fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

NAJ WELLNESS 2008/2009

KMALU BODO ZNANI NAJBOLJŠI SLOVENSKI WELNEŠKI CENTRI

Obvestilo za javnost

KMALU BODO ZNANI NAJBOLJŠI SLOVENSKI WELNEŠKI CENTRI

Ljubljana, 18. maj 2009

V uredništvu radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so v minulih mesecih pripravili izbor najboljšega welneškega centra pri nas. V sredo, 20. maja 2009, bo v Klubu Gemina XIIII. v Grand hotelu Primus v Termah Ptuj znano, kdo so najboljši welneški centri pri nas po mnenju javnosti, po novem pa tudi po mnenju strokovne komisije.

Potem ko je prvi izbor »Naj wellness« naletel na dober odziv tako med obiskovalci kot tudi med samimi welneškimi centri, so se v redakciji radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« odločili, da z izborom nadaljujejo. Ob koncu lanskega poletja so tako začeli obiskovati slovenske welneške centre in jih do konca letošnje pomladi obiskali ter predstavili širši javnosti. V tem času pa je potekalo tudi glasovanje na spletni glasovnici naj-wellness.si ter v reviji Wellness. Na podlagi tega in 15.466 prejetih glasov bo v sredo, 20. maja 2009, znano, kateri so najboljši welneški centri pri nas po mnenju obiskovalk in obiskovalcev. Prireditev se bo v Klubu Gemina XIII. v Termah Ptuj začela ob 19.00 uri.

Poleg širše javnosti pa so, kar je letošnja novost, slovenske welneške centre, prav tako v treh različnih kategorijah, ocenjevali tudi strokovnjaki. Poleg priznanj na podlagi prejetih glasov javnosti, bodo torej predstavniki welneških centrov prejeli še priznanja za prva mesta na podlagi ocen strokovne komisije. Slednja sicer meni, da je razvoj slovenskega welneškega turizma že na nivoju, pa vendar tudi v vzponu in da na tem področju imamo kaj ponuditi ter v ponujenem tudi uživati. Akcija, kakršna je izbor najboljših welneških centrov pri nas, pa je po ocenah strokovnjakov, pomembna predvsem zaradi osveščanja javnosti, kaj welnes sploh je in kako si lahko z njim izboljšamo kakovost našega življenja.

Medtem ko se bo končal izbor »Naj wellness 2008/2009« pa se je pred dobrim mesecem znova začel že skoraj dve desetletji »star« izbor »Naj kopališče«. Več o njem si lahko preberete na turistično-informativnih spletnih straneh www.dj-slovenija.si, glasove pa je mogoče oddati na naj-kopalisce.si

manuela

Prijava na novice

[recaptcha]