fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

IZGUBITE KILOGRAME BOLEČINE

Se zdite sami sebi preobilni? Hujšate in se vedno znova zredite nazaj? Ne prenesete svoje podobe, čeprav vsi menijo, da ste popolni? Kupujete shujševalne pripomočke,ki obležijo ali se na njih nabira prah? Vsako leto vsaj dva krat pričnete s hujšanjem in se vedno znova zredite? Še vedno mislite, da se redite zaradi hrane in premalo gibanja?

 

sončnica

 

JEDRNA PREOBRAZBA (CORE TRANSFORMATION)

Vsak kilogram telesne teže = kilogramu bolečine,ki jo nosite v svojem srcu.

Termini v mesecu maju: od 24. 5. 2014 do 25. 5. 2014 in od 31. 5. 2014 do 1. 6. 2014

Možne so prijave tudi za junijske termine.

Kako prekiniti vez med zlorabo, stresom in prenajedanjem? Kako trajno izgubiti 18 kg in več brez diet? Kako preiti  od zavračanja samega sebe do poglabljanja ljubezni do sebe?

»Pogum je obvladovanje strahu in ne odsotnost strahu.« (Mark Twain)

1. DAN: 24. 5. 2014

8:00 do 12:00

Kaj se skriva za jo-jo efektom?

Kako preprečiti vplive stresa, nasilja in zlorab na naše prehranjevanje?

Kako zaznati povezanost med čustvi in prehranjevalnimi navadami?

14:00 do 17:00

2. DAN: 25. 5. 2014

INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Od 9:00 naprej

Drugi dan po srečanju prejme vsak udeleženec eno uro individualnega svetovanja, namenjenega izključno njegovim potrebam. Termin za individualno svetovanje  lahko rezervirate že v času prijave. Prvi možni termin je ob 9. uri zjutraj v nedeljo (drugo dan).

Kaj boste prejeli?

Poleg delavnice in individualnega svetovanja prejmejo udeleženci gradivo in navodilo za vaje, ki jim bodo pomagale pri nadaljnjem delu. Vsi udeleženci se bodo lahko vključili v redni cikel mesečnih srečanj in prejeli 30 % popusta za vsako nadaljnje individualno svetovanje. V času delavnice bodo na razpolago sadje in pijača. Vsak udeleženec prejme manjše presenečenje.

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjene vsem, ki so pridobili kilograme in se jih ne morajo znebiti kljub dietam in telovadbi, ali pa jih izgubijo, vendar le za kratek čas. Delavnice so namenjene tudi vsem, ki imajo težave s prehranjevanjem ali vzorci iz pretekloti, ki jih omejujejo, da bi zaživeli polno življenje. Prav tako je delavnica priporočljiva za vse, ki sicer imajo idealno težo, a kljub temu menijo, da so nepopolni.

Kakšna je cena?

Delavnica skupaj z individualnim svetovanjem stane 90 EUR. Za prijave do 22. 5. 2014 za prvi termin velja cena prve minutke, in sicer le 60 EUR; cena prve minutke za drugi termin velja za prijave do 29. 5. 2014.

Koliko časa traja delavnica in kje bo potekala?

Delavnica in svetovanje sta razdeljena na dva dni.  Delavnice potekajo v Mariboru za konec tedna, ob interesu  pa je možna organizacija delavnic tudi v drugih krajih Slovenije. Prijave sprejema  društvo Oskrbimo Slovenijo: oskrbimo.slovenijo@gmail.com.

Kdor želi le individualno svetovanje brez udeležbe na delavnici, se lahko prijavit na isti mail za individualno svetovanje, možna je tudi telefonska prijava na: 040/811-376.

Kdo vodi delavnico?

Delavnico vodi Katarina Hölzl, strateška svetovalka podjetjem in posameznikom.  Delavnice je zasnovala na podlagi lastnih izkušenj, ko se je kljub idealni teži ukvarjala z neprestanim nezadovoljstvom s svojo postavo, kot večina hujšala pred poletjem in se ponovno redila. Z dejanskim problemom  preobilnosti se je soočila šele, ko so zunanji dražljaji  v njej sprožili notranje programe, ki jih v tistem času še ni znala nadzorovati, niti prepoznati – kar je vodilo k  temu, da je pridobila 40 kg. Prvič v življenju se je odločila, da preusmeri svojo pozornost k jedru problema  in se loti korenite spremembe svojega življenja. Na ta način se je pričela soočati s svojimi strahovi, zlorabami in omejitvami. Z delom na sebi, z različnimi tehnikami in metodami, je pričela spreminjati svoje notranje programe, kar jo je pripeljalo do tega, da je brez telovadbe in drastičnih sprememb prehrane že izgubila 18 kg, izgubljeno težo že nekaj let vzdržuje in nadaljuje svojo pot JEDRNE PREOBRAZBE – (core transformation), na podlagi katere nastajajo različni izobraževalni in svetovalni programi. Za izvedbo konkretne delavnice, na katero tukaj vabimo, se je odločila, ker želi pomagati vsem, ki so se znašli v podobni situaciji, kot jo je izkusila sama.

 

Katarina Hölzl
Katarina Hölzl

 

 

Za organizacijo skrbi: društvo Oskrbimo Slovenijo

Prijave zbira: Etika d.o.o., 041 710-277, miro.mihec@etika.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]