fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Naj vas bolezen ne prehiti – diagnostični pregled s kvantno tehnologijo.

Zdravje je človekovo največje bogastvo. Izjemno star pregovor, ki pa vsekakor drži še danes. Marsikdaj odkrijemo bolezenske znake prepozno. V intervjuju smo se pogovarjali z  Andrejo Fras iz podjetja Ambasada Zdravja, ki vodi sodoben diagnostični center s kvantno tehnologijo v Mariboru.

 

Diagnostični pregled z kvantno tehnologijo.
Diagnostični pregled z kvantno tehnologijo.

1. Kaj vse vsebuje diagnostični pregled?Kako izgleda?

Preventivni pregled s sodobno kvantno diagnostiko opravimo s kvantnim analizatorjem, ki je vrhunska naprava za zaznavanje odstopanj v človeškem organizmu. Pravočasno zaznavanje odstopanj od normalnih vrednosti lahko skupaj z našimi nasveti, ustrezno prehrano in spremembo načina življenja vpliva na izboljšanje psihofizičnega počutja in prepreči morebitna bolezenska stanja. Postopek je popolnoma neboleč in nima nikakršnih neprijetnih stranskih učinkov ali posledic. Diagnostični pregled vsebuje analizo celotnega organizma. Opravi se 22 različnih meritev oziroma analiz stanj v človeškem telesu. Pred samim začetkom pregleda se  vzame kri, izmeri se holesterol ter analizira se količina sladkorja v krvi.

2. Zakaj ljudje potrebujejo diagnostični pregled?

Diagnostični pregled je najpopolnejša preventiva pred boleznijo. Zdravje posameznika je eden najpomembnejših, če ne najpomembnejši faktor. Vse več ljudi se zaveda, da svojega zdravja ne gre prepuščati samo uveljavljenemu zdravstvenemu sistemu in farmaciji, ampak da lahko za svoje zdravje naredimo največ sami. Vedno bolj postajamo ozaveščeni glede svojega zdravstvenega stanja in nevarnosti, ki ogrožajo naše zdravje, ker se pojavlja vedno več obolenj in zdravstvenih težav, ki jih je enostavno preprečiti ali zdraviti, če so pravočasno odkrita. Zato ljudje zahtevajo čim več informacij v čim krajšem času, česar pa trenutni zdravstveni sistem ne omogoča. Pri nas dobite vse informacije in sliko trenutnega stanja v zelo kratkem času. Pregled je zelo potreben, da izvemo kakšno je naše zdravstveno stanje in kje so naše šibke točke, da le te pravočasno začnemo odpravljat.

3. Kateri populaciji priporočate  diagnostični pregled? Moški ali ženske?

Diagnostični pregled svetujemo  vsem, ki so starejši od 17 let, ne glede na spol, razen osebe s srčnim spodbujevalcem.

4. Komu svetujete diagnostični pregled?

Diagnostični pregled z kvantno tehnologijo priporočamo vsem, ki ne vedo vzroka za svoje težave, pa tudi tistim, ki mislijo da so popolnoma zdravi, velikokrat se namreč izkaže prav nasprotno. Predvsem je priporočljivo, da pregled opravijo vsi ki imajo določena genska nagnjenja k določenim boleznim, prav tako vsem, ki so izpostavljeni stresu in neprimerni in nepravilni prehrani.

5. Kje vse izvajate diagnostične preglede?

Diagnostične preglede izvajamo v diagnostičnem centru Ambasada Zdravja v Mariboru, Jurčičeva ulica 6 CENTER PASAŽA, prav tako preglede opravljamo po celi Sloveniji.

6. Ali moramo biti zavarovani za pregled?

Za diagnostični pregled ne potrebujete zdravstvenega zavarovanja, saj je pregled samoplačniški in stane samo 65€

7. V kakšnem času dobimo rezultate ali tudi nudite razlago? A kdaj tudi koga kam napotite?

Celoten pregled traja nekje od 30 do 45 minut. V ta čas je všteta tudi razlaga izvidov in svetovanje na kakšen način si lahko pomagamo, da izboljšamo trenutno zdravstveno stanje. Vsekakor se stranko napoti k splošnemu zdravniku če se pojavi sum bolezenskega stanja.

8. Ali se je potrebno na diagnostični pregled predhodno naročiti?

Za diagnostični pregled se je potrebno naročiti, prav tako pa je pogoj, da na pregled pridete tešči oziroma da vsaj tri ure pred pregledom ničesar ne jeste, ne pijete in ne kadite.

