fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Alpe-Adria za zeleni in aktivni turizem

Eko turizem je na pohodu. Vse bolj se uporablja izraz trajnostni razvoj, v primeru turizma “trajnostni turizem”. 32. sejem Alpe-Adria je stavil na zelen in aktiven turizem.

Svojo ponudbo je obiskovalcem predstavilo več kot 130 turističnih ponudnikov iz sosednjih oziroma bližnjih držav skupnega prostora Alpe-Jadran. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani smo se med 23. in 26. marcem obiskovalci lahko sprehodili skozi široko paleto aktivnih doživetij, pridobili nove ideje za preživljanje prostega časa, počitnic, izletov.

Vsako leto je sejem Alpe-Adria odlična priložnost novih idej za aktivni oddih, odkrivanje novih kotičkov, v neokrnjeni naravi, pri tem pa lahko spoznavamo lokalno, zdravo pridelano hrano in pijačo. Vse več poudarka je na zagotavljanju dobrega počutja zaradi vse hitrejšega tempa življenja. In za zdrav življenjski slog je pomembno, da poskrbimo za svoje zdravje in počutje.

Obisk tega sejma zagotovo vzpodbudi željo po gibanju, sprostitvi v naravi ter podpori lokalnih ponudnikov. Če nimate idej kam bi se odpravili je ta sejem odlična priložnost za raziskovanje novih možnosti.

Kako trajnosten se je sejem zdel vam?

vitaFIT

Dodaj komentar

Prijava na novice

[recaptcha]