fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Izobraževalni kotiček: Laž imenovana virusi 2. del/ KAKO IN ZAKAJ SE USTVARJA EPIDEMIJA IZ NEOBSTOJEČIH VIRUSOV virusov

Na portalu za aktivno in zdravo življenje Vitafit nadaljujemo z IZOBRAŽEVALNIM KOTIČKOM, ki bo gotovo razblinil marsikatero dogmo, ki jo imamo za resnično in nespremenljivo. A resnica je osvobajujoča.

Na zemlji dežele Štajerske, 03. velikega travna 2020

KAKO IN ZAKAJ USTVARJAJO EPIDEMIJO Z VIRUSI, KI NE OBSTAJAJO?

Vir: http://www.ivonazivkovic.net/virusi-drugi-deo.html
Priredila: Ivona iz rodu Živković
Prevedel: Primož iz rodu Durjava

Nemec dr. Stefan Lanka je eden izmed maloštevilnih virologov, ki se je odločil, da ne zapira oči pred znanstvenimi dejstvi in trdi, če bi virus (kot na primer H5N1), ki povzroča bolezen »ptičje gripe« zares obstajal, bi ga vsak znanstvenik lahko izoliral v navadnem laboratoriju za mrtve ptice. Vendar se to ni nikoli zgodilo. Nasprotno, to kar se uporablja za ugotavljanje prisotnosti virusov, so indirektne/posredne metode, ki ne dokazujejo popolnoma nič.

Na primer, če bi se pokazal obstoj antiteles, ki se vežejo za domnevni virus (virus pa se veže na celico) in če bi prišlo do reakcije telesa na obstoj antiteles, bi s tem »dokazali« obstoj virusa, ki lahko izzove bolezen. Tu očitno gre za posredno »dokazovanje« predpostavke, da virus obstaja.
Resnica pa je, da so ta antitelesa razgradljivi krvni albumini, ki imajo osrednjo vlogo v strukturni integriteti celic, ki rastejo in se delijo in sodelujejo pri celjenju ran.

Krvni albumini, ki jih imenujemo tudi globulini, se bodo v epruveti – ki vsebuje odgovarjajoče koncentracije kislin in baz, mineralov in topil – poljubno kombinirali z drugimi albumini.
»Tako je lahko katerikoli vzorec krvnih albuminov, ki je vzet človeku ali živali – ko gre skozi tak test – poljubno pozitiven ali negativen. Predstaviti nek določen rezultat testiranja na ta način predstavlja čisti kriminal, v katerem sodelujejo izbrani virologi, ki so pripravljeni na manipulacijo,« pojasnjuje dr. Lanka.

»Prav tako so lahko s pomočjo tehnike biokemijskega razmnoževanja, imenovanega »verižna reakcija s polimerazo«, genske substance (fragmenti DNK) virusa razmnožene in se to smatra kot »dokaz« za obstoj virusov. Vendar pa samo razmnoževanje genske substance v laboratoriju ni noben dokaz, da je ta virus vzrok za bolezen.«
Bistvo je v tem, da nikjer ne obstaja genska substanca virusa, za katerega je dokazano, da je izzivalec bolezni, s katero bi se lahko primerjali ti umetno razmnoženi fragmenti.

Po drugi strani pa so to samo fragmenti genske substance, ki so tudi prej že obstajali v teh tekočinah in ti se razmnožujejo in so sedaj uporabljeni za posredno »dokazovanje« obstoja domnevnega virusa, ki izziva bolezen.
»Tisoči delov posrednih dokazov še vedno ne ustvarjajo dokaza. Fotografija objekta, ki je podoben letečemu krožniku še ne pomeni, da le-ta zares obstaja in da lahko leti ter da so v njemu nezemljani,« povzema dr. Lanka.

