fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Joga v parku

Društvo Joga v vsakdanjem življenju v poletnih mesecih organizira brezplačno vadbo joge v mariborskem parku, pa tudi v Murski Soboti, v Slovenski Bistrici in na Ptuju.

Po izrednem odzivu v lanskem letu tudi letos Društvo Joga v vsakdanjem življenju v poletnih mesecih organizira brezplačno vadbo joge v mariborskem parku.

Tako boste lahko po vzoru svetovnih mest, kjer se poleg običajnih sprehodov dogaja še marsikaj drugega, tudi v mariborskem parku lahko pobliže spoznali vadbo joge in izkoristili priložnost, da tudi sami poizkusite narediti nekaj enostavnih jogijskih vaj.

Vadbi joge v parku se lahko pridruži kdorkoli in kadarkoli, tudi med samo vadbo, saj bomo voditelji izbirali vaje, ki so primerne za vsakogar (ne glede na starost in trenutno fizično kondicijo) in ne zahtevajo posebnega predznanja ali predpriprav. Vsako vajo bodo najprej podrobno razložili in pokazali, jo skupaj izvedli in se nato še pogovorili o njenih učinkih.

Joga v parku

bo potekala vsak četrtek

od 2. julija do vključno 10. septembra,

od 18.00 do 19.00,

na osrednji jasi parka,

blizu Mariborčanom znanega “hribčka”, južno od otroških igral.

Vse kar morate prinesti s seboj, je nekaj dobre volje in želja, da storite nekaj koristnega zase.

Priporočljivo je, da pridete v lahkih in ohlapnih oblačilih, podlago za vadbo pa boste, če je ne boste prinesli s seboj, lahko dobili tudi pri voditelju vadbe.

Vadbi joge na prostem se lahko pridružite še:

-v MURSKI SOBOTI, vsak četrtek od 2. julija do vključno 10. septembra, od 18.00 do 19.00, v mestnem parku (zelenica na zahodni strani Soboškega gradu)

-v SLOVENSKI BISTRICI, zadnji četrtek v juniju ter vsak četrtek v juliju in avgustu, od 18.00 do 19.00, v mestnem parku za Knjižnico Josipa Vošnjaka

-na PTUJU, v okviru projekta “Ptuj – odprto mesto”, in sicer v Ljudskem vrtu od 27. avgusta do 17. septembra v naslednji terminih:

  • 26. 8., sreda, 17.00 -18.00, pravljice z jogo za odrasle
  • 27. 8., četrtek, 17.00 -18.00, pravljice z jogo za otroke
  • 27. 8. (četrtek), 28. 8. (petek), 3. 9. (četrtek), 10. 9. (četrtek) in 17. 9. (četrtek), vedno od 18.00-19.00, redna vadba joge

V primeru slabega vremena vadba tisti dan odpade.

Več informacij…

manuela

Komentar

Prijava na novice

[recaptcha]