fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Brezplačen webinar »Kaj morate nujno vedeti o hrani, če želite biti zdravi?«

Zvonka Pukšiča sem prvič spoznal pred nekaj leti, ko je zakupil stojnico na eni naši Vitafit prireditvi v trgovskem centru v Mariboru. S svojo odprtostjo je takoj pritegnil mojo pozornost, ki jo je nadgradil s koristnim znanjem o ekološko pridelani zelenjavi.
.
Hrana je poleg gibanja in pozitivnih misli tista komponenta v mozaiku zdravja, ki jo lahko sami izbiramo. Kako prepoznati, katera hrana vas podpisa, je zdrava za vas?
.
Na brezplačnem webinarju boste zvedeli:
.
  1. Zakaj je danes večina hrane pridelana na ne-naraven način?
  2. Kdaj in zakaj je pridelava hrane zašla na kriva pota?
  3. Zakaj nekatere rastline zbolevajo, druge pa ostajajo čvrstega zdravja.
  4. Zakaj je lahko eno jabolko zdravo, drugo pa pomeni tveganje za vaše zdravje? In enako velja za zelenjavo.
  5. Pet šokantnih resnic o tem, kako sistem za varovanje zdravja ljudi igra loterijo z vašim zdravjem.
  6. Vzgoja rastlin z energijskimi pristopi – energijo srca
  7. Kaj lahko naredite, da bo tveganje za vaše zdravje minimalno?                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Kdo je Zvonko Pukšič?

 Zvonko je ekološki kmet in predavatelj. Pred več kot 20. leti se mu je kot konvencionalnemu kmetu ob uporabi strupov zastavilo vprašanje, ali je ta hrana, ki jo škropi z mnogimi strupi na koncu res zdrava in varna za ljudi, ki jo kupijo. In se je iz lastne radovednosti lotil osebne raziskave, ki je trajala eno leto. Zanimalo ga je, kdo izda dovoljenje za strupe, ki se uporabljajo v kmetijstvu, kako je preverjena vsaka aktivna snov, preden jo kmetje lahko kupijo in uporabijo, ali so raziskani medsebojni vplivi vseh kemikalij, s katerimi se škropijo rastline in jih lahko zaužijete pri enem kosilu.

Ko je poiskal vse odgovore, je bil milo rečeno presenečen. Ugotovil je namreč, da je uporaba strupov pri pridelavi rastlin ena sama loterija z zdravjem ljudi. Na osnovi tega spoznanja je takoj prenehal s klasičnim kmetovanjem in kmetijo preusmeril v ekološko. Že od takrat širi resnico o hrani med kupce hrane in kmete.

BREZPLAČEN WEBINAR

Oglejte si brezplačen posnetek webinarja

in obiščite spletno stran www.moja-biodezela.com.

Zdrava polja zelenjave.

Vloženine eko kmetije Moja biodežela lahko naročite takoj: T.: 02 719 62 96
M.: info@moja-biodezela.com

 

 

Bogastvo zdrave zelenjave – vloženine Moja Biodežela.

Vitafit.si – plačana objava

Napisal: Miro Mihec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]