»SUPER STROKOVNJAKI« IZ ANGLEŠKEGA LABORATORIJ

Na takšen način je bilo večkrat v medijih navedeno, da so bile izvršene nekakšne raziskave v nekem angleškem laboratoriju, vendar ime tega laboratorija ni bilo nikdar omenjeno.
Dr. Lanka misli, da je govor o referenčnem veterinarskem laboratoriju Evropske skupnosti za »ptičjo gripo« v Waybridgu. Dr. Lanka pravi, da je ravno od njih zato večkrat zahteval dokaz o obstoju virusa H5N1 in so mu samo enkrat odgovorili s pismom, v katerem so ga obvestili, da ne razumejo njegovega vprašanja.

Lanka je isti dokaz zahteval od Svetovne zdravstvene organizacije in odgovora nikoli ni dobil.

Spomnimo se še enkrat – virusi so v bistvu samo delci genetskega materiala v proteinskem ovoju. Lahko se reproducirajo s samo infekcijo (z naseljevanjem in prodiranjem) v odgovarjajoče celice domačina in s prisvajanjem kemijskega materiala, ki ga tu najdejo. Proteini, ki sestavljajo en virus, so značilni za vsako vrsto virusa. Za razliko od zavijanja in prenašanja nedotaknjenih genetskih informacij, pa kompozicija proteinov za dani virus rezultira v neki določeni obliki za del (fragment) tega virusa. To je na splošno to, kar vemo o virusih.

Manj je poznano, da obstajajo delčki (fragmenti) genetskega materiala, ki so podobni virusom, ampak to niso. Ti fragmenti se imenujejo fragmenti »podobni virusom«. Le-ti sploh niso redki in se pogosto nahajajo v placenti kot tudi v okolju celičnih struktur v laboratorijih.
»Ti fragmenti so pogosto »mešali štrene«, ko imamo v mislih raziskovanja v ZDA, ker so nekateri fragmenti podobni virusu, ki so ga poimenovali HIV (virus, ki naj bi izzival AIDS). Do danes ni niti en sam fragment označen in ni dokazov da obstaja kot entiteta, ki bi upravičila naziv virus,« pravi dr. Lanka.

Ustavimo se sedaj pri ptičji gripi in tehnikah dokazovanja prisotnosti tega nevarnega virusa. Vse tiste, ki uporabljajo te tehnike, Lanka imenuje psevdovirologi.

VIROLOGI KOT »VŽIGALIČARJI«?

Ti psevdovirologi smatrajo, da v zaščitnem ovoju virusov gripe obstajajo albumini tipa hemaglutinin in albumini tipa encima neuraminidaze.
To so najrazličnejše substance v biokemiji, za katere se smatra, da povzročajo medsebojno sprijemanje podatomskih delcev (korpuskula) rdečih krvnih telesc.

“Psevdovirologi so se tako zedinili, da v zaščitnem ovoju virusa gripe obstaja domnevno 15 različnih vrst albuminov, ki imajo značilnosti hemaglutinina. Število 5 v H5N1 torej označuje 5 vrst albuminov od domnevnih 15 vrst albuminov, katerih obstoj je prav tako demonstriran samo posredno. Z namenom, da »dokažejo« obstoj virusa gripe, ti psevdovirologi v laboratoriju rdeča krvna telesca zmešajo z vzorci, v katerih so domnevno patološki virusi. V kolikor se rdeča krvna telesca sprijemajo, potem se smatra, da je temu vzrok hemaglutinin v virusu gripe, čeprav virus gripe pred tem nikoli ni bil izoliran – kaj šele viden v takšnem vzorcu ali sami mešanici.«

Od tega, kako se dogaja samo sprijemanje, psevdovirologi zaključijo – natančno kot pri Oraclu iz stripa o Asterixu in Obeliksu – katera vrsta hemaglutinina je domnevno najdena.
»Da bi to definirali, imajo na razpolago mnoštvo procedur pri testiranju. Ti testi so narejeni tako, da je tip glutaminina, ki so ga znanstveniki v naprej predpostavili da obstaja, lahko označen kot prisoten,« pojasnjuje dr. Lanka.
Isto je narejeno tudi z neuramidaza encimom, za katerega se smatra, da je sestavni del zaščitnega ovoja virusa gripe. Obstajalo naj bi 9 različnih vrst.
Analogno (podobno) »viralnemu« hemaglutininu obstaja množica lažnivih postopkov testiranja, ki »demonstrirajo« rezultate – tako da se najde tip neuraminidaze za katerega so znanstveniki v naprej predpostavili, da je lahko tukaj – in oni ga zares odkrijejo.

