fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Issahra arganova organska kozmetika

Oglasno sporočilo

V Maroku, v čistem ozračju hammanov, padejo vse tančice. Ženske se tam urijo v umetnosti dobrega počutja in uživajo v ugodju negovanja svojega telesa. V deželi, kjer je dvorjenje obdano z skrivnostjo in uglajenostjo, si ženske v intimi izmenjujejo skrivnosti lepote.

 

Popolno arganovo Olje

 

 

Obstaja skrivnost, velika skrivnost prednikov: arganovo olje. Zaradi svoje izrednosti je arganovo olje darilo, zato smo se odločili, da ga bomo iz spoštovanja združevali samo z naravnimi sestavinami, ki so znanstveno dokazane. Z izvlečki jabolka, alg, mineralne gline, čebeljega voska, rožne vodice, essence olja vrtnice, sadežev citrusov, medu, rastlinskega olja … Tako veliko aktivnih sestavin plemeniti vsebino tega mogočnega olja in ponuja ter vrši inovativno lepotno nego.

 

Arganovo luščulno milo

 

 

KER JE KOŽA NAJOBČUTLJIVEJŠI DEL NAŠEGA TELESA, SMO IZBRALI PRODUKTE, KI SO NEŽNI IN UPOŠTEVAMO NJIHOVO RAVNOVESJE. Obljubljamo: naši izdelki so brez parabenov, fenoksithanolov, silikona, sestavin živalskega izvora, mineralnih olj, kemičnih barv in niso preizkušeni na živalih.

 

Age Control day care

 

 

 

Zgodba o arganovem olju

Obstaja dežela, kjer narava posreduje svojo skromnost in velikodušnost človeku. Je dežela s presunljivo čudovito in bogato pokrajino, ki se kopa v zaslepljujoči svetlobi. V tej mozaični panorami obstaja veličastno zavozlano žilavo drevo, ki je obravnavano kot zaščitnik, ki vsebuje skrivnost za lepoto. V Maroku, deželi kontrastov, arganovo drevo velja za nekaj izjemnega. Tu, kjer premorejo obenem robustnost in lepoto svoje zemlje, se je to drevo odločilo, da se bo uprlo, saj se zdi, kot da se je reinkarniralo iz lastnega skeleta. Nikjer drugje na svetu ne najdemo arganovega olja. Samo ženske iz arganovih nasadov vedo, kako z natančnimi kretnjami izvleči dragocen in le malo poznan sok. Zdi se, kot da to znanje ljubosumno varujejo. Z željo, da bi z vami delili značaj Maroka, se je Issahra odločila, da vam ponudi te izjemne lastnosti arganovega olja.

 

 

Arganovo milo

 

V POVEZAVI S 100 % NARAVNIMI AKTIVNIMI ELEMENTI JE ARGAN GLAVNA SESTAVINA INOVATIVNE FORMULE, KI PRINAŠA NEŽNOST IN ZADOVOLJSTVO VAŠEMU TELESU, ZAHVALJUJOČ NOVI LINIJI KOZMETIČNE NEGE ZA RAZVOJ VAŠE LEPOTE IN DOBRO POČUTJE.

 

Radiance Grain

 

 

 

Več informacij

 http://www.facebook.com/IssharaSlovenija

Uvid d.o.o.

041 603444

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]