fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

VARNI IN SAMOSTOJNI V DOMAČEM OKOLJU S SISTEMI VAROVANJA NA DALJAVO »HALO POMOČ!«

(oglasno sporočilo) 30% starih ljudi – naj so to naši starši, sorodniki, sosedje, prijatelji ali pa nenazadnje mi sami – živi v enogeneracijskem gospodinjstvu in pride čas, ko zaradi starosti, bolezni ali fizičnih omejitev ne moremo več brezskrbno in samostojno živeti. Želja vsakega je, da kljub tegobam in nevarnostim, ki nas spremljajo in ogrožajo, kar najdlje ohranimo samostojnosti in varnost v lastnem domu.

04

Tehnični sistemi varovanja na daljavo HALO POMOČ! so sodobna in preprosta oblika pomoči, ki temeljijo na informativno-komunikacijski tehnologiji:

HALO POMOČ – VAREN DOM: GSM centrala s pripadajočo brezžično tipko za klic na pomoč ter drugimi brezžičnimi senzorji, ki ugotavljajo in javljajo nenavadna in nevarna stanja v vašem domu (na primer: požar, uhajanje plina, vlom, izliv vode in podobno).

robbery

HALO POMOČ – OSEBNI LOKATOR: GSM/GPS naprava, ki je fleksibilna rešitev za osebe, ki doma ali v drugem okolju nenadoma potrebujejo pomoč, oziroma posebno asistenco.

 Uporabnik osebnega lokatorja lahko s pritiskom na rdeči gumb takoj pokliče na pomoč v naprej izbrano osebo.

 Ob morebitnem padcu, bo naprava samodejno poklicala na pomoč izbrano osebo.

 Osebni lokator tudi sporoči točno lokacijo uporabnika in s tem znatno skrajša reakcijski čas v primeru potrebne pomoči

osebni lokator

Svetovanje za varno in samostojno starost se izvaja v okviru Medgeneracijskega centra Slovenske gorice. Kontakt: Marko Banič, 041 787 152, mgc.slog@gmail.com

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]