fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

SpringBoost – ZA ZDRAV KORAK

Si želite obutev, ki vam bo spremenila vaš vsakdan? Obutev, ki bi vam pomagala k boljšemu koraku in boljšim športnim rezultatom? Vas bolečine v križu in ostalih sklepih ovirajo pri vsakodnevnih opravilih? Imate ploska stopala ali skrajšano ahilovo tetivo? Bi radi nekaj naredili za svoje zdravje med službenim časom, nakupovanjem ali med sprehodom?

Ambasada Zdravja vam priporoča švicarsko ortopedsko obutev SpringBoost.

Obutev SpringBoost je uvedla v obutvi nov koncept in tehnologijo, ki izboljša zmogljivost mišic in zdravje ter odpravlja težave s sklepi, hrbtenico in mišicami.

Zaradi težav s hrbtenico trpi vsak drugi človek. Zaradi pogostega in predolgega sedenja se degenerira predvsem spodnji del hrbtenice. Mišičje, ki se ne trenira se  avtomatsko krči. Obremenitve, ki nastajajo na področju velikih sklepov (kolki, kolena), se z boljšo razporeditvijo pritiska in izboljšano držo, kot posledica izgradnje mišic, zmanjšajo.

Komu je namenjena?

Obutev SpringBoost je namenjena vsem, tako starejšim kot mlajšim. Namenjena je športnikom, rekreativcem in osebam, ki se želijo sprehajati brez bolečin v hrbtu, kolenih ali kolkih.

SpringBoost fitness
SpringBoost fitness

Športnikom omogoča povečanje in eksplozivnost moči, s čemer pridobijo na hitrosti in skoku. Z nošenjem SpringBoost obutve bodo bolj učinkovito porabili energijo med športnimi aktivnostmi. Glede na vrsto športa in disciplino lahko popolnoma individualno oblikujete uporabo SpringBoost obutve in optimirate vaše dosežke.

SpringBoost outdoor
SpringBoost outdoor

Uporaba SpringBoost obutve občutno izboljša držo in ojača mišice v predelih sklepov, zato jih razbremeni. Na tak način se izognemo bolečin v ramenih, hrbtu, križu, kolenih in gležnjih. Počutili se boste bolj zdravo, učinek pa boste dosegli že s samim sprehajanjem, pri čisto navadni hoji v službo ali pri nakupovanju.

SpringBoost urban
SpringBoost urban

Na našem facebook profilu in naši facebook strani ravnokar poteka zanimiva  SpringBoost nagradna igra. Dodajte nas za prijatelja, všečkajte našo stran, sodelujte v nagradni igri in mogoče ravno vas nagradimo z obutvijo SpringBoost.

SpringBoost Iguana Svetlo siva/Črna/Nebesno modra
SpringBoost Iguana Svetlo siva/Črna/Nebesno modra

S…pringBoost je obutev, ki si jo želim
P…odnevi zasanjana, ponoči ne spim
R…abim novo obutev se prepričujem
I…n da ZDRAV bo korak si pritrjujem
N…ebeški občutek pri prvem koraku sem začutila
G…rizla me bo vest če si ne bom jih kupila
B…om ja nekaj za svoje zdravje storila
O…butev SpringBoost za zdravje številka je ena
O…b vsem tem pa še kot za na modno pisto narejena
S…anje bom že jutri v resničnost spremenila
T…ako bom že jutri jih lahko v službo nosila

Od sedaj naj vas nič več ne skrbi, saj Ortopedska obutev SpringBoost – za ZDRAV korak poskrbi!!!

Ambasada Zdravja , vaše zdravje naša skrb!

vitaFIT

Komentar

  • bravo….in teniske so res wauuu…sem jih poskusila, moja prijateljica jih ima….in tudi jaz si jih bom privoščila 🙂

Prijava na novice

[recaptcha]