fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ste iz Maribora? Glasujte za svoj najljubši projekt!

Če stanujete v Mariboru lahko glasujete za projekte, ki bodo umeščeni v občinski proračun za leti 2023 in 2024!

Če bi želeli glasovati za Obnovo dvorane Konzum, da bi jo lahko brezplačno uporabljali starejši v okviru Dnevnega centra aktivnosti za starejše TOTI DCA in VGC Maribor, je postopek sledeč:

Na spletni strani www.mariborsodeluj.si oz. direktno https://www.mariborsodeluj.si/budgets/36/investments/572– OBMOČJE 4 – MČ MAGDALENA – projekt št. 186, Obnova dvorane Konzum, Gorkega ulica 34 (vrednost 30.000 €).Večnamenska dvorana »Konzum« bo namenjena rekreativnim programom in javnim prireditvam, v njej načrtujemo tudi ureditev stalnega likovnega ateljeja za ljubiteljske slikarje.

Navodila za glasovanje ste prejeli tudi po pošti, glasujete pa lahko:

– V brskalniku Google Chrome ali Microsoft Edge vpišite »mariborsodeluj.si« ali kar kliknite link www.mariborsodeluj.sioz. https://www.mariborsodeluj.si/budgets/36/investments/572in se registrirajte v aplikaciji.

– Če nimate elektronske pošte (e-mail) lahko glasujete osebno na sedežih mestnih četrti in krajevnih skupnostih ali v DCA Center in Tabor, kjer vam bomo ponudili pomoč pri glasovanju, pokličete lahko tudi na mobi 041 340 075.

S svojim glasom za projekt boste omogočili obnovo dvorane že v naslednjih dveh letih, številna društva bodo dobila možnost brezplačne souporabe dvorane, kar bo izredno obogatilo družabno življenje vseh generacij na desnem bregu reke Drave.

dav

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]