fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Reinkarnacijska past (1. del)

Predgovor

Kaj se zgodi, ko duša zapusti preutrujeno telo – ko umremo? Prepričan sem, da nikoli ni bil bolj primeren čas za razpravo o tako pomembnem vprašanju, še posebej za to, ker nekako intuitivno čutimo, da se ljudje po vsem svetu razdvajamo v vsaj tri velike skupine. Spet bom uporabil analogije iz eseja Carla M.Cippole, Osnovni zakoni človeške neumnosti, ki ga je vredno prebrati, zato sem ga za vas prevedel v slovenski jezik.

Najbolj množična skupina so banditi in norci, ki so v bistvu tisti, zaradi katerih ne zmoremo uveljaviti nikakršnih pozitivnih sprememb (vsaj zaenkrat ne). To je skupina izvrševalcev ukazov in sledilcev agendi popolnega zla, ki deluje pod taktirko črnih svečeniških magov ali Kabale ali kazarske mafije ali močvirskih stvorov …

Njihovo pravo nasprotje so inteligentni, ki tvorijo drobceno manjšino in so sposobni dekodirati RES od laži in delujejo po načelih naravnega zakona oziroma v teh težkih in usodnih časih ohranjajo trdno MORALNO DRŽO. To so »stare duše«, ki so bogve kolikrat že šle skozi isti proces reinkarnacije in imajo v sebi vgrajeno modrost neverjetnih izkušenj, ki se jih sicer ne morejo neposredno spomniti, ampak jih lahko intuitivno čutijo. To so tisti ljudje, ki bi bili sposobni potegniti voz človeške usode v pravo smer rajskega obilja za vse, vendar so v veliki manjšini in njihov glas in dejanja so zasmehovana, marginalizirana in demonizirana. Pripenja se jim najrazličnejše negativne etikete – kot na primer teoretiki zarote – zato, da bi bili čimbolj potisnjeni na rob družbe, da bi jih čim bolj »nevtralizirali«.

Tretja skupina so tisti vmes, ki jih Cipolla imenuje nemočni. To so ljudje, ki sicer imajo vse možnosti, da bi lahko uvideli celotno sliko, vendar je njihova samopodoba tako nizka, da niso pripravljeni aktivno sodelovati v tem procesu preobrazbe človeške družbe. Strah je zaradi tega njihov najmogočnejši motivator in žal večina iz te skupine lažje prestopi tja, kjer je večina.

Prepričan sem, da bralci prispevkov iz Ljudske pisarne, ki deluje v občo korist vseh, sebe postavljate v skupino inteligentnih in s tem se strinjam. Zato tudi vem, da z zaskrbljenostjo zrete v bližnjo prihodnost. Intuicija vam pravi, da na tem Zemlji več ne bomo mogli živeti skupaj – vsi ti norci in banditi nasproti nam.

To v vas ustvarja veliko »stisko«, saj čutite, da bo verjetno ena ali več izmed teh skupin morala predčasno zapustiti to fizično izkušnjo bivanja in občutek vam pravi, da smo to inteligentni. Zato se mnogokrat zgodi, da tudi sami »prestopate« v polje nemočnih, ker vas je strah neznanega.

Vsebina tega izobraževalnega materiala je torej namenjena temu, da spoznate neznano. Logično je torej, da bodo pisanja iz tematika reinkarnacijske pasti metafizičnega značaja, zato boste morali namesto logike ali moškega načela delovanja psihe v veliki meri uporabljati intuicijo ali žensko načelo delovanja človekove psihe. To niti ni tako enostavno, saj smo navajeni iskati

dokaze o nečem novem izključno tam nekje v materialnem svetu in zunaj nas, medtem je moj namen, da vam s temi materiali pomagam »priskrbeti« ključ od vhodnih vrat v svet, v katerega lahko vstopate in izstopate samo sami. To je svet celotnega makrokozmosa in je hkrati tudi svet vašega mikrokozmosa. »Tako zgoraj kot tudi spodaj in tako spodaj kot tudi zgoraj,« pravi 2. načelo Naravnega Zakona – načelo korespondence.

