fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Naberite si novih moči in preženite spomladansko utrujenost

Zakorakali smo v pomlad in nekatere ljudi pesti tako imenovana spomladanska utrujenost. Kako si lahko posameznik na kar najboljši način pomaga, da se izogne ali omili simptome utrujenosti.  Pa si poglejmo kaj spomladanska utrujenost je? Ena od možnih teorij je, da je to le simptom, nekakšen vzorec našega odziva na spomladansko prebujanje narave – naše prebujanje. In vzorec je samo vzorec in to lahko spremenimo. V sebi nosimo omejitve, ki nam preprečujejo, da bi svoje življenje polno živeli. V svoji modrosti smo zaradi globljega učenja duše izbrali, da bomo izkusili  npr. prav spomladansko utrujenost, da bi se odpravili na pot in našli način kako prebuditi svoje moči. Čudovita pomoč in izjemno darilo nam prinaša zdravilski pristop Ponovna povezava – TheReconnection.Svetovna uspešnica prevedena že v 36 jezikov, 2010 tudi v Slovenščino. Lahko si jo naročite preko povezave http://www.notranjamoc.com/narocanje/
Svetovna uspešnica prevedena že v 36 jezikov, 2010 tudi v Slovenščino. Lahko si jo naročite preko povezave http://www.notranjamoc.com/narocanje/Kako lahko prebudimo svoje moči?

V praksi se je zdravljenje s ponovno povezavo izkazalo kot učinkovita pomoč tako pri kronični utrujenosti, stanjih izgorelosti,  degenerativnih obolenjih, kot je revmatizem, pri stanjih kot so rak, tumorji, prirojene anomalije, depresiji, strahovih, skrajšanju zdravljenj po poškodbah.

Pri drugih tehnikah je treba zdravljenja ponavljati, tu je lahko dovolj že eno zdravljenje

Vsako zdravljenje, ki ga prejmemo prebuja samoozdravitvene sposobnosti telesa. Možno je, da že eno zdravljenje prinese to, kar si želimo. Na splošno, pa se je v praksi kot optimum izkazalo, da so dovolj tri ponovitve, ko pridemo z eno težavo. Inteligenca telesa in univerzum bosta odstranila tiste omejitve v našem sistemu, ki so že zrele, da se umaknejo. Spodbudil se bo proces vračanja v ravnovesje.

Dr.Pearl pravi:«Sodeč po tem kar sem videl doslej, ni ničesar, kar ponovna povezava ne bi mogla pozdraviti. Na drugi strani je treba razumeti, da ne zdravimo bolezenskega procesa, pač pa človeka. Uspešnost zdravljenja  je namreč odvisna od tega, kaj je najprimerneje za to osebo in njeno življenjsko pot.«

Zakaj znanstveniki vlagajo svoj čas in denar v raziskave o Ponovni povezavi?

Fenomen ponovne povezave in ozdravitve, ki se dogajajo v tako kratkem času so spodbudile, da   resničnost zdravilnih frekvenc potrdijo tudi znanstveniki v svojih laboratorijih. Zato se nam ni potrebno izmišljevati napihnjenih zgodbic s katerimi bi prepričevali ljudi.

Znanstvenik dr. Konstantin Korotkov, je v Sankt Peterburgu izvedel poizkus na ruskih atletih. Pred začetkom raziskave, ki jo je vodil, si je eden od atletov naključno zlomil nogo. Tako je prvi dan na raziskavo prišel z berglami. Drugi dan bolečine ni več čutil, niti ni potreboval več opore bergel. Tretji dan so atletu sneli mavec. Ob pregledu noge niso mogli najti sledi zloma.

Bi si želeli tudi vi izkusiti blagodejne učinke zdravljenja s ponovno povezavo?

Da vam lahko zagotovim termin v krajšem času, me pokličite še danes. Vaše cenjeno naročilo sprejemam vsak delovni dan med 8 in 18 uro na telefon 051 307 668 ali po mailu na infoanita@notranjamoc.com.Odprti ze darila življenja ali pa Odprite se darilom življenja. Ker ste vredni.
Odprti ze darila življenja ali pa Odprite se darilom življenja. Ker ste vredni.Anita Kejžar Škulj, zdraviteljica ponovne povezave.

Zdravljenja s ponovno povezavo izvajam že od 2008. Opravila sem pionirsko delo in v Sloveniji poskrbela, da se je informacija o ponovni povezavi razširila. Organizirala sem prevod in izdajo svetovne uspešnice Ponovno povezani, dr. Pearla utemeljitelja ponovne povezave.

Sodelujem v organizacijskem teamu dr. Pearla, ki pripravlja seminar Ponovne povezave oktobra letos v Ljubljani. Več informacij o tem dogodku, si prosim preberite na www.notranjamoc.com.Anita Kejžar Škulj - Zdraviteljica ponovne povezave
Anita Kejžar Škulj - Zdraviteljica ponovne povezave Anita je bila gostja na RTV SLO v oddaji Rokovi uroki. Vabljeni k ogledu. http://tvslo.si/predvajaj/rokovi-uroki/ava2.63668058/
Anita je bila gostja na RTV SLO v oddaji Rokovi uroki. Vabljeni k ogledu. http://tvslo.si/predvajaj/rokovi-uroki/ava2.63668058/
vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]