fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ionizator vode PurePro zagotavlja 100% čisto, alkalno ionizirano vodo!

Ionizator vode PurePro zagotavlja 100% čisto, alkalno ionizirano vodo!


Alkalna ionizirana voda
je bogata z za zdravje izjemno pomembnimi minerali, antioksidanti, bogata s kisikom in odlična za čiščenje telesa.

Alkalna ionizirana voda učinkovito nevtralizira kisle odpadke in odpravlja zakisanost telesa. S tem postane prva obrambna linija našega telesa mnogo uspešnejša.

Alkalna ionizirana voda razstruplja in čisti telo, preprečuje degenerativne bolezni, zavira procese staranja in krepi imunski sistem.

Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

Ionizator vode – več kot filter za vodo, da boste vedeli kaj pijete!

Več o alkalno ionizirani vodi in o ionizatorjih vode si lahko preberete na spletni strani:
www.ionizirana-voda.netIonizator vode PurePro

Ionizator vode PurePro vodo večstopenjsko temeljito prefiltrira in s pomočjo titan-platinastih elektrod ter posebnih membran loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo.
Alkalna ionizirana voda zagotavlja izjemne zdravilne učinke, zato je ionizator vode v razvitih deželah, kot je na primer Japonska registriran medicinski pripomoček.

Voda se v ionizatorju vode pri postopku ionizacije obogati z aktivnim vodikom. Aktivni vodik je močan antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale in s tem preprečuje degenerativne bolezni, zavira procese staranja in izboljšuje antioksidantni status telesa.


Merilo za moč antioksidantov je oksidacijsko redukcijski potencial – ORP. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode doseže ORP celo do -450 mV. S tem presega ORP svetovno najkvalitetnejše Hunza himalajske žive vode. Prebivalci himalajske doline Hunza dosegajo izredno visoko starost ob odličnem zdravju in vitalnosti. Znanstveniki pripisujejo zasluge za izredno dolgo življenjsko dobo, odlično zdravje in vitalnost prav pitju himalajske žive vode. Alkalna ionizirana voda je po svoji sestavi in lastnostih enaka kot Hunza himalajska živa voda.

Zaužijete dovolj antioksidantov, ki nevtralizirajo škodljive proste radikale?


Prosti radikali so kemično zelo agresivne molekule, ki poškodujejo zdrave celice telesa in s tem ogrožajo zdravje človeka. So vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj. Vsak dan zadene celice vašega telesa približno 75.000 prostih radikalov! Škoda ob tem je lahko nepopravljiva in lahko pripelje do mnogih bolezni, vključno z rakastimi obolenji, poškodbami srca in ožilja, k oslabljenemu imunskemu sistemu in prispeva k hitrejšemu staranju.

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode je močan antioksidant, ki nevtralizira škodljive proste radikale in s tem preprečuje degenerativne bolezni, zavira procese staranja in izboljšuje antioksidantni status telesa.


Zaužijete dovolj za zdravje izjemno pomembnih mineralov?

Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti povzročajo zakisanost telesa ali acidozo! Zakisanost telesa je znak porušenega kislinsko bazičnega ravnovesja in je eden glavnih vzrokov številnih zelo hudih obolenj. Acidoza oslabi delovanje telesa, hkrati pa poveča potrebo po mineralih. Pomanjkanje mineralov sili telo v izčrpavanje le teh iz človeškega telesa. Tako naše kosti izgubljajo kalcij in kostno maso, pojavijo se številne bolezni.

Dnevne potrebe odraslega človeka po kalciju so 800 mg. Dolgotrajno pomanjkanje kalcija v telesu povzroči pri otrocih rahitis, pri odraslih pa osteomalacijo in osteoporozo. Potrebe odraslega človeka po magneziju so od 300 mg do 400 mg na dan, priporočene količine pa so med nosečnostjo lahko še večje. Mešana dnevna prehrana komaj zadosti vsem potrebam po magneziju.

Če temu dodamo še številne vzroke, ki povečajo potrebe po magneziju ali vplivajo na povečano izločanje magnezija iz telesa, lahko hitro pride do pomanjkanja tega elementa v telesu z vsemi posledicami. Najpomembnejši posledici pomanjkanja magnezija v telesu sta povečana celična prepustnost za natrij, kalij in kalcij in povečano sproščanje hormonov kateholaminov in prostaglandinov.

Ugotovljeno je, da je v predelih z mehko vodo večja smrtnost zaradi srčnih in žilnih bolezni. V raziskavi so ljudje, ki pijejo vodo osiromašeno z magnezijem in kalcijem, kazali večjo nagnjenost do teh bolezni. V ZDA so tako ocenili, da se s pitjem vode bogate z kalcijem in magnezijem letno zmanjša smrtnost zaradi bolezni srca in ožilja za 150.000 primerov. Pitje vode z malo kalcija in magnezija povezujejo tudi z višjo stopnjo sindroma nenadne smrti pri dojenčkih, diabetesa in raka.

