fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ste vedeli da je Špela Grošelj Nupovka?

5. januarja bo ob 17h v Medicinsko estetskem centru Perfect Body v Mariboru organizirano prijetno druženje z naslovom .:KLUB VZTRAJNIH GOSPODINJ:., kjer boste imele vse gospodinje priložnost spoznati Nupo prehrano na popolnoma nov način in lahko boste izvedele vse, kar vas je zanimalo glede hujšanja z Nupo prehrano, pa se niste upale vprašati.

Posebna gostja druženja bo Špela Grošelj.

Druženje bo potekalo ob dobrodošlici Nupo koktejlov ter pogovorom z najbolj opevano Nupovko Špelo Grošelj, ki bo delila svojo uspešno izkušnjo z Nupo prehrano in izgubo 16 kg ter kar 25 cm v obsegu pasu.

Špela Grošelj
Špela Grošelj

Dejstva, ki jih mora vedeti vsaka Nupovka: Kako moramo pristopati k učinkoviti in dolgoročni izgubi telesne teže? Kaj zajema celovit pristop k izgubi telesne teže? Koliko časa je potrebno biti na nupo režimu za izgubo 5, 10, 20 kg? Ali je nupo resnično tako učinkovit kot sem slišala in zakaj?

Špela Grošelj
Špela Grošelj

Program bo povezovala direktorica za marketing in prodajo za Nupo Slovenija Tamara Šišić Kramer. Obiskovalke boste lahko vprašale vse o učinkoviti formuli za vitko življenje in kako narediti prvi korak do novega začetka v življenju.

Na voljo vam bo tudi osebna svetovalka, s katero se boste lahko obiskovalke pogovorile, tako boste imele tudi možnost osebnih meritev, pripravo načrta za znižanje telesne teže ter degustacijo okusnih Nupo izdelkov.

Špela Grošelj
Špela Grošelj

Vsaka udeleženka bo prejela tudi nupo darilo. Udeležba je brezplačna.

Na brezplačno druženje se lahko prijavite kar v Medicinsko estetskem centru Perfect Body na tel: 031 760 280 ali e-mail:info@perfectbody.si.

Več informacij: http://www.estetika.perfectbody.si/akcije-novosti/16/Nupo-svetovanje

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]