fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Odlična Thermana

Luksuzni hotel Thermana Park Laško **** Superior je odlična izbira. Terme Thermana Laško, ki ga hotel predstavlja, so odlična destinacija za wellness oddih in sprostitev.

Že na parkirišču te pričaka izletniški Hum, ki ga le most preko Savinje loči od Hotela Thermana Park Laško****Superior.

Od tu naprej te spremljata povsod – tako kot hrib kot reko vidiš skozi velike steklene površine v hotelu, iz bazenov (notranjih in zunanjih), iz sobe…

Na vhodu v hotel obiskovalec hitro opazi, da je interier narejen za udobje gosta. Že v sprejemni hali (ja, tako velik prostor je to) je prostor za počitek, razstava slik, prostorna recepcija, vhod v terme in vhod v slaščičarno.

Prijazno osebje te usmeri v sobo.

Soba? Luksuzna. Poglejte si jo na slikah….

Prostornost in udobje
Super kopalnica in super razgled (spet Hum in Savinja!)
Drobne pozornosti, ki lahko gostu veliko pomenijo.

…in video!

Ne samo soba, tudi svetel interier in prostornost hotela Hotela Thermana Park Laško****Superior me je še posebej navdušil na poti v termalni del, na bazene in v savno!

Termalni del z veličasno kupolo se imenuje Thermana Park Laško.

Kneipova pot in otroški bazen z bifejem.
Video: hladno topli sprehod po Kneippovi poti.

Po bazenu sem si privoščil še savno ter obred s čokolado. Teh slik vam žal ne morem privoščiti, tako da tule objavljam le eno profesionalno, njihovo. Turška parna savna je narejena v obliki kotla za varjenje piva; to je eden od opomnikov, ki opozarjajo na dolgoletno pivovarsko dediščino kraja Laško.

Naslednji dogodek: večerja!

Ko stopiš iz dvigala (ki je izjemno hitro, mimogrede!), na desni strani zagledaš odlično restavracijo à la carte, zato vam privoščim nekaj slik te restavracije, primerne tudi za zaključene družbe.

Dobro se človek počuti tudi v restavraciji, kjer si lahko postreže z večerjo, kot in kakršno si želi.

In že je dan naokoli.

Pred spanjem še v “pisarno” v hotelski sobi, pogled na velikanski tv in veličasni razgled z balkona.

Po super spancu super samoposteržni zajtrk, kraljevski.

Thermana Laško je destinacija, kamor lahko človek pride v več vlogah (kot turist, športnik, rekreativec, poslovnež, kot del družine…) in ne bo razočaran.

Thermana je poskrbela tako za poslovne goste s tudi kongresnim centrom kot tudi za družine z malimi otroci.

Zdaj pa še enkrat poglejte slike. A ste opazili, kako poleg vsega udobja za goste Thermana skrbi tudi za trajnostni razvoj (lokalna hrana, ločevanje odpadkov…)? Na tem področju je postorila marsikaj, kar gost sploh ne opazi.

Poglejte vse te nagrade in certifikate, kot so: okoljski certifikat Eko Marjetica, Čebelam prijazno podjetje, certifikat »Voda iz pipe« in Slovenia Green Accomodation. Tudi zato je Thermana odlična!

V smeri trajnostnega turizma se je potrudila tudi občina Laško prejela certifikat čebelam prijazna občina ter osvojila naziv Slovenia Green Platinum, kar je najvišji znak Zelene sheme.

Zdravilišče Laško in Dom starejših Laško

Seveda je Thermana veliko več kot hotel in terme. Thermana je tudi Zdravilišče Laško in Dom starejših Laško.

Ampak to je že druga zgodba.

Odlična Thermana torej! Prepričajte se sami.

Miro Mihec

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]