fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

BREZPLAČNA ANALIZA TELESA IN VITAMINSKO MINERALNI TEST

(oglasno sporočilo) Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeško telo predstavljajo stanje človeškega  telesa. Elektromagnetni valovi oddani se razlikujejo glede na stanje v človeškem  telesu, kot so zdravje, okrnjeno zdravje, bolezen. če lahko določimo te določene  elektromagnetne valove, lahko določimo status človeškega telesa.

massage

Testiramo Vam: Želodec in prebavni trakt, jetra,žolč, ledvica, pljuča, živčevje, mineralno gostoto kosti, revmatske bolezni, , minerale, vitamine, aminokisline, toksine, zakisanost, alergene, kožo, oči, maščobe, itd.

11017072_745011785598211_7181240997485910747_n

Na ta način lahko ugotovimo, kateri organi so bolj rizični in z nasveti lahko posvetite  več pozornosti prav tem organom. Pri tem dobite jasno sliko katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje in katere snovi je potrebno vnesti v telo, če želite da bo  lažje in bolje delovalo. Svetujem vam glede tekočine, gibanja in prehrane in prehranskih dopolnil v kolikor se stranke odločijo za nakup in koriščenje, nudimo tudi brezplačne kontrole.

Laserska akupunktura

Laserska akupunktura ali laserpunktura imenujemo terapijo akupunkture, ki namesto zabadanja igel deluje na principu stimuliranja energetskih točk s pomočjo laserskega žarka.V svojem delovanju laserski žarek proizvaja toploto, svetlobo ter elektro magnetno valovanje, ki spodbuja akupunkturne točke človeškega telesa. Lahko bi rekli, da je laserska akupunktura metoda zdravljenja v kombinaciji najsodobnejše zahodne laserske tehnologije in veščine starodavne kitajske tradicionalne medicine.

Namen akupunkture

Namen akupunkture je preprečevanje in odpravljanje bolezni, optimizacija zdravja in dobrega počutja skozi ravnovesje energetskega stanja našega telesa. Natančneje bi lahko po terminologiji zahodne medicine rekli, da z akupunkturo:

• lajšamo razna bolečinska stanja,
• izboljšujemo krvni obtok,
• sproščamo mišice,
• zmanjšujemo vnetja,
• spodbujamo delovanje imunskega sistema,
• pospešujemo obnavljanje tkiv,
• pospešujemo celjenja,
• pripomoremo k vzpostavitvi homeostaze organizma,
• ublažujemo simptome zasvojenosti in odvisnosti.

Imate težave z odvajanjem od kajenja, hujšanjem, stresom ali izgorelostjo? 
Naročite se še danes in že jutri lahko prenehate kaditi in izboljšate vaše zdravje.

Quit-Smoking

Če ste zaskrbljeni zaradi možnosti povišanja telesne teže, vam vsekakor priporočamo  dodatno terapijo za zmanjšanje apetita oziroma kontrolo telesne teže. Istočasno z osnovno terapijo vam lahko na ušesih z lasersko napravo stimuliramo akupunkturne točke, s tem bomo v prvi vrsti pospešili delovanje vašega metabolizma, poleg tega pa zmanjšali vaš apetit, oziroma željo po določeni hrani.

Light terapija

Prehlad in gripa sta najpogostejša v jesenskih in zimskih dneh. Zaradi temperaturnih sprememb, pomanjkanja spanca, stresa, nepravilne prehrane obremenimo naš imunski sistem, z zadrževanjem v zaprtih prostorih pa omogočimo virusom lažje širjenje. Tako smo bolj dovzetni za okužbe, kot sta prehlad in gripa. Izpostavljenosti virusom ni mogoče preprečiti, zato je bistvenega pomena, da okrepimo svoj imunski sistem. To je naravni ščit, ki prepozna najrazličnejše tujke in viruse v telesu in jih uniči. Ali bomo zboleli in kako hudo bomo zboleli, je v veliki meri odvisno od obrambnega sistema našega telesa. Ker se začenja sezona prehladnih obolenj, bi vam radi pomagali s svetlobno terapijo BIOPTRON okrepiti imunski sistem, lajšati spremljajoče simptome prehlada, ter pripomogli k hitrejšemu okrevanju. Terapijo priporočamo če:

  •  ste utrujeni, izčrpani, brez energije, depresivni,
  •  imate izbruhe herpesa,
  •  imate bolečine v mišicah in sklepih, glavobole,
  • kašljate, kihate, imate vneto, boleče grlo, vnete sinuse

PressLight masaže

Masaža deluje blagodejno na celo telo, saj z njo spodbujamo pretok krvi, limfe in energije ter sprožimo čiščenje mlečne kisline iz mišic, sproščamo napetosti in razstrupljamo telo.

Masaža je popolna terapija relaksacije za dušo in telo, s kombinacijo masažnih tehnik in eteričnih olj telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije. Blagodejno vpliva na psihično počutje, sprošča, razbremeni napetost, ter zakrčenost vratnih mišic in izboljša splošno počutje.

Vljudno vabljeni v

logoterapijeStudio PressLight, Antoličičeva 8, Maribor

Rezervacija termina: 041 712 419 ali presslight@t-2.si
Presslight, Marjeta Šegrec s.p. svetovanje in terapije

 

 

 

 

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]