fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Festival odličnosti

Festival je vsak dan bližje, zato je naravno, da se stvari pripravljajo na največji vihar odličnosti v Sloveniji. V kratkem bomo odprli prijave, kjer se boš lahko prijavil in izbral predavanja, katera bi rad obiskal na festivalu.

Pred tem pa te povabimo, da prelistaš program, gostujoče in naše cenjene pokrovitelje, brez katerih festivala ne bi bilo.Prav tako te vabimo, da se prijaviš na e-novičarski seznam, preko katerega te bomo obveščali o pomembnih dogodkih v okviru festivala.

Facebook-Banner_1200x1200

Na festivalu bodo imeli svoja predavanja, delavnice ter pogovore ob kavi mnogi predavatelji in učitelji, ki so strokovnjaki na svojem področju (psihologija, psihoterapija,  joga, meditacija,…). Njihova skupna točka je, da vsa predavanja, delavnice,.. delujejo na področju izboljšanja sebe in svojega življenja.

Vsi gostujoči predavatelji bodo svoje znanje delili z nami brezplačno.

festival odličnosti splošni

Program

Program festivala je zelo obsežen, saj se bo zvrstilo ogromno delavnic, predavanj in pogovorov ob kavi. Če te zanima bolj podrobno, kaj vse nudi festival, pojdi na “Celoten program”.

11954837_919584784769691_5995450743890790668_n

Idejni vodja festivala Robert Šket: “Moja pot po spremembi se je začela že v najstniških letih in kar celo desetletje sem potreboval, da sem prišel do spoznanja, ki ga imam danes. Največja sprememba v mojem življenju se je zgodila, ko sem spoznal sam zakon privlačnosti in dojel, kako naše misli vplivajo na potek našega življenja. Ko sem se leta 2011 vrnil iz delavnice Abraham-Hicks, ki je potekala na Aljaski, pa sem sprejel svojo življenjsko odločitev; da bom to znanje začel širiti tudi med ostale, podobno misleče ljudi, ki si želijo bolje in predvsem srečnejše življenje. Začel sem s preprostimi predavanji v domačem okolju in skozi čas jih je bilo iz dneva več, vendar pa sem dokaj hitro spoznal, da je takšen proces dokaj zamuden in dolgotrajen, zato sem storil naslednji korak – napisal sem svojo prvo knjigo z naslovom Kaj še čakate?! Čeprav je bila razlika očitna, je bil proces še vedno preveč dolgotrajen, da ljudje spoznajo notranjo moč, ki jo imamo vedno na voljo …

Nekega decembrskega dne pa sem na Youtubu zasledil video, ki me je tako inspiriral, da sem še poglobil razmišljanje, kako sam proces pospešiti. Že lep čas sem vedel, da nas je v Sloveniji že kar lepo število, ki si želimo spremembe, a je vsak izmed nas to počel na svoj način. Takrat pa sem doživel preblisk! Sprememba je mogoča samo takrat, ko smo tudi mi, predavatelji in učitelji, ki naj bi bili vzor ostalim, pripravljeni na spremembo. Že v naslednjih tednih sem idejo delil še z nekaterimi podobno mislečimi prijatelji, ki so idejo videli kot nekaj dobrega in koristnega, zato sem že v januarju odšel do vodilnih knjižnice in ljudske univerze, kjer sem na kratko predstavil idejo in še preden sem uspel predstaviti celoten koncept, dobil zeleno luč za sodelovanje. Od takrat je minilo že 8 mesecev, ki so minili bliskovito hitro. Kljub temu pa se mi zdi, da se je v tem času zgodilo toliko dogodkov, spoznal sem toliko ljudi, kot bi minilo vsaj 2 leti. Same priprave za 1. Festival odličnosti v Rogaški Slatini, ki bo od 11.–13. septembra 2015, so že sedaj pustile ogromno sledi in nas med seboj še tesneje povezale. Kaj se bo pa dejansko zgodilo na in predvsem po festivalu, pa je najbolje da še malo počakamo in občutimo sami na prvem festivalu. takšne vrste v Sloveniji”.

jam session

 

otroški festival

 

DRUŠTVO ODLIČNOST SPODNJI GABERNIK

 www.festival-odlicnosti.si

Facebook: https://www.facebook.com/drustvoOdlicnost

Dogodek: https://www.facebook.com/events/1613502818890120/

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]