Torej če predpostavimo, da bo iz naftne vrtine pritekla nafta, mi pa v vodnjaku najdemo vodo – potem je ugotovitev pozitivna. Če bi se ugotavljalo, če je nafta v vodnjaku, pa je ne bi našli, potem je ugotovitev negativna – kar lahko pomeni, da nafte sploh ni v zemlji.
V realnosti je neuraminidaza en encim, ki razgrajuje delce enega amino sladkorja imenovanega neuraminska kislina in tako regulira napetost na površini celične opne in zato igra pomembno vlogo v celičnem metabolizmu.

Za takšno dokazovanje obstoja H5N1 virusa vzorci niso potrebni, ker je vse del planirane akcije, ki ima za cilj, da preko propagandnega stroja/medijev poseje strah in nacionalnim vladam naredi ugodno atmosfero za uveljavljanje diskriminatornih zakonov.
»Tako ni čudno, da je puran grškega kmeta Dmitrisa Kominarisa iz vzhodno egejskega otoka Inuse, ki je domnevno umrl od virusa H5N1, izginil brez sledu. V referenčni laboratorij v Angliji nikoli ni prispel vzorec iz Grčije, ampak so »jasnovidni« mediji objavili, da je sumljiv odvzeti vzorec potrdil bolezen. Oni skrivajo laboratorijske izvide, ker so vsi prevara in samo navadni eksperimenti z živalmi. Zato neradi podajajo dokaze,« pojasnjuje dr. Lanka.

GENETSKA REKONSTRUKCIJA VIRUSA

Posebna smer psihološkega udejstvovanja je spuščanje govoric preko »neodvisnih« strokovnjakov za viruse in »neodvisnih« novinarjev o domnevnih genetskih rekostrukcijah posameznih virusov.
Tako je iz tajnih krogov v vojski »pricurljalo«, da je domnevno nevaren virus španske gripe (ki je izzval pandemijo 1918 leta) genetsko rekonstruiran in nato prikazan kot ptičja gripa.
Kaj pa se pravzaprav lahko genetsko rekonstruira, ko noben virus nikoli ni bil izoliran?
Nič drugega kot zamišljen model genetske substance domnevnega virusa gripe. Torej, rekonstruirano je to, kar nikoli prej ni bilo izolirano.
Vse kar je bilo narejeno v tajnih laboratorijih, je v resnici razmnoževanje genskega materiala (substance) s pomočjo biokemijske metode imenovane »verižna reakcija s polimerazo«. S to metodo je tako mogoče razmnožiti nove in nikoli prej najdene obstoječe dele genske substance, ker se njihovi albumini iz ovoja – kot smo že povedali – poljubno vežejo.
»Ravno je dr. Jeffery Taubenberger tisti, ki je prvi prišel z informacijo, da je izvedena rekonstrukcija virusa španske gripe. Delal je za ameriško vojsko. 10 let je delal na proizvodnji kratkih fragmentov genske substance (materiala) tako, da jih je razmnoževal s tehniko »verižnih reakcij s polimerazo« in to je počel z vzorci iz različnih človeških trupel. Iz množice tako proizvedenih delov je izpostavil/izdvojil genske sekvence, ki so najbližje modelu genskega materiala zamišljenega modela virusa gripe. To je potem publiciral.«
»Niti iz enega trupla ni bil izoliran niti en tak fragment genske substance, ki bi odgovarjal zamišljenemu modelu dobljenega virusa.«
»Če so bili virusi tam prisotni, bi lahko bili z lahkoto izolirani in iz njih bi se lahko izolirala njihova genska substanca. Ne bi bilo nujno, da se proizvaja mozaik od modela genske substance. Očitno je vse to narejeno, da bi se lahko publicirala prevara.«

