fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Športna pomlad 2011

Naredite nekaj zase in se razgibajte! Na festivalu Športna pomlad 2011 se boste lahko med 13. in 22. majem 2011 po lastni želji razgibali in preizkusili v različnih športih na različnih športnih objektih in lokacijah v Mariboru. Vabljene vse generacije, od otrok do odraslih!

Osnove posameznih športnih disciplin vam bodo predstavili izkušeni vaditelji, dodatno pa se boste lahko naučili osnov posameznih športov tudi na kratkih tečajih. S seboj prinesite športne rekvizite, če pa jih nimate, jih boste prejeli na izposojo pri nas. Za vstop v dvorane boste potrebovali čiste dvoranske športne copate. Udeležba je brezplačna. Predhodna prijava ni potrebna.


Na festivalu športa in zabave Športna pomlad 2011 (13.05-22.05) se bo zvrstilo poleg možnosti za brezplačno prosto rekreacijo in tekmovanja precej športnih prireditev, ki so zanimive za aktivno preživljanje prostega časa tako za najmlajše kot tudi družine in odrasle. Prav tako vas bodo priznani strokovnjaki poučili o zdravem načinu prehranjevanja in kako skrbeti zase. Preživite aktivno prosti čas s prijatelji ali z družino in naredite nekaj zase! Čaka vas vrsta zanimivih prireditev.

Festival športa in zabave Športna pomlad 2011 bo tako kot vsako leto popestril zabavni program, na katerem bomo lahko spremljali zabavne nastope, prav tako pa se boste lahko tudi sami vključili v sodelovanje.

Več o športni pomladi si lahko preberete tu

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]