fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Pilates, konga in just fit v Europarku

V soboto 31.3.2012 je v trgovskem centru Europark potekal celodnevni dogodek 2. Europarkov dan za zdravje ”Vitafit”. V sklopu dogodka so nam predstavniki Bodifita prikazali zanimive vadbe iz Bodifit programa . Na osrednjem prizorišču smo si lahko ogledali najsodobnejše trende s področja fitnesa in skupinske vadbe.
Pilates Bodifit
Pilates Bodifit


Obiskovalci trgovskega centra so si lahko tako v dopoldanskem in popoldanskem času ogledali in preizkusili različne zvrsti vadbe. Kdor še sam ni preizkusil pilates vadbe, si jo je sedaj lahko ogledal v živo. Pilates nikakor ni “navadna telovadba”, ampak serija zelo preciznih in nadzorovanih gibov, ki zaposlijo tako telo kot duha. Pomemben del vadbe predstavlja tehnika dihanja, poseben ritem in obvladovanje telesa ob popolni koncentraciji pri izvajanju posameznih vaj, kar je bilo pred obiskovalci trgovskega centra še toliko bolj zahtevno.


Pilates BodiFit
Pilates BodiFitTo je bil šele začetek, v nadaljevanju so vadeči pokazali svojo pravo moč na Just fit vadbi, ki je nedvomno najhitrejši, zabaven, preprost in učinkovit način oblikovanja telesa. Gre za vadbo, ki tonira in oblikuje telo, kar je v tem letnem času še posebej dobrodošlo. Obiskovalci so lahko videli, kako

 


Just fit BodiFit
Just fit BodiFit


Seveda nam je Bodifit društvo predstavilo tudi zelo dinamično vadbo, predstavili so nam Kongo! Konga je revolucionarna skupinska vadba, produkt zadnjih aktualnih trendov v fitnesu. Vsebuje sodobne gibalne elemente, ki se prepletajo z elementi vseh zvrsti skupinske vadbe in plesa. Konga vsebuje elemente merengue, salse, cumbie, reggaetona, cha-cha, tnz-ja, aerobike, kick boxa, capoeire, sambe… Obiskovalci so imeli priložnost občutiti drugačnost, univerzalnost, učinkovitost in zabavo Konge. Verjetno je marsikoga tako navdušila, da bo tudi sam poiskal Bodifit in se pridružil navdušencem nad to obliko vadbe.


Konga BodiFit
Konga BodiFit


Sledila je zadnja, a nič manj zanimiva vadba, Fit trening. Tukaj so obiskovalci občudovali obliko dinamičnega funkcionalnega treninga, ki združuje različne vaje za vzdržljivost, moč, gibljivost ter stabilizacijo. Vadba se odvija v manjši skupini, učinek pa je seveda izjemen.


Funkcionalni trening BodiFit
Funkcionalni trening BodiFit


Bodifit je s programi vadb navdušil obiskovalce trgovskega centa Europark. Če želite, da navdušijo tudi vas, jih obiščite na Fitnes centru Studenci (Na Poljanah 20), na MTC Fontana ali pa obiščite skupinske vadbe ŠD Vrbanska, OŠ Frana Rozmana Staneta v Mariboru ali ŠD Vnanje Gorice v Brezovici pri Ljubljani.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]