fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

METROPOLIS SPA – center lepote in oblikovanja telesa

METROPOLIS  SPA se nahaja na Steletovi 25 v Kamniku. Petnajst letne izkušnje so nas pripeljale do enega izmed vodilnih salonov v Ljubljani z okolico, kar nam je omogočilo, da ponudimo strankam vse novosti, kar jih trenutno ponuja najsodobnejša kozmetična industrija.


Čutno razvajanje

Metropolis SPA je nedvomno prvi center pri nas, kjer se dotaknemo vseh petih čutov, za šestega pa poskrbijo naši izkušeni kadri.

Smo prvi v Sloveniji, kjer uporabljamo metode kromaterapije, terapije vonjav, v kombinaciji z inteligentno glasbeno napeljavo, z izborom tematskih glasbenih programov in poljudno (primerno) glasnostjo v vseh prostorih.


Kozmetične storitve

Center ponuja tudi popolno ponudbo kozmetičnih storitev, nego obraza, manikuro z izdelavo umetnih nohtov, pedikuro, kraljevsko masažno pedikuro, epilacijo, lasersko depilacijo, klasično depilacijo, permanentni make up.


Center za oblikovanje telesa

Kavitacija –  je nova metoda hujšanja z liposukcijo brez noža, hujšanje pod nadzorom, limfno drenažo, ultrazvok in vakumsko terapijo. S kombinacijo teh metod se individualno kreirajo programi za dosego želenih ciljev. Pomlajevanje in glajenje kože obraza pa uspešno rešuje radiofrekvenčna terapija.


Umetno sonce in porjavitev brez sončenja SU-DO

Sončni studio ERGOLINE se lahko pohvali z najnovejšim stoječim Sunrise turbo solarijem z Aquafresh aromo in tremi Ergoline solariji, ki jih stranke že poznajo.

SU-DO, za popolnoma zdravo porjavitev brez sončenja v 15 minutah, primerno za posebne priložnosti, nastope in osebe, ki se nočejo izpostavljati naravnemu ali umetnemu soncu.


»Private SPA« za dva!

Še najbolj zanimiva, in s strani strank zaželena novost v naši ponudbi, je nedvomno »private spa« za dve osebi, ki po uživanju v dvoje, lahko izbereta masažo po želji, za oba v enem prostoru istočasno. Tudi najbolj  zahtevnim parom nudimo klasično, športno, refleksno, tuina-masažo, masažo z vroči kamni, blagodejno tajsko masažo z zeliščnimi snopki, čokoladno masažo, masažo z eteričnimi olji in aromaterapijo.


Mleko, šampanjec in tropski dež …

Tajski spa prostor s kombinirano infra-finsko savno, individualne kopeli (kopel v pravem šampanjcu, mlečna kopel, čokoladna kopel, zeliščna kopel, cimetova kopel), tuš tropski dež, aroma terapija, kroma terapija, relaksacijska postelja, ki lahko služi tudi za tradicionalno tajsko masažo, vse to je le nekaj novosti, ki si jih lahko privoščite v vzdušju daljnega vzhoda.

Drugi, maroški spa prostor, gostom pričara čare orienta z masažno kopeljo za dva, infra savno, bio ali finsko savno, »hot stone« ležalniki, zvezdnatim nebom 1001 noči, vonjave jasmina in arabskega orienta, kroma terapijo in še mnogo ostalih čutnih užitkov. V obeh prostorih je gostom na voljo čaj in sadje, da o najnovejši čutni glasbi iz svetovno znanega Budha bara sploh ne izgubljamo besed. V maroškem spaju sprejemamo tudi rezervacije za zaključene skupine do največ šest oseb.


Iz savne na poroko

Po sprostitvi v kozmetičnem salonu ali napajanju čutnih »baterij« v katerem od senzualnih spajev, našim gostom s pomočjo frizerskega salona in make-up studia nudimo celovito storitev za dušo in telo.  V ponudbah »od glave do pete« ter »za dušo in telo« po želji našim strankam uredimo tudi pričesko in poskrbimo za ličenje. Ta prostor je namenjen tudi pripravi na poroke in posebne priložnosti, po sistemu vse na enem mestu.

METROPOLIS SPA

Steletova 25

1241 Kamnik

T 01 83 111 44

www.metropolis.si

vitaFIT

Komentar

  • wau….odlično….to pa je treba si it pogledat in vsaj nekaj izkusit….BRAVO….in hvala Vam Vitafit 🙂

Prijava na novice

[recaptcha]