fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Rimske terme – wellness center Amalija

Oglasno sporočilo

Mir in tišina naravnega klimatskega zdravilišča, enkratna in unikatna sestava akrotermalne vode, ki je uvrstila Rimske terme v eno najbolj zdravilnih mest na slovenskem področju ter pestra ponudba storitev  s poudarkom na blagodejnih učinkih narave so razlogi , ki ustvarjajo enkratne pogoje za sprostitev in vas vabijo k aktivnosti.

V sodobno zasnovanem centru, ki vas bo očaral z bogato tradicijo,  se boste povezali z naravo,začutili bogato modrost naših prednikov  in si povrnili življenjsko energijo. Naravne danosti zaokroža pestra ponudba  kopeli vodnih nimf , bogata bazenska ponudba, vrhunske savne, fitnes center, solarij, frizerski salon in pestra ponudba masaž, neg telesa in obraza v wellness centru Amalija. Prijazno in strokovno osebje vam bo prisluhnilo in svetovalo pri ustvarjanju razvajanja po vaši meri.

 

Notranji bazen v Rimskih termah

 

Ponujamo vam svet  odmaknjen od realnosti, v želji da v vas prebudimo harmonijo in doživetje popolnosti.   

Že stari Rimljani so odkrili zdravilno moč naših vrelcev. Zasluge za svoje ozdravitve so pripisovali večno mladim vodnim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Stara verovanja v zdravilno moč vode je potrdila tudi uradna znanost. Rimski termalni vrelci namreč izvirajo iz razpok triadnih dolomitnih skal, na površje pa privrejo iz globine okrog 985 metrov. Za potrebe zdravilišča sta zajeta dva močnejša vrelca – Amalijin vrelec s temperaturo 38,4°C ter Rimski vrelec s temperaturo 36,3°C. Termalno vodo imenujemo tudi akrotermalna voda, saj poleg številnih mikroelementov vsebuje tudi plin radon, ki je v majhnih količinah še posebej zdravilen. Mogočen in bogat ambient z 2000 letno tradicijo, vam ponuja doživetje izvirnih termalnih kopeli za eno, dve ali več oseb hkrati. Pozitivni učinki kopeli temeljijo na zapisanih zgodbah ljudi in spomenikih, izdelanih v zahvalo ozdravitve. Prepustite se Rimskim zdravilnim vrelcem, okrepite svoj imunski sistem in si povrnite življenjsko energijo. Prepustite se dotiku večno mlade vodne nimfe Diane. Avtentične kamnite kadi so kulturna dediščina. Kopeli v njih so tako edinstveno doživetje tradicije, mističnosti in zdravilnih učinkov vode. Uporaba avtentične kadi vam je na voljo le pri kopelih za eno osebo. Kopeli po nasvetu balneologa trajajo dvajset minut.

 

Kopeli v Rimskih termah

 

Dotik čudežno zdravi dušo in telo. V kombinaciji s skrbno izbranimi izdelki, ki jih uporabljamo pri masažah in negah telesa, vnašamo v vaše telo moč narave in dotika. Ponujamo vam bogat izbor naših unikatnih hišnih masaž, sprostitvene rituale, nege obraza in telesa, anticelulitno terapijo ter obloge. Wellness paketi zanjo in zanj, ki vključujejo nabor različnih storitev, vas popeljejo skozi čudovito doživetje našega ambienta, zgodovine ter bogate termalne vode.

 

Masažne mize v Rimskih termah

Ponujamo vam svet  odmaknjen od realnosti, v želji da v vas prebudimo harmonijo in doživetje popolnosti.   

Glasujte za wellness center Amalijo v izboru za naj wellness 2013.

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]