fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Božične pregrehe

Dragi moji… …pred nami so prazniki. Božično-novoletni prazniki so čas, ko se mize kar šibijo od dobrot, ko v kuhinji diši po potici in piškotih. Božična večerja je vsekakor pomemben del praznikov.

Ne pokvarite si praznikov tako, da štejete vsako kalorijo, ki jo zaužijete, saj si boste tako pokvarili ves užitek, ki ga prinaša okušanje hrane. To tudi ne pomeni da se lahko prenajedate do nezavesti z najrazličnejšimi slaščicami. Jejte zmerno predvsem pa brez slabega občutka. In naj bo na božičnem jedilniku čimveč zelenjave in čimmanj mastnega mesa.

Tako ali tako po praznikih pride na vrsto hujšanje. Največkrat je sicer vzrok prazna denarnica, velikokrat pa je tudi del novoletnih zaobljub, ki se jih tako radi držimo prvi mesec v novem letu. Potem pa na njih pozabimo…

Ne pozabite na to, da če v telo vnesete kalorije, jih zagotovo lahko tudi pokurite. Obdarimo svoje telo in mu privoščimo telovadbo (v dvoje je vsekakor lepša) tudi v prazničnih dneh. In ko smo že pri obdarovanju je vsekakor izvrstno darilo darilni bon, saj si potem vsak lahko sam izbere kaj res najbolj potrebuje.

Vesele praznike Vam želim.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]