Trditev, da nihče ne ve, kako izgleda svet po smrti fizičnega telesa, je pretirana. Mnogi ljudje, ki so imeli posmrtne izkušnje, so opisovali ta svet. Zagotovo v tem okvirju ne moremo mimo dr. Michaela Newtona, ki je svetovno priznan hipnoterapevt. Dr. Newton je namreč razvil svojo lastno metodo regresije, da bi preiskovance pod hipnozo učinkoviteje popeljal prek spominov na pretekla življenja do pomembnejših izkušenj duše med življenji. Velja za začetnika razkrivanja skrivnosti življenja v duhovnem svetu. Kdor želi zares doumeti vsebino, ki bo »tresla« vaša prepričanja, mu toplo priporočam – v kolikor še ni – prebere vsaj dve

veliki uspešnici Michaela Newtona: Usoda duš; Potovanje duš, ki si jih lahko prevedene v slovenski jezik izposodite v knjižnici ali pa jih kupite v raznih knjigarnah. Zagotavljam vam zanimivo in prijetno popoldansko ali večerno branje.

Ti opisi vam bodo lahko v močno in poglobljeno oporo pri miselni obdelavi in analizi besedil iz tega izobraževalnega kotička.

Vehementno/ognjevito trdim, da se prevara in past živih in neživih sil, ki so okupirale naš planet in naše bivanje na njem, ne

konča s propadom fizičnega telesa. Mnogi raziskovalci imenujejo ta fenomen »reinkarnacijska past (ang. Reincarnation Trap)« in na internetu boste našli precej materiala, ki ta fenomen bolj ali manj natančno opisuje.

Sebe smatram kot agregatorja/združevalca različnih znanj, kajti RES je absolutna in raziskovalec jo lahko samo tolmači v skladu s stopnjo zavedanja/poduhovljenosti. Njegovo tolmačenje zato lahko resonira bolj ali manj skladno z RES.

V teh pisanjih se bom zato naslonil na izjemnega metafizičnega raziskovalca zgodovine galaksije, zemlje in človeka, ki je za razliko od drugih, z raznimi nazivi opremljenih raziskovalcev, na videz »preprost in vsakdanji« človek. Vendarle pa je njegovo delo tako obširno in poglobljeno, da dobesedno izstopa iz množice in ga smatram za velikega raziskovalca in pravi trenutek prepoznave njegovega dela šele prihaja. Ker je opravil tako veličastno delo, nima smisla »izumljati tople vode«. Pred skoraj desetletjem, ko sem se soočal s temeljnimi vprašanji lastnega obstoja, sem naletel na njegovo delo, ki obsega več tisoč strani besedil. Nato je za nekaj let »izginil iz scene« in se spet pojavil pred dvema letoma. To me je zelo razveselilo, saj sem mislil, da so ga močvirske podgane »pospravile na hladno«.

Ime mu je Wes Penre in bil bi presenečen, če je kdo med vami slišal za njegovo ime. Mislim, da je pravi čas, da vam približam izjemno širok opus znanja, vedenja in modrosti, ki ga nesebično deli z nami. Tukaj lahko najdete spletno stran, kjer so zbrani vsi njegovi materiali: https://wespenrevideos.com/

Če ste odprtega značaja, radovedni in odločeni, da svet, ki ga doživljamo, ni po vaše meri, potem so to materiali, ki bi jih uvrstil v rubriko »must read«. V njih bomo razbijali naše umske/miselne vzorce, ki sploh niso naši, ampak so nam vsiljeni s pomočjo umskega programiranja črnih svečeniških magov. Če mi bo uspelo dovolj natančno in razumljivo opisati te neoprijemljive

fenomene, potem bo vaš strah pred smrtjo presežen za zmeraj. To vam bo tudi omogočilo, da boste z manj negotovosti gledali na vso bedo tega pobesnelega hudičevega plesa, ki tlači našo božansko lepoto. Morda bodo spoznanja iz tega izobraževalnega kotička, ki se bodo kot cvetlični popki razvijali v najlepše in najbolj dišeče rože, v pomoč, da boste lahko brez oklevanja obrnili hrbet hudičevim poslancem in končno rekli: »NE, ne bom se več igral te neumne in uničujoče igre.«

