fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Yoga rave party


ŽIVEL PRVI MAJ, ŽIVEL PRAZNIK DELA! ŽIVELA POMLAD, ŽIVELA ENERGIJA! ŽIVEL ETNO YOGA RAVE PARTY! – »Delavci vseh dežel, združimo se v plesu« na zabavi brez alkohola in drog, z izkušnjo zdravega načina »ognjene« sprostitve in etno dance kresovanja v Ljubljani
Vizija svetovnega projekta YOGA RAVE je uvesti pojem YOGA RAVE zabave s celim telesom, srcem in dihom v mesečne programe mestnih klubov, diskotek, centrov po celem svetu.

(Ljubljana, 7. april 2010) – Živela pomlad, živela energija! Ta prvi maj je čas, ko delavci in študenti spustijo iz rok srpe, odložijo knjige in kladiva, ter se iz tovarn, šol in hribov zberejo v Zlatem zobu v Ljubljani. Shake it, shake it baby YOGA RAVE, žur s celim telesom, srcem in dihom se dogaja zopet v novi kombinaciji – ETNO okolje ciganskega templja in magičnih ritmov DJ Matthewa. Prav ste prebrali! Fundacija Art of Living Slovenija organizira v soboto, 30. aprila 2010, ob 20.30 uri, polnokrvni, tretji YOGA RAVE PARTY v Ljubljani, in sicer v kultnem Etno klubu Zlati zob. S serijo tovrstnih zabav po celotni Sloveniji, želijo organizatorji ustvariti nov, potenten način zabave za vse generacije, predvsem pa za mlade, ki se prepričajo, da se je very ohmmmm kvalitetno zabavati brez alkohola in drog. Že ptički čivkajo, da gre za nadgradnjo zdrave zabave brez drog in ostalih škodljivcev (aka substanc) in da je za prvega maja brez kranjskih klobas in rujnega težko kje drugje v mestu zaužiti tako polnokrvno “integracijo” žura, znanj o telesu, dihu, upravljanju s stresom in zdravem načinu sprostitve. Kombinacija joge in vodene meditacije, v povezavi z živo in elektronsko glasbo postaja pojem, ki obnoreva staro in mlado, ter vodi udeležence od popolne sprostitve do aktivne zabave. Na zabavi bo DJ Matthew Hoag popeljal projekt Yoga Rave v naslednji nivo in nove humanitarne višine, saj se bodo zbirala sredstva za financiranje izobraževanj za opolnomočanje mladih. In to bo le uvod v CENTRAL EUROPE YOGA RAVE OPEN AIR FESTIVAL v Portorožu 11.6., kjer bo znan argentinski band na turi po Evropi SO WHAT PROJECT tudi s koncertom v Sloveniji obeležili teden “BERLIN 2011 na MEDITERANU”, in povabil Slovence na mega koncert v Stožicah in na svetovni dogodek za mir – Festival svetovnih kultur – 2. in 3. julija v Berlinu – BERLIN 2011 (www.worldculturefestival.org). Be there!

Cilj YOGA RAVE projekta je integracija »novih zabav« v »ustaljeno« klubsko sceno po celotni Sloveniji, saj želijo organizatorji spodbuditi sodelovanje različnih družbenih akterjev, da v program slovenskih klubov vnesemo nov način kvalitetne zdrave zabave za vse generacije, predvsem pa za mlade. Organizatorji vabijo organizacije celovitega razvoja, da se jim v tem gibanju pridružijo in v okviru zabave predstavijo svojo tehniko.
YOGA RAVE, nenavadna zabava s celim telesom, srcem in dihom, je svetovno gibanje z velikimi ambicijami, saj ustvarja pojem zabave brez drog, alkohola in drugih toksinov. Do plesa nas pripeljejo tehnike dihanja, joga in ostale tehnike, elektronska in živa glasba, meditacija in sveži sadni koktajli. Doživetje partija je ravnovesje med zvokom in tišino, plesom in chilloutom.
YOGA RAVE je tudi humanitarni dogodek. Zbrana sredstva so namenjena za brezplačno izvedbo tečajev za mlade na katerih se spodbuja človekove vrednote, obvladovanje negativnih čustev ter pozitivno usmerjanje potencialov.
YOGA RAVE izvira iz Argentine, prostovoljci organizacije Art of Living pa jo skupaj z glasbeniki, umetniki in različnimi organizacijami soustvarjajo po vsem svetu, od Južne in Severne Amerike, prek Evrope in Rusije, do Indije in Avstralije.

Mednarododno Fundacijo Art of Living, v Sloveniji zastopa Zavod za razvoj človeških vrednot.
Kdaj in kje:
Etno klub Zlati Zob
Zaloška cesta 69
www.zlatizob.si
Vstopnina na dan dogodka 12 €, v predprodaji prek Eventima 10 €
DJ Matthew Hoag
www.matthewhoag.com

Več informacij za medije in akreditacija:
Sabina Podjed: 040 333 231, sabina@artofliving.si
Art of Living v Sloveniji
Zavod za razvoj človekovih vrednot
Pred Savljam 17
1131 Ljubljana
http://artofliving.si/, http://blog.artofliving.si/, http://facebook.com/yogaraveslovenija/, http://www.myspace.com/yogaraveslovenija, www.yogarave.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]