fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Vzpostavite ravnovesje in povečajte vitalno energijo v vašem telesu

Vzpostavite ravnovesje in povečajte vitalno energijo v vašem telesu

 

Aqua Sanitas je prenosni ionizator vode, ki s kombinacijo 13 naravnih mineralov že po 10 minutah:

  • priskrbi  pomembne antioksidante, ki odstranjujejo škodljive proste radikale
  • zviša pH vrednost vode in tako pomaga pri odpravljanju zakisanosti telesa
  • razbije skupke molekul vode na več manjših in tako poskrbi za bistveno boljšo hidracijo v   telesu
  • navadno vodo iz pipe spremeni v alkalno ionizirano vodo
  • dvakratno poveča vsebnost magnezija
  • pomaga filtrirati klor in druge onesnaževalce pitne vode

 

Aqua Sanitas s torbico.
Aqua Sanitas s torbico.

 

Aqua Sanitas je primeren za vsakogar, ki ima zakisano telo  oziroma  različne bolezni, ki so povezane s prenizko vrednostjo pH v telesu. Prav tako je namenjen tistim, ki želijo izboljšati svoje počutje, zlasti pa vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom. Zaradi izjemnih učinkov, ki jih voda s pomočjo mineralov pridobi v Aqua Sanitas, je  Igor Pekica  igralcem rokometnega kluba Cimos že svetoval redno uporabo Aqua Sanitas. Pekica pravi, da osebno že daljše obdobje redno pije vodo iz  Aqua Sanitas in da so  jo tudi drugi športniki s katerimi sodeluje zelo pozitivno sprejeli. Pitje vode iz Aqua Sanitas zato  priporoča tudi vsem tistim, ki želijo ostati ali postati vitalni, ter s tem zavreti neizogibne procese staranja.

 

Iris Mulej ima tudi svoj Aqua Sanitas.
Iris Mulej ima tudi svoj Aqua Sanitas.

 

Raziskave in meritve bioenergetskega polja pri pitju vode iz Aqua Sanitas so dokazale, da voda iz Aqua Sanitas harmonizira delovanje energetskega bio polja  v človeku, saj se uravnovesijo vrzeli oziroma primanjkljaji energije. Zlasti stres, hiter način življenja, nezdrava prehrana, nezadosten spanec, večji telesni napori… naše telo zakisajo. S pitjem bazične in ionizirane vode iz Aqua Sanitas pa telesu ponovno pomagamo vzpostavit ravnovesje v telesu, kar posledično vpliva tudi na manjšo odvisnost od hrane in drugih poživil, s tem pa pridobimo tudi več vitalne energije, ki pomembno izboljša naše počutje in zdravje.

 

Ravnovesje čaker.
Ravnovesje čaker.

 

Prenosni vodni ionizatorAqua Sanitas je za uporabo povsem enostaven in priročen. Ne vsebuje toksičnih materialov, ki so prisotni v plastenkah ter je enostaven za čiščenje. Njegova posebna prednost je tudi ta, da lahko filtre uporabljate dlje časa (od 6 do 12 mesecev), odlikuje pa ga tudi elegantna oblika in prenosnost, saj je zaradi svojih dimenzij idealen za potovanja, pitje vode v službi, šoli, gorah… Izdelek ima tudi 2 letno garancijo.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]