fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Qlandia Mb&Vitafit.si – Praznik zdravja za vse ljudi!

V mariborskem trgovskem centru Qlandia prirejamo v soboto, dne 6.4.2013, med 09:00 in 13.00  ob svetovnem dnevu zdravja zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko medgeneracijsko prireditev s humanitarno noto.

Na odru bo program predvsem športno-plesno-glasbeno obarvan, takoj na začetku pa bomo gostili  v Ameriki živečo pisateljico slovenskih korenin Aleksandro Veble, ki bo nato za vsa vprašanja na voljo v knjigarni Felix, kjer boste po želji lahko njene knjige tudi kupili.

Tudi tokrat boste lahko metali na eko koš v naši zabavni nagradni igri “Zadeni v koš” in si z tremi brezplačnimi poizkusi poizkusili priimetati zdrave izdelke ki so jih prispevali naši razstavljalci, ki jih lahko obiščete ter si ogledated njihovo ponudbo zdravih izdelkov in/ali storitev.

 

Ponudba zdravih izdelkov/storitev

 

Kot vedno bo v dopoldanskem času na voljo brezplačno merjenje pritiska in sladkorja v krvi, ki ga bo izvajala strokovno usposobljena ekipa podjetja Ambasada Zdravja.Če boste želeli pa vam bodo izmerili še holesterol in sečno. Naj omenim še da merjenje pritiska in sladkorja v krvi Ambasada Zdravja vsak delavnik dopoldne izvaja prav tako brezplačno v svojih prostorih na Jurčičevi ulici 6 v Martboru (Center Pasaža) in v objekto Sončnica v Murski Soboti. Ob 12.00 uri bodo na odru izžrebali nagrajence nagradne igre “ Si želite kupon v vrednosti 100 EUR za nakup nove švicarske ortopedske SpringBoost obutve?”, ki jo med drugim oglašujejo tudi na facebooku zato obiščite njihovo stran ali profil.

 

Med deseto in enajsto uro bodo nastopili tudi ženski in moški zbor društva upokojencev Tabor.

Otroci bodo lahko od 10.00 do 11.00 ure ustvarjali v otroških delavnicah, ki bodo tokrat še posebej zanimive saj jih bo vodila waldorfska učiteljica Suzana Mihec.

Za “učke spočit” bodo  poskrbela dekleta iz orientalske plesne skupine HAYAM, ki so o sebi povedale…Ženske smo zemeljska bitja, naše telo je inštrument, ki ga izžarevamo z gibi duha in telesa orientalskih gibov…S tem čarobnim plesom se ukvarjamo že četrto leto…Ta ples ni pomemben za osvajanje moških pogledov, temveč predvsem za zdravje našega telesa, naših genitalij in našega veselja tega čarobnega plesa…ki izžareva gibe ženskega telesa,…Orientalski ples je zakon in vreden ogleda.

 

Nepopolna zasedba orientalske plesne skupine HAYAM

 

Skozi ves dan vam bo na voljo tudi priznana numerologinja, reiki terapevtka in naravna zdravilka Dana, ki se je prijazno odzvala našemu povabilu in bo brezplačno odgovarjala na vaša in naša vprašanja. Gostili bomo tudi dekleta plesne šole Bolero, ki bodo s seboj pripeljale svetovno prvakinjo v Street dance-u in Hip Hop-u Urško Rubin.

Z nami bodo tudi dekleta iz 0rientalske plesne skupine SAYYIDAH. Orientalski ples izraža ženstvenost, sproščenost, mehkobo, senzibilnost in odločnost. Osvobaja telo in duha. Pretaka energijo plesalke iz Zemlje do Neba in obratno. Trebušni ples je ženski ples.  Plesale so ga ženske za ženske. To je ples življenja. Večina medeničnih in trebušnih gibov modernega orientalskega plesa ima več tisoč let stare korenine. Te gibe so ženske uporabljale pri vsakodnevnih obredih, rojevanju, religioznih ceremonijah tako za sprostitev in zabavo kot tudi za čaščenje in v terapevtske namene.

 

Orientalska plesna skupina SAYYIDAH

 

Imate doma kakšno še uporabno oblačilo ki ga nikakor nočete vreči stran? Prinesite ga s seboj, varovanci Varne hiše in Materinskega doma Maribor vam bodo vsekakor hvaležni. Prav tako bodo veseli higienskih in šolskih pripomočkov, verjetno pa imate doma tudi kakšno igračo, ki jo ne potrebujete, nekomu pa bo narisala nasmeh na obraz.

Naslednja, jubilejna deseta Vitafit prireditev bo 20.4. v trgovskem centru Qlandia Ptuj.

 
Nagovor generalnih pokroviteljev:

Bio kozmetični studio Centella Svet smo odprli ljudje s srčno željo ponuditi kozmetične storitve izvedene izključno s kozmetiko Centella, ki je certificirana BIO, EKO in ORGANSKA. Zadali smo si, da trgu ponudimo nove storitve na področju kozmetične nege:

  • varno in naravno negovanje obraza
  • varno in naravno negovanje telesa
  • varno, naravno in telesu prijazno hujšanje

Do zdaj nam to sijajno uspeva, saj stranke odhajajo s pozitivnimi vtisi in se zadovoljne vračajo.

Na Vitafit festivalu v Qlandii bomo predstavili svoje storitve in razložili pomen bio kozmetike s certifikati. Prav tako pa bomo v Qlandii prvič predstavili Centella fit klub, ki ponuja veliko možnosti zdravega gibanja za vse generacije.V soboto, 6.4.2013 boste lahko kupovali darilne bone za naše storitve ( nege obraza, masaže in vse vrste depilacij ) s 50 % popustom.

 

Osnovno poslanstvo podjetja MIA NATURA je skrb za naravo, zdravje in dobro počutje. V Qlandiji bomo predstavili izbrane izdelke visoke kakovosti, med katerimi so še posebej zanimivi BAROCOOK sitem za kuhanje brez ognja, elektrike ali plina, steklenica AQUA SANITAS, ki nam pomaga razkisati telo in je po mnenju Iris Mulej nepogrešljiva za vzdrževanje lepote in zdravja. Predstavili bomo tudi nove Francoske parfume Reserve Naturelle, kjer bodo obiskovalci lahko izbirali med 45 različnimi vonji in prenosni masažni aparat igood, ki združuje prednosti sodobne tehnologije s starodavno azijsko akupunkturno masažo. Obiskovalci bodo lahko samo 6. In 7. aprila kupovali s 40 % promocijskim popustom.

več info: davor@etika.si

Organizatorja:
Etika d.o.o. in trgovski center Qlandia Maribor.

Generalna pokrovitelja:

Bio kozmetični studio Centella svet

 

 

 

 

 

 

in

Mia Natura

 

 

 

 

Pokrovitelj: Ambasada Zdravja

 

 

 

Razstavljalci:  Bio kozmetični studio Centella svet, Mia Natura, Ambasada Zdravja NaturHouse Maribor, Zepter Slovenica d.o.o., Magna plus d.o.o., SIMPS’S, Lakris d.o.o., Medofit d.o.o., Bija d.o.o., Naturhouse Maribor-ZDRAVO IN NARAVNO HUJŠANJE, Rafael Sonja Štifter s.p, Shankara, Novval d.o.o.,Brikos,

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]