fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb

Ambasado Zdravja sestavlja usposobljen kader z večletnimi delovnimi izkušnjami na področju diagnostike in terapij. Njihovo poslanstvo je vsako izmed  storitev prilagoditi posamezniku, se vsakomur izmed vas posebej posvetiti in vam svetovati, kako izboljšati kakovost vašega počutja, zdravja in življenja.

Osebna iskaznica

Ime : Ambasada Zdravja

Naslov: Jurčičeva ulica 6 (Pasaža) , 2000 Maribor

Spletna stran: http://ambasada-zdravja.si/

Spletna trgovina: http://ambasada-zdravja.si/trgovina/

Email naslov: info@ambasada-zdravja.si

Telefon: 02/ 62 10 200

Ambasada Zdravja – Vaše zdravje, naša skrb

Zdravje je naše največje bogastvo, stari pregovor, ki definitivno drži tudi dandanes. Saj se tega pravzaprav vsi zelo dobro zavedamo, vendar…

Vendar ni časa…; kako prisrčen izgovor. Za zdravje se vedno najde čas, pa naj bo to doma, zunaj na sprehodu, med prehranjevanjem, igranjem igric ali med službenim časom …

Čas bi našli, ampak ni denarja… tudi pogosto slišan izgovor. Ko človek enkrat resneje zboli, potem zdravje res stane…, vrste v zdravstvenih ustanovah so dolge, zdravila in oskrba bolnika tudi niso poceni, pot do ozdravitve boleča, počasna in za povprečnega človeka tudi zelo draga…

Saj bi šla na masažo, ampak… tisoč in en izgovor. Tudi masaže niso več samo za člane kraljevih družin in Holywoodskih zvednikov. In prava masaža s pravimi masažnimi olji je vsekakor odlična preventiva pred stresom in posledično pred boleznijo.

Rada bi imela vitko linijo, pa…

Zavedam se, da je primerna obutev pomembna za moje zdravje…

…zato je pravi naslov za vas Ambasada Zdravja!

Ambasado Zdravja sestavlja usposobljen kader z večletnimi delovnimi izkušnjami na področju diagnostike in terapij. Velikokrat je usodno, če ugotovimo kakšno bolezensko stanje prepozno! Čakanje v vrsti mesece in mesece na razne preiskave zna biti tudi usodno!

Nimate časa? V manj kot  uri Vas popolnoma pregledajo in izdajo ter razložijo izvide!

Nimate denarja? Kaj pomeni 65,00 € za vaše zdravje? A ni zdravje tisto kar človeku pomeni največ?

Zakaj preventivni pregledi?

Preventivni pregled s sodobno kvantno diagnostiko (edini v Sloveniji) opravijo s kvantnim analizatorjem, ki je vrhunska naprava za zaznavanje odstopanj v človeškem organizmu. Pravočasno zaznavanje odstopanj od normalnih vrednosti lahko skupaj s pravimi nasveti, ustrezno prehrano in spremembo načina življenja vpliva na izboljšanje psihofizičnega počutja in prepreči morebitna bolezenska stanja. Postopek je popolnoma neboleč in nima nikakršnih neprijetnih stranskih učinkov ali posledic. Pred pregledom vam po želji izmerijo nivo holesterola in krvnega sladkorja, hkrati pa še telesno temperaturo in krvni tlak.foto: Ambasada Zdravja - Diagnostika


Zakaj Springboost obutev?

Vas boli hrbtenica?

Imate težave s kolki ali koleni?

Vam bolečine v križu in ostalih sklepih preprečujejo dolge sprehode in rekreativno ukvarjanje s športom?

Želite izboljšati športne rezultate?

Imate ploska stopala?

Imate skrajšano ahilovo tetivo (Severjeva bolezen)?

Obutev SpringBoost je uvedla v obutvi nov koncept in tehnologijo, ki izboljša zmogljivost mišic in zdravje ter odpravlja težave s sklepi, hrbtenico in mišicami.

Zaradi težav s hrbtenico trpi vsak drugi človek. Zaradi pogostega in predolgega sedenja se degenerira predvsem spodnji del hrbtenice. Mišičje, ki se ne trenira, se avtomatsko krči. Obremenitve, ki nastajajo na področju velikih sklepov (kolki, kolena), se z boljšo razporeditvijo pritiska in izboljšano držo, kot posledica izgradnje mišic, zmanjšajo.

