fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ali veste, da je IR ogrevanje tudi zdravo?

Ko temperature padajo, je pomembno, da ima vaš dom učinkovit in ekonomičen ogrevalni sistem. Zato vam predstavljamo, zakaj je IR ogrevanje odlična izbira za vas.

Ogrevanje z IR paneli Ekosen je odlična izbira za vse, ki iščete zanesljiv, ekonomičen in ekološki način ogrevanja. Pridružite se tisočim zadovoljnim strankam in odkrijte razliko, ki jo prinaša naše IR ogrevanje.

IR paneli so lahko v obliki plošče, slike, svetila, radiatorja, ogledala, za pod mizo na terasi.

1. Energetska učinkovitost
IR paneli porabijo manj energije v primerjavi s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi, kar pomeni manjše stroške in večje prihranke.
2. Enakomerna porazdelitev toplote
IR paneli zagotavljajo enakomerno porazdelitev toplote po prostoru, kar povečuje udobje brez suhega zraka in prašnih delcev.
3. Enostavna namestitev in vzdrževanje:
Naši IR paneli so enostavni za namestitev in ne zahtevajo dragih vzdrževalnih del.  
4. Trajnost
Naši paneli imajo življensko dobo 40 let, kar garantiramo s 15 letno garancijo. 

Največje podjetje za proizvodnjo in prodajo IR panelov v Sloveniji in tretje v Europi je podjetje Ekosen. Uredništvo portala Vitafit in vodstvo podjetja Etika d.o.o. že 10 let uporabljata IR panele Ekosen, vključno z edinstvenim IR regulatorjem.

Na podlagi izkušenj vam lahko podamo naše izkušnje za objekte različnih gradenj. Dogovorili smo tudi popust, ki vam ga lahko ponudimo na podlagi našega sodelovanja z Ekosen.

Kontakt:

info@etika.si, 041 710-277

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]