fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kdo pravi da nič ne dogaja?

Se počutiš, kot da se nič ne dogaja? Da te nič več ne more presenetiti? Si izgubil zaupanje v kvalitetno zabavo? Meniš, da v naši majhni deželici kaj takega ni mogoče? Naj ti zaupam eno skrivnost. Motiš se!

V svetu, kjer kraljujejo nelegalna odlagališča odpadkov, se je skupina posameznikov odprtega uma odločila poskusiti nekaj novega. Ti avanturisti
bodo zavoljo lastne zabave žrtovali nekaj svobodne volje in veliko dostojanstva.

Ekologi brez meja predstavljajo EkoMP3.

Koncept je preprost: mi pripravimo MP3 posnetek, ti ga potegneš dol s spletne strani, naložiš na predvajalnik, se ob natančno določeni uri zglasiš na natančno določeni lokaciji in ga prižgeš. Kar bo sledilo, je strogo zaupna serija različnih navodil, ki te bodo popeljala neznanokam … čez center Ljubljane. Oziroma, če povzamem z našim sloganom: Mi razmišljamo. Vi se zabavate. Vse kar potrebuješ je MP3 predvajalnik, ura, dobri čevlji, udobna obleka in sončna očala. Sončna očala so nujna!

Dobimo se torej v četrtek, 27. oktobra, v ljubljanskem parku Tivoli, Jakopičeva promenada, 5. steber. Ob natančno petnjast nič nič vsi hkrati stisnemo PLAY in se prepustimo nepozabni izkušnji.

Video

Povezava do spletne strani

Opozorilo. EkoMP3 vsebuje nekaj neokusnih šal. Pred uporabo natančno preberite navodila. O tveganju in nezaželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Posebej, če nimate smisla za humor.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]