Ta del izobraževalnega kotička, ki ga imenujem REINKARNACIJSKA PAST, sem si zamislil malce drugače, kot je običajno v drugih sklopih. V celoti bom prevedel raziskovalne materiale, ki jih je napisal na to temo Wes Penre, ki raziskuje skupaj z Ariel-om Glad- om. Seveda bom vzporedno z objavo prevoda dodal tudi svoje lastno tolmačenje, ki bo delovalo kot samostojen dokument,

vendar bo vezano na ugotovitve teh dveh mož. Ker kaj takega še nisem počel, ne vem ali se bo ta idejna izobraževalna zamisel dovolj dobro prijela. Če se ne bo, bom spremenil taktiko.

Prepričan sem, da je to tisto znanje, ki je rezervirano za res redke posameznike. Pa ne zato, ker drugi niso dovolj pametni, da bi ga lahko dojeli. Vsak človek, ki ni od rojstva na nek način umsko hendikepiran, ima možnost, da te materiale razume. Vendar je stopnja poduhovljenosti ljudi na tako nizki stopnji, da premnoge med njimi taka vsebina nikakor ne zanima in jo z lahkoto zavrnejo. Njihovi negativni vzorci so tako močni, da se s tako »znanstveno fantastiko« ne bodo ukvarjali.

Zato se tisti redki, ki vas zanimajo prave/pristne rešitve, v miru usedite in berite in razmišljajte o prebranem. Ko sem sam prvič bral te materiale, je bilo na začetku tudi meni precej neprijetno, saj se mi je namesto jasnih odgovorov, ponudilo vedno več

novih vprašanj. Vendar vas na koncu – če mi bo uspelo uspešno približati to občutljivo tematiko tudi vam – čaka nagrada v obliki olajšanja in neverjetnega pozitivnega zanosa, materializiranega v pristni in skoraj otipljivo čudoviti samopodobi.

Za »zagrevanje« sem za vas prevedel članek št. 9: Je sedanja zdravstvena kriza globalni psihološki eksperiment? Napisal ga je seveda Wes Penre. V njem je nekaj dobrih iztočnic glede aktualne biblijske vojne med dobrim in zlom, na katere želim že dalj časa opozoriti, vendar sem čakal na pravi trenutek, da jih objavim. Seveda bom k članku »pripel« tudi moje tolmačenje z dopolnitvami, ki temeljijo na mojih lastnih izkušnjah in raziskovalnih dognanjih. Ta članek sicer ni del sklopa izobraževanja na

temo reinkarnacijske pasti, vendar bo dober za to, da se v uvodu seznanite s konceptom predajanja te zahtevne metafizične vsebine od Wesa in Ariela preko mene do vas.

Nato pa začnemo zares. Uvodni sestavek bo zajel izjemno zanimivo vsebino – no, vsaj meni je bila. Kaj je vodoravni in kaj je navpični čas? Kako sta povezana s procesom reinkarnacije? Kateri izmed obeh časov je povezan z reinkarnacijo? Kaj je reinkarnacija?

Torej nekaj popolnoma novega in svežega znanja. Mnogi filozofi so skozi zgodovino govorili in razpravljali o času. Celo fiziki so si

»sposojali« ugotovitve filozofov v svojih izvajanjih in raziskavah. Pa vendarle obstaja čisto drugačno tolmačenje, ki začne ob globljem duhovnem razmisleku in močni koncetraciji resonirati v umu tako, da razblini vsak dvom o smiselnosti in pravilnosti takšnega tolmačenja.

Dobrodošli torej na pustolovščino vseh pustolovščin. Zelo dolgo je od tega, odkar smo zapustili svoj pravi dom. Če čutite, da je čas, da se vrnete tja, kjer je vaše pravo mesto bivanja, potem je PRAV, da zavihate rokave in se lotite dela.

Piše: Primož, Ljudska pisarna

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]