Smatralo se je, da ti kratki fragmenti/deli genetskega materiala, ki v genetskem smislu sploh niso kompletni in so celo nezadostni za oblikovanje enega gena, skupaj lahko tvorijo celoten gen substance enega virusa gripe.
»Potrebno je samo zbrati in zavesti publicirane dolžine teh fragmentov, da bi odkrili, da skupek vseh dolžin teh posameznih fragmentov ne odgovarja zamišljenemu modelu genoma virusa gripe. Še bolj enostavno je vprašanje, v kateri publikaciji se lahko najde fotografija iz elektronskega mikroskopa tega domnevno rekonstruiranega virusa. Taka publikacija ne obstaja,« pojasnjuje dr. Lanka.

Dr. Lanka poudarja, da se s to tehniko lahko manipulira tako z genetiko prstnega odtisa, testiranjem nekoga kot identičnega ali različnega od »najdenega« vzorca s kraja zločina. Samo če je najdeno mnogo genske substance, ki se lahko primerja, daje takšen odtis prsta določeno verjetnost, da odgovarja osumljencu in prav tako mora biti proces izveden pravilno.

ZAMIŠLJENI MODEL GENOMA POSTAJA ZNANSTVENO DEJSTVO

KAKO SO PARAZITI POSTALI VIRUSI

Ljudje večinoma ne razmišljajo, ko dobivajo informacije o pojavu in širjenju bolezni, ki se imenuje »ptičja gripa« in katero povzroča »nevaren virus« H5N1. Ne da bi se spuščala v to, kaj povprečno izobražen človek ve o virusih (oziroma ne ve), bi lahko neko nelogičnost vseeno prepoznali in to z zelo malo znanja. Vendar je potrebno vključiti možgane.

Ptice selivke nadaljujejo svojo pot žive in zdrave, medtem ko navaden narod ostane v paničnem strahu. Danes na celotnem svetu obstaja veliko število ogromnih farm za vzgajanje živine. Te tovarne proteinov za živali predstavljajo popolnoma neprimerno in nenaravno okolje/sredino. Živali dnevne svetlobe običajno sploh ne vidijo. Odličen opis ene takšnih tovarn je dal Miloš Crnjenski v svoji knjigi »Roman o Londonu«.
Zato tudi ni čudno, da jih veliko število pomre vsak dan. Že od 19. stoletja se ve, da se v takšnih pogojih pojavljajo mnoge bolezni pri pticah. Pravimo jim simptomi ptičje parazitoze.

Potem pa je bil po 2. svetovni vojni pod vplivom ameriških strokovnih avtoritet, vpeljan naziv »ptičja gripa« (ptičja influenca), da bi se kot povzročitelj vedno bolj pojavljal virus, ki se prenaša iz ene na drugo žival.
Vendar od tega virusa nikoli ni umrlo 100 milijonov perjadi, ampak se je zgodilo nekaj drugega. Če ena kokoška nese manjša jajčka, ima zato ptičjo monocitozo (ptičja kuga) in na H5N1 je testirana pozitivno (na prevarantski način, ki smo ga opisali) in zakoljejo vse druge kokoške na farmi. Tako se je zgodilo, da je od virusa H5N1 poginilo okoli 100 milijonov ptic.