Alkalna ionizirana voda, bogata z za zdravje izjemno pomembnimi minerali (kalcij, magnezij) in hidroksilnimi ioni, učinkovito nevtralizira kisle odpadke ter tako odpravlja zakisanost telesa. S tem postane prva obrambna linija našega telesa mnogo uspešnejša.

Ali pijete dovolj vode, ki je pogoj za zadostno hidracijo telesa?

Dehidracija ali pomanjkanje vode v telesu je vzrok številnim težavam z zdravjem!
Že samo 1% dehidracija (izguba vode iz telesa) pomeni občutno zmanjšanje telesnih in mentalnih sposobnosti. Dehidracija povzroča kronično utrujenost in celo agresivnost. Kronično pomanjkanje vode povzroči različne alergije, kronične in revmatične bolečine, glavobol in zvišan krvni tlak. Najnovejše raziskave kažejo, da se zmanjša imunska sposobnost organizma, v določenih primerih pa vodijo celo v nastanek raka na sečilih, rodilih in dojkah.

Alkalna ionizirana voda zaradi zmanjšanega števila molekul v vodnem skupku (clustru), lažje prehaja skozi tkiva našega telesa in s tem omogoča intenzivnejšo hidracijo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost.

Zaužijete dovolj antioksidantov, ki preprečujejo odlaganje holesterola na stene žil?

Škodljivi holesterol nastopa v telesu kot posledica vnosa holesterola s hrano in tvorbe holesterola pri presnovnih procesih v jetrih. Ločimo koristni HDL holesterol (High Density Lipoprotein) in škodljivi LDL holesterol (Low Density Lipoprotein). Škodljivi LDL holesterol se v telesu pod vplivom prostih radikalov oksidira. Oksidiran holesterol se odlaga na stene krvnih žil in jih oži. Posledice zoženja žil so slabša pretočnost, visok krvni pritisk in infarkt ali kap.

Alkalna ionizirana voda s svojim močnim antioksidativnim delovanjem preprečuje oksidacijo škodljivega LDL holesterola in s tem njegovo odlaganje na stene krvnih žil.

Pijete (ne)čisto vodo?


Padavinska voda na poti skozi zemeljske plasti raztaplja številne onesnaževalce. V zemeljskih plasteh so zaradi intenzivne uporabe pripravkov v kmetijstvu prisotni pesticidi in umetna gnojila. Med onesnaževalce zemeljskih plasti sodijo tudi številne industrijske odplake. Poleg tega večina javnih vodovodov uporablja za uničevanje bakterij v vodovodnem omrežju klor. Klor je zelo reaktiven kemijski element, ki se veže z organskimi snovmi v vodi v zelo nevarne trihalometane (THM). Če voda potuje na svoji poti do pipe še po starih vodovodnih ceveh (azbest, svinec) je onesnaženje še večje.


Ionizator vode PurePro odlikujeta izjemna kvaliteta in učinkovitost pri zagotavljanju čiste, zdrave vode. Večstopenjska filtracija iz vode odstrani klor, vsa možna organska onesnaženja, hormone, trihalometane, azbest, svinec, težke kovine, pesticide, nitrate in bakterije.

Pri postopku ionizacije vode nastaja tudi kisla ionizirana voda, ki se uporablja zunanje in je odlična za nego kože in las, napenja kožo, preprečuje nastanek aken, lasem daje lepši sijaj.

Kisla ionizirana voda se uporablja kot odličen naravni sterilizator pri čiščenju, higieni, negi obraza, kože in las. Kisla ionizirana voda je odlična za nego ustne votline, grgranje pomaga pri zdravljenju vnetega grla in odpravlja neprijeten zadah, pomaga tudi pri odstranjevanju zobnega kamna. Kisla ionizirana voda deluje protimikrobno in je odlična za čiščenje in dezinfekcijo posod in kuhinjskega pribora. Odlična je za zalivanje rastlin in spodbuja njihovo rast, veča svežino in podaljša obstoj rezanega cvetja.

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro je 100 % čista, zdrava voda, polna svežine in poživljajoče energije!

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!
Alkalna ionizirana voda je ključ do zdravja in vitalnosti!

Več o alkalno ionizirani vodi in o ionizatorjih vode si lahko preberete na spletni strani:
www.ionizirana-voda.net

Henrik Homšak s.p

M:041 555 270

T: 07 81 44  327

info@ionizirana-voda.net

www.ionizirana-voda.net

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]