Uporaba SpringBoost obutve občutno izboljša držo in ojača mišice v predelih sklepov, zato jih razbremeni. Z obutvijo SpringBoost se izognemo bolečin v ramenih, hrbtu, križu, kolenih in gležnjih. Pri uporabi SprinBoost obutve ni namen v tem, da spremenite svoj življenski slog, ampak da bo vaše telo bolj zdravo že med sprehajanjem, pri čisto navadni hoji v službo ali pri nakupovanju.

foto: Ambasada Zdravja - SpringBoost

Zakaj Nupo prehrana?

Nupo prehrana je proizvod s skrbno dokumentiranimi, preverjenimi in testiranimi učinki, ki Vam zagotovlja zdravo in učinkovito izgubo telesne teže. Nupo prehrana vsebuje vse, kar potrebujete za zdravo in uravnoteženo dietno prehrano.

foto: Ambasada Zdravja - Nupo izdelki
foto: Ambasada Zdravja - Nupo izdelki

Zakaj terapevtske masaže?

Nudijo Vam različne vrste terapij, ki Vam  pomagajo izboljšati Vaše zdravje in počutje, ter izboljšati rezultate pridobljenih izvidov:

 • medicinske terapijske masaže (za indikacije vnetij živcev ali posameznega dela mišic),
 • antistresne terapijske masaže  (blagodejno vplivajo na telo posameznika, ki doživlja občasni ali stalni prekomerni stres, ki ga povzročajo različna psihosocialna stanja in tempo sodobnega življenja; gre za kombinacijo več terapijskih masaž),
 • antirevmatske terapijske masaže (v primeru bolečih sklepov pri revmatoidnem artritisu ali revmi in v ostalih primerih bolečin v mišicah in sklepih)
 • antimigrenske terapijske masaže (za lajšanje akutnih ali občasnih migrenskih glavobolov),
 • anticelulitne terapijske masaže, katerih uspeh zagotavlja večletna medicinska praksa  medicinskega terapevta,
 • refleksna terapijska masaža stopal in dlani (preventivna in kurativna terapija, ki sprošča in vpliva na celotno telo),
 • terapije s sodobnimi medicinsko-kozmetičnimi napravami.
foto: Ambasada Zdravja - terapevtske masaže
foto: Ambasada Zdravja - terapevtske masaže

In še enkrat, za vaše zdravje Vam nikoli ne sme biti žal denarja ali časa, saj zdravje je najpomembnejše.

Zato obiščite Ambasado Zdravja in ne dovolite da zaradi pomanjkanja časa in denarja trpi vaše zdravje!!!

vitaFIT

Komentarjev

 • …SE STRINJAM Z NAPISANIM….in res nam zmanjkuje časa…ali pa volje….ampak….bo si potrebno vzeti čas- dokler ga imamo in srečni smo lahko, da je kaj takega v našem Mb…jaz zagotovo pridem pogledat…in potem pokomentiram in napišem kaj o svojih vtisih….se beremo 😉

 • OBLJUBA DELA DOLG…

  bila sem v Ambasadi Zdravja….uh…polna vtisov in sicer pozitivnih…..

  najprej NUPO : ura je bila nekaj čez 13h, postrežen mi je bil bananin napitek….in sedaj je ura 17.30h…in jaz se, sita….okus je odličen in ti da dober občutek sitosti in še polna energije sem ( hihihihi)

  SE MI JE PA ZGODILO NEKAJ NENAVADNEGA….ste že doživeli ljubezen na prvi pogled?? no…jaz sem danes doživela ljubezen na PRVO NOGO bi lahko rekli, zaljubila sem se v moje teniske. SPRINGBOOST IGUANA….poskusila sem sicer drug model (mojih niso imeli )….ampak….občutek…neprecenljiv…biti obut v takšno obutev….zmanjkalo mi je besed….ko začutiš, da so tvoje noge končno našle nekaj, v čemer bodo doma….uh….kar vidim se v šoli pri telovadbi, pa na izletu, pa na sprehodu z Aisho….ma…vidim se v mestu z njimi….skratka,,,,poleg dobrega napitka, prijazne postrežbe še doživiš prvi v življenj ljubezen na prvo nogo (hihihii) .

  Moja prijateljica pa si je kar privošćila en model in jih vsa vesela odnesla domov.Vesela sem zanjo….in tudi jaz si jih bom privoščila slej kot prej.

  VESELA BOM PRISPEVKOV IZ NM IN MB IN IVANČNE GORICE- za nakup mojih tenisk.

  Ampak slej kot prej si jih bom res kupila…saj si moje telo zasluži to.

  IN PONOSNA SEM, DA IMAMO KAJ TAKEGA V “TOTEM NAŠEM MARIBORU”

Prijava na novice

[recaptcha]