fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Apartmaji in wellness center Korošec

V bližini Mozirja, na sredi idilične vasi Ljubija, ob gozdu, leži turistična kmetija Korošec.


Apartmaji, ki so jih gostitelji postavili v lesenih stavbah, zgrajenih v stilu starih slovenskih kašč, vas bodo očarali na prvi pogled.


Savne, solarij, jacuzzi, masaže, kozmetični salon in fitnes, ki jih boste našli poleg  apartmajev, vas bodo opomnili, da znajo gostitelji v celoti poskrbeti za vaše dobro počutje.


Otroci se lahko zabavajo na otroškem igrišču ali ob igranju ročnega nogometa. V jezeru, ki leži za apartmaji,  se lahko poleti prijetno ohladite, ali si ulovite kakšno postrv za večerjo in si jo spečete na piknik prostoru. Pozimi pa se lahko na njem preizkusite v drsanju. Za krajše izlete si lahko izposodite kolesa.


Ko se boste odpravili v bližnji gozd ali se usedli na klopco ob ribniku, od koder je prelep razgled na gozdove in travnike, boste, očarani nad pesmijo narave, pozabili vsakdanje skrbi.


Če počitnice radi preživljate aktivno, boste pozimi navdušeno sedli na motorne sani, si izposodili tekaške smuči ali obiskali smučarsko središče Golte, ki je od turistične kmetije oddaljeno le pet kilometrov. Spet drugi boste obiskali Mozirski gaj, Logarsko dolino, Nazarje, Velenje, Topolšico in spotoma odkrili še kakšen zanimiv kraj, naravno znamenitost ali zgolj prostor miru in tišine.


http://www.turizemkorosec.com/


vitaFIT

Komentar

  • sem bla ze tukaj… me je mozek peljal za obletnico in morm rect, da so zelo lepo poskrbeli za naju. 5 tock

Prijava na novice

[recaptcha]