Dr. Lanka pojasnjuje, da je v javnosti objavljeno zelo malo poročil o tem, kakšni so zares bili simptomi bolezni tistih, za katere je rečeno, da so umrli od »ptičje gripe«.
Prav tako je nepoznano, kako jih obravnavajo potem ko so hospitalizirani. Ljudi s simptomi prehlada so tako lahko ujeti na ulici ali na letališču (zato so v Aziji celo nameščeni skenerji, ki merijo temperaturo potnikom). Prepričali so jih, da so težko okuženi in le-ti so se panično prepustili »strokovni obravnavi« ljudi v zaščitnih belih oblekah z maskami na licu. Ti manijaki v belem so jih z lahkoto odpeljali v izolirane prostore in šotore, kjer so jim lahko vbrizgali karkoli, da bi domnevno zaustavili fantomski virus.

Rezultati neodvisnih obdukcij so ostali nepoznani. V strahu in splošni paniki bi najbližji težko posumili, da se gre za zločinsko prevaro v kateri sodelujejo tudi vlade in »strokovnjaki« iz njihovih držav

KAKO »DOKAZUJEJO« DA H5N1 UBIJA PTIČJI EMBRIO?

Da bi dokazali, kako je virus H5N1 smrtonosen, izvleček iz krvi umrlih ptic vbrizgajo skozi lupino jajca v embrio. V odvisnosti od tega, koliko je vbrizgano materiala in kje, je odvisno kako hitro bo embrio umrl. Če se vbrizga v srce, je smrt trenutna. Seveda bi na ta način embrio umrl, tudi če bi izvleček bil popolnoma sterilen. Vendar to ni pomembno, važno je, da se javnosti prikaže, da je fantomski H5N1 smrtonosen, ne glede na to, da pred tem ni bil niti izoliran.
Od embrijev, ki so na ta način ubiti, se proizvajajo milijoni odmerkov cepiv

»Potrebno je samo pogledati v publikacije, v katerih se opisujejo eksperimenti z živalmi. Kokoši se tri dni počasi dušijo do smrti, saj se jim skozi sapnik daje tekočina, ki je predpisana kot zdravilo,« razkriva Lanka. Vse vidne posledice takšnega zločina nad živalmi, se potem prikazujejo kot simptome ptičje gripe in delovanje »nevarnega virusa« H5N1.

Če se Tamiflu predpiše nekemu bolnemu človeku, je zelo verjetno, da lahko povzroči še bolj resne simptome kot je gripa sama.
Dr. Lanka pravi: »Če ugotovimo, da obstaja pandemija, bodo mnogi ljudje istočasno vzeli neko zdravilo. V takem primeru bomo imeli nedvoumne simptome Tamiflu epidemije. Zato je logično, da so smrtni primeri, ki jih je povzročil Tamiflu, pričakovani, vendar bodo predstavljeni kot nevarni simptomi ptičje gripe.«

Podobno se je zgodilo v zgodnjih dneh pojava AIDS-a. Edino zdravilo, ki je bilo takrat v uporabi, je bilo imenovano AZT, ki je bilo najprej razvito za potrebe kemoterapije pri ljudeh, ki so imeli raka. AZT je zelo strupen. Na ovoju je bilo navodilo z »negativnimi učinki«, ki se niso razlikovali od simptomov AIDS-a.

Poglejmo, kaj piše na škatlici »zdravila« AZT: STRUPEN če se ga vdihne, v kontaktu s kožo in če se ga pogoltne. Ciljni organi: kri in kostni mozeg (brez teh dveh tkiv ni življenja). Če boste občutili slabost,poiščite zdravnika (dober vic!) in mu pokažite, kaj ste popili. Medicinskemu osebju (ki ne misli s svojo glavo, ampak z glavo farmatoksiološkega kartela) svetuje, da v slučaju uporabe tega zdravila na pacientu (beri butcu) nosijo zaščitno obleko.

Zaključna misel prevajalca

Izkoristil bom priložnost in dodal nekaj lastnih opažanj in zaključkov, ko se tudi sam prvič soočam s to zahtevno tematiko. Jasno moram poudariti, da nisem medicinski strokovnjak. Na tem področju sem laik, vendar to ne pomeni, da sem neumen in da nimam zdrave pameti in volje, da bi raziskoval tudi meni težka vprašanja.

