fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Povej svojo zgodbo – Alja Polutnik

Kot majhna deklica sem se ob poletnih, večernih sprehodih s starši po obmorskih mestih vedno z občudovanjem ustavljala ob stojnicah, na katerih so prodajali najrazličnejši nakit iz školjk. Najbolj zanimivi pa so mi bili seveda uhani. Ampak, ko sem odrasla in sem si želela kupiti uhane iz školjk, jih nikjer nisem več našla, niti na Hrvaškem, niti v Španiji, niti v Grčiji in tako sem sklenila, da si jih naredim sama. Rečeno storjeno. Ko sem se pojavila z njimi v družbi prijateljic, so jih občudovale ter me spraševale, kje sem jih kupila. Tako se mi je porodila ideja o izdelavi uhanov iz naravnih školjk, ki jih lahko ponudim tudi drugim.

Školjke nam podari morje

Med školjkami, ki jih zavrže morje, skrbno izbiram pare in jih uporabim za izdelavo unikatnih, naravnih uhanov. Gre za najrazličnejše oblike školjk iz različnih delov sveta.

Unikatni uhani iz školjk so brezčasni, minimalistični, za vsako priložnost in vsak trenutek – zame, zate, za prijateljico, skratka primerno darilo za vsako priložnost  naj bo to rojstni dan, materinski dan, božič, obletnica,… nikoli ne razočara in jih lahko prilagodite katerikoli garderobi in s tem poudarite svojo osebnost. Vidite, izberete in naročite jih lahko na moji fb strani: https://www.facebook.com/profile.php?id=100029115086505

Naravni nakit iz školjk Alje Polutnik

Hvala za vsak vaš nakup, prijazne besede, srčne nasmehe,…

Alja Polutnik

Facebook stran: https://www.facebook.com/profile.php?id=100029115086505

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]