fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Naj vas zima ne prehiti!

Letos imamo srečo, saj nas jesensko vreme razvaja s prav poletnimi temperaturami. A vendar vsi vemo, da bo za jesenjo prišla zima. In prav je da se na prihod zime pripravimo z vsemi informacijami. Tudi o zaključnih gradbenih delih, ogrevanju, zdravju…

Tudi pozimi moramo skrbeti za svoje zdravje in ohranjati kondicijo, zato je obisk fitness centrov pozimi skoraj nujen. Organizirane skupinske vadbe v telovadnicah so tako rekoč že stalnica, razvajanje v  wellness centrih pa je vsekakor ena od prijetnejših stvari pozimi, kajne? Široka je tudi ponudba slovenskih zimsko-športnih središč, kjer tudi domači ponudniki vse bolj prisegajo na celovito ponudbo in se vse bolj učijo od ponudnikov onkraj meja.

Vabljeni na 19. Vitafit prireditev  dne 9.11.2013 v mariborski trgovski center Qlandia, kjer si boste poleg dopoldanskega programa na odru,  na razstavnih prostorih lahko skozi ves dan ogledovali ponudnike izdelkov in storitev, namenjene zdravemu načinu življenja.

 

s

 

Tudi tokrat si boste lahko primetali lepo nagrado v naši nagradni igri “Zadeni v koš”, v okviru prireditve pa bo potekala humanitarna akcija “Daj naprej in podari sonce”.

Na prireditvi boste  lahko brezplačno opravili analizo telesne sestave, ter si ogledali zvezke učencev Waldorfske šole Maribor.

 

Tudi pevka Claudia je podprla humanitarno akcijo "Daj naprej in podari sonce".
Tudi pevka Claudia je podprla humanitarno akcijo “Daj naprej in podari sonce”.

 

Organizatorja prireditve: TC Qlandia Maribor in Etika d.o.o.

Razstavljalci: Brikos– Tupperware, Hermes&Gačnik,   Zavod IHM Celje, Sayonira- Center zdravja, Robodom d.o.o.

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]