To, kar pojasnjuje dr. Stefan Lanka, Bechamp, tudi dr. Gregor Knafelc me niti malo ne preseneča. Da. Epsko so nas prevarali. Pa ne samo nas. Tudi naše roditelje in njihove roditelje. Ta prevara se vleče skozi rodove, mi pa imamo to enkratno priložnost, da jo razkrinkamo, se z njo pogumno spopademo kot zgoraj omenjeni strokovnjaki in za vselej opravimo z nakopičenm in nerazumnim zlom.

Kot pravi dr. Knafelc naše telo sestavlja več bakterij kot pa izvornih človeških celic. Če sem prav razumel do sedaj prevedeno, so virusi, bakterije in glivice samo različne stopnje živih organizmov, ki domujejo v človeškem telesu kot osnovni najmanjši delci življenja in pomagajo pri ustvarjanju, razvoju in propadu življenja v fizičnem svetu.

Noben od teh delcev se ne more prenašati iz človeka na človeka. Še manj iz živali na človeka ali iz zraka na človeka ali iz vode na človeka itd.
Ti delci, ki so v popolnoma zdravem živem organizmu speči v obliki protitov (mikrozime) – majhnih pikic v tekočih tkivih organizma (na primer krvi), se v zastrupljenem organizmu preoblikujejo ali v viruse ali bakterije ali glivice, odvisno pač od kislosti okolja v katerem se nahajajo (pH telesnih tkiv). Zato je za razvoj virusov v telesu vedno vzrok zastrupljenost telesnih tkiv.

Ivona Živković nam je lepo namignila, da do epidemije lahko pride samo z nadzorovano genocidno akcijo stvorov in njihovih odpadniških plačancev. Če se boste spomnili, sem v enem od prvih obvestil pisal o tem, da je Wuhan mesto, kjer se je domnevni Sars-Cov-2 ali COVID-19 ali koronavirus pojavil. Kakšen scenarij se je po vsej verjetnosti odvil v Wuhanu.
Najprej je potrebnop vedeti, da imajo stvori v Wuhanu enega izmed svojih sedežev. Eden izmed lastnikov wuhanskega laboratorija je George Soros. Tam so nedvomno prisotni tudi drugi stvori. Potem je potrebno vedeti, da je Wunah 13 milijonsko mesto, ki ima najbolj na gosto razpredeno 5g omrežje. Ciljanje ljudi z izjemno visokimi frekvencami povzroči takšno trenutno zastrupljenost telesa, da so ljudje padali kar na cesti in umirali. Mnogo jih je dobilo simptome, podobne težki gripi.

Ni čudno, da so navalili na bolnišnice v strahu, da so se okužili z nevarnim virusom. Panika. Strah. Ludizem. Kaos. Kot v kakšnem hollywoodskem filmu.
Kaj so naredili v bolnicah. Ljudem so dali »zdravila« in jih cepili. S tem so jih še bolj zastrupili in ni minilo veliko časa, da so »znanstveniki izolirali« virus, ki se je začel nezadržno širiti.
Kako se je lahko širil, če pa se ne more?
Saj se ni širil virus, ampak so ljudje, ki imajo večinoma spremljevalne zdravstvene težave in tisti, ki imajo zastrupljena telesna tkiva (včasih se tudi nam to zgodi), obolevali za sezonsko gripo. Seveda so šli v bolnišnice ali ambulante, kjer so jih nevedni in ignorantni »zdravniki« še dodatno zastrupili in jim še poslabšali stanje.

