fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Meditacija po energijskih centrih in transformacija vzorcev

(oglasno sporočilo)
Vsako sredo ob 18.00 uri bodo potekale mesečne meditacije po energijskih centrih.Dobimo se v čudovitem ambientu Templja sonca na Vitrinjski ulici 10, 2000 Maribor.http://sonce.je/domov/

simply
 Vadba je namenjena vsem,ki želijo poglobiti notranji mir. S pomočjo tehnik meditacije se bomo naučili transformirati svoje omejujoče vzorce in prepričanja.

Srečanja bodo potekala enkrat tedensko. Vaje bodo prilagojene potrebam udeležencev in se bodo postopno nadgrajevale.
Prispevek za mesečna srečanja je 35 EUR.
Prijave zbiramo na mailu:  simply.meditationslo@gmail.com ali na telefonsko 040/811-376 Madhuri.

Kaj so čakre?

Čakre so energijski centri, ki napajajo pomembne organe v našem fizičnem telesu. Od njih je odvisno naše psihično in fizično zdravje. Sedem čaker je pravzaprav sedem glavnih energijskih centrov. Življenjska energija “Ki” se pretaka po telesu od spodaj navzgor. Vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja. Vsaka od sedmih čaker napaja pomembne organe v našem fizičnem telesu in je povezana z njej ustreznimi organi, živčnimi spleti in žlezami. Čakre predstavljajo torej človekov zaščitni plašč (Boljše, ko delujejo čakre, boljša je tudi naša Avra in s tem lastna bioenergija). Čakre so stožčasti vrtinci, kateri se vrtijo z veliko hitrostjo, barve čaker so povezane z frekvenco energije, ki jo čakra presnavlja. Vsaka čakra ima svojo sprednjo in zadnjo stran. Sprednja stran čakre je povezana z človekovimi občutji, zadnja stran čakre pa z voljo človeka. Človek je zdrav, kadar so čakre usklajene in so dovolj odprte za pretok energij – večja količina energije, katero zmorejo presnavljati čakre, boljše je zdravje človeka. Če čakra ne vsrkava dovolj potrebne energije, je blokirana in posamezni predeli telesa (organi) zaradi tega nimajo dovolj energije. Temu ustrezno nastajajo težave in bolezni.

Kako vpliva pravilno delovanje čaker na naše telo?

Takrat,ko čakra deluje praivilno s tem dobimo čisto in svežo energijo. Področja za katera skrbijo posamezne čakre v telesnem in psihičnem smislu imajo dovolj energije in delujejo uravnoteženo. Naše delovanje je umirjeno, osredotočeno. Smo polni zdravja, energije in vitalnosti

Kaj se dogaja,ko čakra ne deluje pravilno?

Če čakre ne delujejo pravilno in uravnovešeno lako čutimo energijsko izčrpanost, smo bolni, posledice se kažejo na naših notranjih organih, doživljamo stres in naše življenje je oteženo. 

Nepravilno delovanje 1. čakre se kaže:  v pomanjkanju energije, občutku manjvrednosti, nezdravi tekmovalnosti, bolezni debelega črevesa, zaprtju ali driski, bolečini v križu in krčne žile.

Nepravilno delovanje 2. čakre se kaže: pretirani ali potlačeni spolnosti, depresiji, negativnih čustvih, diabetesu, levkemiji, hormonskih motnjah, infekcijah in cistah na spolnih organih, težavah z ledvicami in mehurjem, bolečinah v kolkih in hrbtenici.

Nepravilno delovanje 3. čakre se kaže: negotovosti, negativnem karakternih lastnostih, težavah v spodnjem delu trebušne votline, z jetri in vranico, sladkorni bolezni, bulimiji, anoreksiji, hepatitisu, alergijah.

Nepravilno delovanje 4. čakre se kaže: izoliranosti, pretiranem egoizmu, pomanjkanju občutka za druge ljudi, motnjah v delovanju pljuč, srca in ožilja, boleznih kože, občutljivosti za raka in druge okužbe.

Nepravilno delovanje 5. čakre se kaže: želji po prevladi, manipuliranju z drugimi, strahu, težavah s ščitnico in z glasom, bolečinah v zobeh, dlesnih, ušesih, vratu, tilniku in ramenih

Nepravilno delovanje 6. čakre se kaže: pretiranem intelektualizmu, zaprtih čustvih, frustracijah, strahu, težavah s koncentracijo, hormonskem in živčnem sistemu, glavobolu in težavah z očmi.

Nepravilno delovanje 7. čakre se kaže: begom pred resničnostjo, pretirano poudarjenim egom, borbenostjo, duševnih boleznih, glavobolu, omedlevici, depresiji, motnjah v koncentraciji in pri spanju.

Prijave zbiramo na mailu:  simply.meditationslo@gmail.com ali na telefonsko 040/811-376 Madhuri.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]