fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zdravilišče Laško

150 let tradicije, zdravja in dobrega počutja

Tople vrelce so ljudje v Laškem že dolgo poznali, saj je tam sneg hitro skopnel, pa tudi preproste kotanje so si ljudje občasno skopali in ogradili s protjem. Med gradbenimi deli za sedanje toplice so naleteli na trdnejše zidove, ki bi utegnili biti iz časov, ko je cvetela antična Celeia, kar priča o večtisočletni tradiciji.

Oktobra 1953 je bilo zdravilišče registrirano v zavod za medicinsko rehabilitacijo. Nadaljnji razvoj je sledil predvsem potrebam zdravstvene službe in je bil v veliki meri plod sodelovanja z ortopedsko, kasneje nevrološko, travmatološko in nevrokirurško kliniko v Ljubljani, regionalnimi bolnišnicami in zdravstvenimi domovi po vsej Sloveniji.

Zdravilišče Laško še pred kratkim poznano kot Center za medicinsko rehabilitacijo, danes s svojo bogato tradicijo postaja eno pomembnejših slovenskih zdravilišč in turistični center, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja, kulturo zdravega načina življenja in je posebej namenjeno ljudem, ki imajo težave z gibanjem ali bi se tem težavam želeli izogniti.

Bi radi tudi vi bolje poskrbeli za svoje zdravje in počutje ali pa se preprosto odpočili od vsakdanjega vrveža in se pustili malo razvajati?

Odpravite se z nami v objem voda in gričev – natančneje v Zdravilišče Laško, kjer imajo za vas pripravljene številne zdravstvene programe, s katerimi boste ob pomoči strokovnjakov naredili nekaj zase.

Video predstavitev:[viddler id-b0b550f6 h-515 w-630]

manuela

Prijava na novice

[recaptcha]