fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Z blazino BioMat do osupljivih zdravstvenih učinkov

Oglasno sporočilo

Richway BioMat terapevtska blazina z ametistom. BioMat je izdelek napredne tehnologije s klinično dokazano učinkovitostjo. Razvili so ga vrhunski strokovnjaki. Z blazino BioMat do osupljivih zdravstvenih učinkov.

 

Richway BioMat blazina z ametistom
Richway BioMat blazina z ametistom

 

Blazine BioMat uporabljajo tehnologijo kvantne energije, ki kombinira dolgovalovne infrardeče žarke, terapijo z negativnimi ioni in superprevodniške lastnosti čistega ametista. Ti trije močni spodbujevalci zdravja so združeni v blazinah BioMat. Pomirjujoča toplota dolgovalovnih infrardečih žarkov  prodira 15 cm globoko v telo in  spodbuja zdravljenje ter obnovo živčevja in mišičnih vlaken.

 BioMat prav tako oddaja negativne ione, naravno poživilo, ki ponuja masažo na molekularni ravni. To pospeši in okrepi vse procese zdravljenja in čiščenja. Zmanjšuje zakisanost telesa, uravnava pH vrednost in je kot nekakšno »stikalo«, ki aktivira celoten celični komunikacijski sistem v telesu in tako omogoči boljše delovanje vseh telesnih funkcij. Živa celica izmenjuje hranljive in odpadne snovi skozi celične stene. Ko se zmanjša količina negativnih ionov, se snovna izmenjava upočasni. Če količino negativnih ionov povečamo, se ta funkcija vrne v normalno stanje. Na ta način negativni ioni poživijo metabolizem tkiva.

 Tretji močan spodbujevalec zdravja je kristal ametist. Celotna zgornja plast blazine BioMat je polnjena s kristali tega naravnega super prevodnika, ki znanstveno dokazano telesu ponuja najbolj stabilno in najmočnejše oddajanje naravnih dolgovalovnih infrardečih žarkov ter najvišjih vibracijskih frekvenc. Je močan razstrupljevalec, ki pomaga izločiti iz telesa ostanke različnih zasvojenosti in strupov, krepi imunski sistem, ugodno deluje na srce, živčni sistem in mišično tkivo. Ščiti pred psihičnimi pritiski in ojača samozavest.

 

 

BioMat blazina
BioMat blazina

 

Zdravljenje, ki ustreza vašemu načinu življenja

 Svoje zdravje lahko izboljšate , medtem ko se sproščate v pomirjujoči toploti na terapevtski blazini BioMat z ametistom. Večina uporabnikov ugotavlja, da je čas ki ga preživijo na svojih blazinah BioMat, najboljši del dneva in super način za odklop. Nekateri pravijo, da je to tako, kot da bi imeli lasten wellness center v udobju  svojega doma.

Če uporabljate blazino BioMat vsak dan le za kratek čas, vam to prinaša celo vrsto zdravstvenih koristi. Pomaga vam izboljšati količino antioksidantov, vaše sklepe in mišice ohranja prožne in dobro vzdrževane ter sprosti in osveži vaše telo in vaš um. Blazina  je oblikovana tako, da ustreza vašemu načinu življenja.  Uporabite vaš BioMat, medtem ko se sproščate ob dobri knjigi ali pred televizorjem. Uporabite ga zvečer in si privoščite boljši spanec. Ali pa vključite svoj BioMat v čas vašega vsakodnevnega sproščanja, rekreacije ali meditacije.

Nekateri uporabniki imajo pozitivne zdravstvene izkušnje že ob prvi uporabi blazine BioMat; ostali pa izkusijo vse blagodejne učinke po večtedenski uporabi. Sčasoma in ob redni uporabi bo vas in vašo družino blazina BioMat obvarovala pred mnogimi najbolj razširjenimi boleznimi in bolečinami, ki bi lahko vplivale na kvaliteto vašega življenja.

 

 

Zmanjšana bolečina, togost, otekline in vnetja

Toplotna terapija z dolgovalovnimi infrardečimi žarki se veliko uporablja za zdravljenje pacientov, ki trpijo zaradi artritisa in bolečin v mišicah in sklepih, vključno z zvini, nevralgijo, burzitisom, mišičnimi krči, s togostjo in oteklostjo sklepov ter s starostno omejeno gibljivostjo in bolečino. Blazine BioMat spodbujajo širjenje površinskih krvnih žil, kar poveča transport s kisikom bogate krvi v mišice, prav tako pa spodbujajo izločanje ostankov metabolizma.

Uporaba blazine BioMat izboljšujejo  prekrvavitev, zdravje srca in ožilja

Dolgovalovno infrardeče valovanje z dvigovanjem telesne temperature spodbuja širjenje krvnih žil in povečanje pretoka površinske krvi. S tem se izboljšuje prekrvavljenost in delovanje srca

Izboljšan imunski sistem

Globinska toplota iz dolgovalovnih infrardečih žarkov dviga vašo telesno temperaturo, kar spodbudi imunsko reakcijo in krepi vaš imunski sistem.

Izboljšana sprostitev in spanec

Globoko prodirajoča toplota iz BioMata umirja telo in duha, s tem ko sprosti globoko zakoreninjene napetosti ter tako izboljša sprostitev in ustvari ravnovesje. Ni neobičajno, da po uporabi blazine BioMat lahko občutite mir, zadovoljstvo in celo evforijo.

 

Richway BioMat blazina
Richway BioMat blazina

 

Kuri kalorije in nadzira telesno težo

Med sproščanjem v nežni toploti dolgovalovnih infrardečih žarkov vaše telo aktivno kuri kalorije. V poročilu ameriškega medicinskega združenja je ena terapija z dolgovalovnimi infrardečmi žarki primerljiva s polurnim aktivnim treningom.

Še več …

V novih študijah ugotavljajo, da blazine BioMat izboljšujejo celično vsrkavanje kisika in hranil, znova vzpostavijo hormonsko ravnovesje ter izboljšajo limfni pretok in delovanje žlez. Limfatični sistem dovaja hranila in kisik telesnim celicam in odstranjuje celične odplake, medtem ko endokrini sistem uravnava izločanje hormonov v naših telesih, kar nadzoruje vse od našega razpoloženja, rasti tkiv in zdravja, do metabolizma ter spolnih in reproduktivnih funkcij.

 

Varno, testirano in neodvisno potrjeno

Tehnologija v jedru BioMat blazin klinično dokazano pomaga pri širokem spektru zdravstvenih težav in je varna za uporabo, tako za zdravstvene delavce in medicinske strokovnjake kot tudi za običajne uporabnike. Po opravljenih najstrožjih testiranjih na Japonskem, v Evropi in Severni Ameriki je ugotovljeno, da je ta tehnologija učinkovita in popolnoma varna tako za odrasle kot tudi za otroke, zato jih lahko uporablja cela družina.

 

 

 

 

Prodaja in zastopa:

Magna plus d.o.o.

Curnovec 42 p

8253 Artiče

Slovenija

T: 041668811

E: info@biomat.pro

W: biomat.pro

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]