fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Humanitarna prireditev v Europarku je uspela

Včasih pozabimo kako malo potrebujemo za srečo… in se nam zdi da je okoli nas vse negativno. Beseda recesija je znana že vsakemu slehernemu Slovencu, večina pa nas te besede pred desetimi leti še ni poznala. Odkar je beseda recesija postala popularna jo slišimo vsaj dvakrat na dan… … in potem besede kot je humanitarnost niti ne zaznamo, kaj šele da bi se o humanitarnosti govorilo…

Mi pa smo s pomočjo vseh, ki so v soboto 31.3.2012, sodelovali na poučni, športni, zdravi in humanitarni prireditvi Europarkov dan za zdravje – Vitafit.si, znova dokazali, da se v vseh nas skriva vsaj kanček sočutja do socialno ogroženih družin in posameznikov. Zbirali smo sredstva in donacije za mariborsko Varno hišo in Materinski dom Maribor. In sedaj, ko smo prireditev izpeljali, prihaja tisto najslajše, ZAHVALE.
V imenu vseh, ki so zaposleni v podjetju Etika d.o.o., bi se rad zahvalil soorganizatorju –  nakupovalno središče Europark – za nesebično pomoč  tako pri organizaciji, kot tudi za donacijo 300€ v obliki darilnih bonov.

Posebna zahvala gre tudi generalnemu pokrovitelju dneva za zdravje Ambasadi Zdravja. Svoje ime ter slogan ” Vaše zdravje, naša skrb so več kot opravičili!!!  Poleg zdravilnih krem, zeliščnih ekstraktov in balzamov ki bazirajo na naravni osnovi se se obiskovalci  lahko sprehodili in se prepričali da je ortopedska obutev SpringBoost res obutev vrhunske kakovosti, izvedeli so pa lahko kaj je dorsiflex položaj in zakaj je to dobro za naše zdravje . Več o  tem zakaj je SpringBoost korak zdrav korak si lahko preberete tukaj.

Hvala, res hvala tudi Pomurskim mlekarnam, ki so se rade odzvale našemu humanitarnemu klicu in so s svojimi pudingi razveselili tako varovance in varovanke mariborske Varne hiše in Materinskega doma Maribor, kakor tudi vse nastopajoče na naši prireditvi

Hvala vsem obiskovalcem, ki ste donirali denar za Varno hišo in Materinski dom Maribor.

Hvala vsem razstavljalcem in ostalim, ki so tako ali drugače omogočili izvedbo današnje zdrave, humanitarne prireditve v Europarku.  Z nami so bili generalni pokrovitelja Ambasada Zdravja, Rimske TermeŠD Bodifit, Pomurske mlekarne, Biotopic, Big Bang, Mediacor, Harmonija narave, Terme snovik, Tradicionalni kitajski medicini, Perfect Body, Kosmetika Fleur de Sante, Kejžar storitve,  ter Enjo-čiščenje brez kemikalij.

Seveda bi se rad zahvalil tudi nastopajočim. Zahvala gre Barbari Živčič predstavnici, Ekologov brez meja ki v sodelovanju z Vulcano models izvedli ponovitev modne revije 3 Re 2012 (Reduce / Reuse / Recycle). Za pričeske manekenk so poskrbeli v frizerskem salonu Estela, make-up pa so jih s skupnimi močmi naredili stilistke Müller in Limoni parfumerija.

Hvala Spidiju, ki je s svojimi mladimi talenti navduševal in zabaval kljub lepemu vremenu številno občinstvo. Hvala simpatičnim tekmovalkamDŠRG Maribor in njihovi nič manj simpatični vodji Sabini Kramberger, da so nam približale elemente ritmične gimnastike. Hvala tudi članicam twirling kluba Pet elementov in njihovi vodji Nastji Keršič. Hvala našemu glasbenemu gostu, ki nam je na svoj način brenkal na kitaro in sliši na ime Hari na kitari. Hvala otrokom in vzgojiteljicamvrtca Pobrežja enota Najdihojca, ki so s svojim nastopom vsekakor v našo prireditev vnesli tisto otroško nedolžnost in s tem pričarali nasmeh na naše obraze.Hvala učencem 1.c razreda O. Š. Miklavž na Dravskem polju, ki so namensko izdelali eko igrace za otroke Varne hise in Materinskega doma, za katere so obiskovalci darovali prostovoljne prispevke. Hvala Kseniji Detiček in Vesni Kramberger za čudovito pravljično uro in brezhibno izvedeno humanitarno otroško delavnico. Hvala članom in članicam ŠD Bodifit, ki so na nam predstavili številne vaje za izboljšanje naše drže in telesne kondicije. Hvala Aniti Kejžar za Predstavitev zdravljenja s ponovno povezavo ˝The Reconnection TM˝. Hvala tudi varovancem Realni Aikido – Klub Duplek , ki so po predaji sredstev in prispevkov Varni hiši in Materinskemu domu  ter čustvenem nagovoru so-voditeljice  Vesne Kramberger, s fantastično točko zaključili današnjo prireditev.

Zavedamo se, da bomo najbrž živeli le enkrat.
Če zatorej lahko komu izkažemo prijaznost ali naredimo kakšno dobro delo,storimo to sedaj,
ne odlašajmo ali pozabimo,
saj po tej poti ne bomo šli nikoli več….

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]