrazne linije. Te nas postarajo, videti smo utrujeni in zaskrbljeni. Do nedavnega je bilo te brazde težko popraviti, s pomočjo botulinum toxina pa jih lahko močno zmanjšamo in zatremo oz. preprečimo njihov nastanek, če z metodami pričnemo dovolj zgodaj. Botox uporabljamo tudi za dvig obrvi, pri čemer z oslabitvijo mišic ob vekah povzročimo njihov dvig, kar vam odpre vaš pogled in s tem pripomore k mladostnejšemu in bolj spočitem videzu.

Postopek vbrizgavanja botoxa v čelni predel
Postopek vbrizgavanja botoxa v čelni predel

Kadar so naše obrazne linije in gube že tako izrazite, da klasične neinvazivne metode ne prinašajo več zadovoljivih rezultatov, je čas, da jih razrešimo z apliciranjem t.i. hialuronskih polnil. Le ta se uporabljajo predvsem za „izbris“ močnih izraznih gubic v predelu okoli lic in ustnic, s katerimi s pomočjo polnil le-te zapolnimo oz. izbrišemo.

V medicinsko estetskem centru Perfect Body  vam s pomočjo najsodobnejše opreme, vrhunskih strokovnjakov ter najučinkovitejših metod ponujamo možnosti pomlajevanja obraza poleg omenjenihmetod tudi

LPG liftmasažo , pomlajevanje z mikrotokom ter anti age nego.

Naredite nekaj zase in se prepustite, da vam povrnemo vaše zadovoljstvo, dvignemo samozavest in uresničimo sanje o vaši popolni samopodobi.

Brezplačen zdravniški pregled.
Brezplačen zdravniški pregled.

 

Katera tehnologija  je za vas najprimernejša, bo pokazala analiza kože. Za BREZPLAČEN pregled in posvet lahko pokličete na telefonsko številko 031 760 280 ali pišite na: info@perfectbody.si.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]