fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Prijazna prodaja po telefonu

Ali ste opazili, da se skoraj vse v življenju vrti okoli nakupa ali prodaje? Že ko gre mamica z otrokom mimo izložbe, lahko vidimo, kako se otrok začne pogajati z mamico za igračo v izložbi. Ali pa v trgovini. Ali pa celo za materino mleko. Pogajanja so precej bolj naravna za človeka, kot si morda mislimo na prvi pogled.

Ko odrastemo, nihče nima prav rad agresivne prodaje, ko nam nekdo nekaj vsiljuje. Ampak ko zadanejo na naši šibko točko (tam, kjer imamo interes ali celo željo ali bolečino, problem), kaj hitro kupimo ne glede na to. Še več bi kupili, če prodaja ne bi bila tako nasilna, ampak bolj prijazna. Predvsem po telefonu je to prava umetnost, saj je izključeno pomembno čutilo – vid! Zanesemo se lahko samo na glas prodajalca, ki nam oriše podobo človeka, ki kliče. Lahko nas pomiri, zainteresiri ali pa razjezi, odbije.

Zato Vitafitovci komaj čakamo na webinar “Prodajte več po telefonu”, ki ga OpenIT pripravlja v torek, 4.10.2022 med 10. in 13. uro! Če ta tema zanima tudi vas, se lahko prijavite na tej povezavi: https://openit.si/izobrazevanja/webinar-izobrazevanja/prodajte-vec-po-telefonu-webinar/?utm_source=vitafit&utm_medium=event&utm_campaign=prodajte_vec_po_telefonu_webinar-event_okt22

1. del: Psihologija vedenja pri telefonski prodaji

2. del: Veščine telefonskega komuniciranja – postanite mojstri poslušanja in postavljanja vprašanj

3. del: Osnovni elementi dobre skripte in predstavitvenega emaila

4. del: Praktični primeri – pisanje telefonske skripte

Ekipa Vitafit, Etika d.o.o.

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]