fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kako Fit je mesto Maribor?

Bodifit društvo v sodelovanju z Uradom za šport Mestne občine Maribor predstavlja poseben projekt, raziskavo »Kako fit je mesto Maribor?«.

VADBA JUST-FIT
VADBA JUST-FIT

Kako fit je Maribor je raziskava, kjer želimo vsem Mariborčanom dokazati, da lahko aktivni in neaktivni vseh generacij, moški in ženske, v sorazmerno kratkem času naredijo opazno spremembo v svojem počutju in zdravju. Program vadbe namreč traja 5 tednov. Sama akcija se bo odvijala od aprila do konca avgusta, testiranju pa se lahko pridruži kdorkoli v obdobju do zadnjega julija. Rezultati raziskave bodo javno objavljeni v 1. polovici septembra 2012.


V raziskavo bo vključenih več kot 100 testirancev, kateri se bodo ne glede na spol, starost in status, odločili narediti spremembo v svojem življenju (AKTIVNOST, PREHRANA, POČITEK). Bodisi bodo želeli preoblikovati telo, izboljšati počutje, imeti več energije, ali povečati vzdržljivost, moč in gibljivost.

Vsak udeleženec bo s svojim mentorjem opravil:

a.       Začetno diagnostično testiranje na napravi BF 511 BODY COMPOSITION MONITOR, kjer se bodo pokazali začetni rezultati telesne sestave udeleženca.

b.      Po osebnem posvetu z mentorjem se določi vadbeni program za 5-tedensko obdobje, vadeči vadi od 3 do 5x na teden, z možnostjo udeležbe različnih vrst rekreacije (skupinska vadba, fitnes, vadbe za osebe s posebnimi potrebami, hidrogimnastika, ipd.).

c.       Vadba bo zajemala razvoj poglavitnih sposobnosti, kot so; moč, gibljivost, vzdržljivost, koordinacija itd.

d.      Po 5 tednih se opravi zaključno diagnostično testiranje, kjer bomo pridobili podatke o napredku in pozitivnih spremembah na testirančevem telesu.

e.      Po opravljenem programu bodo testiranci motivirani za nadaljnjo vadbo in to s posebnimi ugodnostmi.

VADBA ZUNAJ
VADBA ZUNAJ

Raziskavo bo Bodifit društvo izvajalo v sodelovanju z Uradom za šport mestne občine Maribor, in sicer promocijski ceni za zgolj 59€ na udeleženca. Vrednost tovrstnega paketa po aktualnem ceniku znaša več kot 150€.

Pridružite se 5 tedenskemu programu in skupaj bomo ugotovili, »Kako fit je Maribor«.

vitaFIT

Komentar

  • Vključila sem se v ta program in sem NAVDUŠENA! Super trenerji, tudi ostali udeleženci. Za podporo in zabavo. S tem, ko sem se vključila v ta program imam tudi več volje in energije na drugih področjih.
    Po končanem programu bom nadaljevala na Bodifitu. Postali so moj sodelavec na poti k boljšemu življenju. Pridružite se še drugi!

Prijava na novice

[recaptcha]