fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

FITBody z Manuelo Pendl v Plesni šoli Rolly

(oglasno sporočilo) Vabljeni na FITBody z Manuelo Pendl v Plesni šoli Rolly, s pričetkom od ponedeljka, 7.septembra dalje ponovno vabljeni v našo družbo.  Fit body bo trajal vse  do 11.septembra, sedaj pa lahko izkoristite promocijski popust ob otvoritvi sezone: – 5EUR na vse karte.

Vadba FITBody je posebna vadba, ki sem jo oblikovala posebej za vas, dragi moji prijatelji Namenjena je pospešenemu izgorevanju maščob, oblikovanju telesa in izboljšanju počutja. Vsekakor sem pri svojih 42 letih sama najboljši dokaz, da deluje.

11904741_10204198336592269_1601244023834494453_n
Pri vadbi FITBody MIX**/*** se bomo odlično razgibali, zabavali in poskrbeli za problematične dele telesa (trebuh – noge – zadnjica). Privoščili si bomo različne zvrsti vadbe, občasno tudi malce bolj plesno (LATINO) obarvane ali visoko intenzivne intervalne (BOOT CAMP). Učinkovit recept za lepo, gibljivo in fit telo. Stopnja intenzivnost je prilagodljiva za vsako v splošnem zdravo osebo.
Na urniku VSAK PON & ČET ob 19h.

FITBody TNZ*/** je po intenzivnosti nekoliko lažji program, brez koreografij in poskokov, s poudarkom na vajah za okrepitev problematičnih delov telesa kot so trebuh, noge, zadnjice in hrbet. Vadba je še posebno primerna za vse tiste, ki menite, da ste že malce v letih ali s preveč kilogrami.
Na urniku VSAK TOR ob 19h.

JUTRANJA VADBA & TELOVADBA ZA STAREJŠE vključujejo umirjene dinamične vaje, ki so kombinacije različnih vaj za sproščanje in krepitev mišic. Z rednim izvajanjem boste učinkovito sprostili vsakodnevni stres ter poskrbeli za gibke in prožne mišice, skladno telo, čvrst hrbet in trebušne mišice. Vadba ni nadomestilo za terapevtske vaje!
Na urniku
VSAK TOR & ČET ob 9h.

Cene mesečnih kart:
4 obiski = 20EUR
8 obiskov = 35EUR
neomejano = 50EUR

Pred prvim obiskom je nujna prehodna prijava.
Prijave v vse termine so možne le do zapolnitve prostih mest.

INFO in PRIJAVE:
tel.: 070/730-166
e-mail: center.sayonira@gmail.com

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]