fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ogrevanje z IR paneli Ekosen: popoln način za okolju prijazno bivanje

Vstopamo v čaroben čas, ko se utrinjajo prav posebne iskrice v očeh otrok in tudi odraslih, ko spet zadiši po cimetu ter se po domovih vije vonj sveže pečenih piškotov. Spet je december, ko se naši domovi prelevijo v topla, varna zavetja. Božično-novoletni prazniki so tudi naši prazniki, saj poosebljajo Ekosenova prizadevanja bivalna okolja spremeniti v tople in udobne domove. Z IR paneli hiša ali stanovanje postaneta topel, prijeten dom brez kakršnegakoli negativnega vpliva na okolje.

Kakovost bivanja in toplino smo vnesli že v več kot deset tisoč domov v Sloveniji, zato smo se odločili, da ogrejemo tudi prostore zunaj naših meja in vanje vnesemo toplino. Ekosen je z IR grelnimi paneli prisoten tudi na Hrvaškem, Irskem, v Italiji in Franciji.

VIZIJA O TRAJNOSTNI PRIHODNOSTI OGREVANJA

Svoji viziji sledimo že od leta 2008. Smo vodilno podjetje v panogi infrardečega ogrevanja. Aktivno vlagamo v ukrepe za ohranjanje in nadgradnjo tega statusa. Z našo zavezanostjo kakovosti in s stalnimi inovacijami ter spoštovanjem narave želimo preseči pričakovanja.

Zavedamo se, da aktualno stanje in z njim povezani izzivi terjajo trajnostne rešitve.

Ustanovitelj podjetja Aleš Babič je povedal: »Sem velik zagovornik tega, da kupujemo manj in le-to kakovostno. Pomembno je razlikovati prave želje od umetno ustvarjenih in razumeti, da lahko s pametnim nakupovanjem spremenimo svet. Že od začetka je bila moja vizija ponuditi izdelke, ki dolgoročno prihranijo denar in imajo dolgo življenjsko dobo s čim manj vzdrževanja. Zato smo razvili lasten sistem infrardečega ogrevanja, ki odraža naše vrednote, saj naše vodilo ni denar temveč zelo zadovoljne stranke in sodelavci.«

Ekosen smo ekipa zagnanih in k inovacijam usmerjenih posameznikov, razvijamo napredne in učinkovite načine ogrevanja, s katerimi izboljšujemo kakovost življenja ljudi in si prizadevamo za bolj trajnostno prihodnost ter iščemo načine, s katerimi lahko naredimo svet lepši. Cilji ekipe Ekosen segajo dlje od le zagotavljanja kakovostnih izdelkov za ogrevanje. Povezuje nas iskrena predanost do lepšega intimnega sveta, v katerem naše stranke prebivajo ter nasploh lepšega sveta, ki nas vse skupaj obdaja in si ga vsi delimo.

Vsak naš korak je usmerjen v iskanje še boljših in še bolj trajnostnih načinov. Od inovativnega razvoja, lastne proizvodnje in razvejane ponudbe kakovostnih izdelkov, ki so zasnovani za namene učinkovitega ogrevanja, do izjemne podpore strankam, korektnih odnosov z zaposlenimi in s poslovnimi partnerji ter sodelovanja z lokalnimi skupnostmi. Ekosen je osredotočen na nalogo, da na odgovoren način soustvarja lepši svet za vse nas in naše zanamce. Skrb za planet je zapisana v Ekosenovih genih.

Aleš Babič, direktor podjetja Ekosen

»V Ekosenu si prizadevamo za lepši svet, kjer se bomo vsi zavedali povezanosti z naravnim okoljem in soodgovornostjo za njegovo prihodnost,« zatrdi Aleš Babič. Ob tem pa izrazi še praznično željo: »Vsem ljudem, ki si delimo ta en in edini skupen svet, želim, da jih zaobjame prijetna praznična toplota in srca prevzame pozitivna energija, ki naj sega čez vso prihajajoče leto in naprej.«

Za več informacij o IR grelnem sistemu pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 10 ali pišite e-pošto na naslov: info@ekosen.si.

Dobrodošli v naši družbi v salonih:    

– v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru): Ptujska cesta 17,  

– v Mengšu (pri Ljubljani): Gorenjska cesta 19,   

– v Kopru: Piranska cesta 2. 

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]