Zakaj se je v Italiji zgodila takšna katastrofa, pri nas pa ne?
Tega, kar bom napisal ne morem potrditi ali dokazati, zato opozarjam, da so to samo moja opažanja. Stvori in njihovi odpadniški plačanci namreč spretno skrivajo pristne podatke. Nedvomno pa bi te informacije bilo mogoče preveriti, če bi kdo imel toliko volje. Sam ne utegnem delati vsega in še italijansko bi bilo potrebno znati pa ne znam. V Lombardiji, kjer je bilo največ mrtvih in okuženih v Evropi, je namreč malo pred izbruhom epidemije oziroma celo pandemije potekalo neko cepljenje, kar daje nek logičen odgovor na zgornje vprašanje. Nič se ne bi čudil temu, saj je Bergamo eden najbolj satanističnih krajev v Evropi. Sedež črnega papeža. To pomeni, da je na kupu toliko stvorov, da ne bi bil velik problem ustvarit »ugodne« pogoje za takšno katastrofo.

Zato vas rotim, da svoje najbližje informirate o teh stvareh in da za vsako ceno preprečite cepljenje svojih rojencev in starejših ljudi, vaših roditeljev ali vaši dedkov in babic. Obstaja namreč velika verjetnost, da umrejo ravno zaradi tega, ker se bodo cepili proti gripi. Po poznavanju agende teh stvorov pa lahko z veliko prepričanja povem, da v primeru, da bodo najavili novo cepivo proti korona virusu, bo le-to bistveno bolj smrtonosno kot je bilo sedaj.

Človek resda ignorantu, ki ga nič ne zanima in ki mu njegov prišepetovalec pravi, da sem jaz zmešan in je on pameten, ne more pomagati. Vsak je namreč svoje sreče kovač. Vendarle pa poizkušajte najti nek prefinjen način, da spodbudite ljudi, ki jih imate radi, da se sami pozanimajo o teh stvareh.

Sam se trudim, da stvari, ki se na prvi pogled zdijo izjemno težke, povem na lahkoten način. Temu pravim »ulična modrost«. Poizkusite tudi vi.
Ko se bomo lažje srečali in bo možno pripraviti neko informativno-izobraževalno srečanje vas želim presenetiti s tematiko, ki vsakega zdravo-razumskega človeka zanima.
Že sedaj vam postavim vprašanje, ki je eno izmed temeljnih vprašanj, ki »muči« človeka že od pradavnine. Mnogi so poizkušali bolj ali manj uspešno odgovoriti na njega.

Ali obstaja Bog? Ali obstaja Tvorec? Ni pomembno, kakšno zemeljsko ime damo temu fenomenu.
Mnoge religije so poizkušale odgovoriti na to vprašanje, ampak če vprašate mene zelo neuspešno. Kajti če bi uspešno odgovorili na to vprašanje, potem svet danes ne bi bil takšna beznica zla, kot ga z žalostjo v srcih doživljamo.
Zakaj ne bi poizkusil. Kaj pa če vam rečem, da vam bom poizkusil predstaviti prstni odtis Tvorca/Avtorja/Boga, ki je prisoten na vseh nivojih bivanja ne samo na tem fizičnem. Se vam zdi, da pretiravam? Povem vam, da bo zanimivo.

Idejna zasnova protitov samo dodatno potrjuje to, kar sem že vedel. Zelo sem vesel, da sem še iz biološkega in nenazadnjega medicinskega vidika dobil neke vrste potrditev.
Sedaj pa dovolj, da ne bo zaključek daljši od besedila Ivone.

Neslednje besedilo Ivone Živković bo iz sklopa Kako nastanejo bolezni 2. del/ Kako je nastalo življenje.

Še preden vam posredujem naslednji prevod, vam moram povedati, da se tukaj ne strinjam popolnoma z izsledki Ivone. Pa nič hudega, saj je to spet še eno izmed temeljnih vprašanj, pri katerih imamo različne poglede. Vendar bom zaradi spoštovanja do raziskovalke prevedel vse, tudi tisto s čemer se ne strinjam in morda ob priliki dodal svoje tolmačenje.

Primož via Prasindikat

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]