fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Savnanje ob zvokih gonga

Gong – eno nastarejših terapevtskih glasbill, katero se že več kot 3500 let uporablja za zdravljenje najrazličnejših bolezni in sproščanje, bo na posebnem dogodku v wellness klubu Sense, v četretk 24.1. od 19h – 22h, pričaralo nepozabno izkušnjo za vse obiskovalce.

 3-urni dogodek bo potekal v omejenem številu, kombinacija SAVNA-GONG-WHIRPOOL, pa bo zanimiva izkušnja za vse prisotne! Ti bodo lahko občutili zdravilne vibracije gonga tako na suhem kot v vodi.

 

 

Ker vemo da je človeško telo večinoma sestavljeno iz vode, zvok gonga pa potuje ko je naše telo v vodi še globje, je kombinacija ‘gong-voda-savna’ pravi balzam za dušo. Pospešuje izločanje strupenih snovi iz telesa, masira notranje organe, mišice, ter usmerja naš bit na pozitivno.

Obiskovalci se bodo lahko na dogodku izmenično sprehajali med savnami, se pridužili posebni sprostitvi s kristalno posodo, uživali zvok gonga v vodi, poslušali šamanske bobne, piščali ter se na udobnih ležalnikih namakali v oazi spokojnosti.

 Za zvočno razvajanje bo poskrbel Matej Ocepek, izkušen zvočni terapevt in glasbenik, ki že več kot 10 let raziskuje polja najrazličnejšega zvoka. Organizira delavnice, zvočne predstave in terapije tako v tujini kot pri nas. Več o njem: www.matejocepek.si

 Vabljeni!

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]