9. Kaj pomeni vaš slogan Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb?

Naš slogan pomeni, da nam ni vseeno za zdravje vsakega posameznika. Vsakemu posebej se posvetimo in mu poskušamo pomagati odpraviti vzrok bolezni.

Ne oklevajte, kaj pomeni 65€ za vaše zdravje?
Ne oklevajte, kaj pomeni 65€ za vaše zdravje?

Več o Ambasada Zdravja si lahko ogledate na njihovi spletni strani ali na Facebooku oziroma se oglasite v njihovem diagnostično terapevtskem centru in trgovini v Mariboru. Lahko pa tudi pokličete 02/621-0200 ali 070/717-946.

Izjava nagrajenca, ki je v nagradni igri dobil diagnostični pregled s kvantno tehnologijo.

Kot dobitnik nagrade, v nagradni igri Ambasada zdravja, sem prejel nagrado, preventivni pregled celotnega telesa, na posebnem aparatu, ki že po 10. minutah po pregledu, pove različne diagnoze, oziroma mogoče sporna odstopanja zdravja v posameznem delu telesa!

Že, pri vstopu v lokal, mi je prijazna gospa pojasnila, z katerimi stvarmi se še ukvarja Ambasada zdravja, oziroma kakšne preparate je mogoče še pri njih dobiti, da si človek v vsakdanjem življenju lahko pomaga!

To so razne kreme za celjenje ran, za proti opeklinam po izpostavljanju na soncu, obloge za hujšanje in negovanje kože po hujšanju. Kapljice ter tinkture proti prehladnem obolenju, ter NUPI paleta izdelkov za boljše počutje, in lažje premagovanje vsakdanjih stresov.

– Ko me je prijazna gospodična poklicala v drugi del prostora, kjer se izvaja ta diagnostičen pregled, mi je gospodična lepo predstavila aparat, z katerim se mi bo opravil ta pregled, učinek pregleda, ter potek pregleda! Pred pregledom, ne smeš 3. ure uživati nobene hrane, ne kaditi, ne piti alkohola ali druge tekočine, le vodo v nujnem primeru! Preden se namestimo na posteljo, kjer se bo izvajal pregled, se moramo sleči do spodnjega perila!

– Nato mi je po namestitvi na posteljo, kjer se lepo sprostiš pred pregledom, vzela vzorec krvi iz prsta, za meritev krvnega sladkorja, ter  mi pojasnila, da mi bo pregled opravila druga gospodična, ki je specializirana za opravljanje pregleda z tem aparatom!

– Tako sem moral z roko prijeti za sondo (kovinska cevka), ter se je začel opravljati pregled. Celoten potek pregleda lahko opazujemo na ekranu tega aparata, ter že takoj med samim potekom pregleda, ki traja med 10 in 15 minutami (da držiš za to sondo aparata), mi je pojasnila asistentka mogoča odstopanja!

-Po končanem pregledu, se lahko oblečemo, ter se ta čas že tiskajo izvidi z potekom zdravstvenega stanja osebe, ki je bila pregledana!

-Nato se asistentka ki je opravljala pregled, posveti izvidom, ter gre z posameznikom čes celoten potek pregleda, pogleda posamezne diagnoze, posamezne dele telesa, ter pojasni na listu izpisane normalno merilo, ter nato mogoča odstopanja, ki so označena.

Tako se posveti stranki, ter pojasni vsa odstopanja pri zdravju, kako jih odpraviti na čimbolj naraven način, z katero hrano se v bodoče bolj prehranjevati, kje posamezne zdravju dobre stvari lahko dobimo. Ter presenetilo me je to, da sploh ni bila asistentka vsiljiva, da bi moral kaj za moje zdravje kupiti pri njih (Ambasadi zdravja), ampak na ekološko pridelan način v zato namenjenih prodajalnah,

Tudi pojasnila mi je, da kadarkoli v kasnejšem času, lahko pokličem Ambasada zdravja, ter mi pojasnijo mogoča vprašanja, ki se mi bi zastavila! 

Tako, da sem res bil veselo presenečen, na celoten potek pregleda, ter bi ga svetoval vsem, ki so delovni, obremenjeni v službi, že čutijo kakšne težave, ter vsem starejšim, da se seznanijo tudi z drugačnim zdravljenjem, kot pa z posedanjem v zdravstvenih čakalnicah, ter z zdravili, ki niso naravno izdelana.

 Zahvalim se celotni ekipi Ambasada zdravja, ter skrbniku, ki širi to dobro ime preko interneta in Facebook strani!

Ambasada Zdravja - Vaše zdravje, naša skrb!!!
Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb!!!

 

 

 


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]