fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Nagradna igra za naj fotko!

V nedeljo, 31. maja, pričenjamo z nagradno igro.

Pošlite nam svojo sliko in kratko besedilo, povezano z vsebino spletnega portala Vitafit. Najboljšo fotko bomo nagradili z Relax masažo celega telesa+masažo stopalžmasažo obraza in glave v vrednosti 29 evrov (1 ura).

Do 5. junija do 12. ure nam pošljite fotko z besedilom kot zasebno sporočilo na facebook stran https://www.facebook.com/Vitafit.si/.

Pobrskajte po svojih najboljših fotkah ali posnamite novo !
www.vitafit.si – portal za zdravo in aktivno življenje.

RELAX MASAŽA celega telesa + masaža stopal + masaža obraza in glave.

Masaža je sproščujoča, eliminira stres, izboljšuje cirkulacijo, sprošča vse mišice, dviguje razpoloženje, izboljša koncentracijo, krepi imunski sistem, blaži bolečine in pomaga pri nespečnosti in glavobolu. Masaža prežene občutke stresa ter simptome depresije in anksioznosti.

Med masažo se v telesu niža raven kortizola in s tem znižuje krvni tlak. Obenem ta oblika razvajanja spodbuja tvorjenje serotonina in dopamina, ter tako pripomore k boljši volji in razpoloženju. Po masaži se boste počutili prerojeni in manj utrujeni ter polni energije!

RELAX MASAŽA / 60 min = 29,00 €

Masaža celega telesa + masaža stopal + masaža obraza in glave.

Salon: Antoličičeva 8, Maribor

Gsm: 041 712 419 , www.terapije.me , terapije.me@gmail.com

Viri slik: Instagram in www.terapije.me

S sodelovanjem se strinjate, da objavimo vaše fotografije in besedila, povezana s to nagradno igro, na spletnem portalu www.vitafit.si in facebook profilu https://www.facebook.com/Vitafit.si/.

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]