fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Afrika v Sloveniji: prebujanje avtentične ženske

V Slovenijo prvič prihaja južnoafričanka Eleftheria Kakambouras, ki v sebi nosi starodavno znanje ženske esence, ozaveščeno skozi svoje izkušnje in delo.

Skozi svoja lastna potovanja zdravljenja in skozi delo z drugimi sta skupaj z južnoafričanko Kheyrne Danu našli in sestavili pravo zmes čudovitih orodij za dvig zavesti, ki jih danes delita z ženskami po svetu, posamezno ali skupaj. Klic Slovenije, z visoko energetsko vibracijo Bleda, je bil še posebej močan.

Delavnica prebujanja avtentične ženske energije, tako zelo pomembne za novo dobo, v katero smo vstopili, bo potekala v Ribnem pri Bledu od 19. do 21.aprila.  Iz nje bodo udeleženke odšle z jasno zavestjo o srčno osrediščenemu bivanju, jasnejšo zaznavo svoje intuicije, aktiviranim notranjim vodstvom duše, olajšane teže krivde in samokritike zaradi omejujočih prepričanj , bogatejše za močno izkušnjo svoje notranje svete ženskosti in božanske seksualnosti, preobražene v odnosu do sebe in svojega telesa, opolnomočene v prepoznavanju jezika svojega telesa kot orodja za visoko zavestno življenje. Pripravljene, da ponovno stopijo na svojo vodilno vlogo v osebnem ter  v poslovnem življenju, in sicer kot prebujene avtentične ženske.

Več na:

http://svetazenskaenergija.wordpress.com/o-seminarju-4/

Informacije:

Andreja Cepuš;

t: 040 455 529,

e: andreja.cepus@gmail.com

 

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]