fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Europarkov dan za zdravje – Vitafit.si je pred vrati

V nakupovalnem središču  Europark bo v soboto, dne 31.03.2012, med 09:00 in 21:00 potekala zabavna, poučna, športna in predvsem »ZDRAVA« prireditev s humanitarno noto. Na prireditvi bo poskrbljeno za vse generacije, od najmlajših (organizirali bomo poučne eko otroške delavnice) do tistih malo starejših, ki bodo lahko ob degustaciji bio hrane uživali ob nastopih Spidija z mladimi talenti, si ogledali Eko modno revijo in športno-plesni program, sodelovali v eko nagradni igri »Zadeni v koš«…Eko nagradna igra Zadeni v koš.
Eko nagradna igra Zadeni v koš.Prireditev je namenjena ozaveščanju širše javnosti o skrbi za svoje zdravje. Ker smo mnenja da drži pregovor ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU bo prireditev tudi športno obarvana

Zdrava prehrana je odlična preventiva pred boleznijo zato bomo na prireditev povabili ponudnike bio in eko prehrane. Seveda nismo pozabili niti na zdravje našega planeta. Naredili bomo delavnico “izdelaj zdravo eko igračo in tako tudi ti pomagaj rešiti planet” . Povabili bomo tudi šole da se pomerijo v eko kvizu. Tudi nagradna igra “zadeni v koš” bo zdravo in eko obarvana. Koš in žogica sta narejena iz odpadnih materialov, nagrade pa bodo zdravi izdelki. Imeli bomo tudi eko modno revijo Ekologov brez meja, ki jo bodo izvedle manekenke Vulcano modelsEko modna revija Vulcano models.
Eko modna revija Vulcano models.Na stojnicah predstavili ponudniki zdravega načina življenja. In ker vsi vemo, da poslušanje glasbe dobro vpliva na naše počutje, smo v goste povabili Spidija z svojimi mladimi glasbenimi talenti ter posebnega skrivnostnega gosta ki nam bo zaigral na kitaro na malo drugačen način. Najmlajši nastopajoči prihajajo tokrat iz eko vrtca Pobrežje, enota Najdihojca. Predstavili se bodo z igro, ki so jo pripravili skupaj z svojimi vzgojiteljicami.

Na pireditvi bo tudi Predstavitev zdravljenja s ponovno povezavo ˝The Reconnection TM˝, fenomen ki ga proučuje tudi znanost.

Za vse, ki se navdušujete nad skupinskimi vajami bo obisk naše prireditve kot nalašč. Športno društvo Bodifit je za vas pripravil štiri različne skupinske vadbe (TNZ in oblikovanje telesa, Konga in Zumba, Justfit ter  Pilates&Fit hrbtenica).

V popoldanskih urah nas bodo v Europarku obiskali mažoretke Twirling klupa Pet elementov.

V nadstropju Europarka bo ob 15.00 uri potekala delavnica “izdelaj zdravo eko igračo in tako tudi ti pomagaj rešiti planet”. Obiskovalci Europarka bodo kasneje te igrače lahko kupili in tako donirali sredstva za Varno hišo Maribor in Materinski dom maribor.

Prav tako bo v nadstropju Europarka skozi ves dan potekala delavnica, “Prinesi vse, kar ne potrebuješ”,  ki jo organizira Enota Varstveno delovnega centra Zveze Sonček Maribor.

Na stojnici generalnega pokrovitelja prireditve Europarkovega dneva za zdravje-Vitafit.si Ambasade Zdravja boste izvedeli oz kar začutili kaj pomeni ZDRAV korak.

Pridružite se nam!!!

Organizatorji

Etika d.o.o.


Europark d.o.o.
Generalni pokrovitelj:

Ambasada ZdravjaDonatorji za Varno hišo in Materinski dom Maribor:
Nakupovalno središče Europark - panoramska slika.
Nakupovalno središče Europark - panoramska slika.Razstavljalci:

Ambasada Zdravja, Fleur de Santé Kitajska medicina, Harmonija Narave, Pomurske mlekarne, Kejžar storitve d.o.o., Bodifit, Big Bang, Mediacor-Biotop, Enjo, Rimske Terme, Popolno telo d.o.o-Perfect Body, Terme Snovik, Biotopic,


vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]