fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Yoga kofi

YOGA KOFI je prijetno druženje za podporo organizaciji YOGA RAVE partijev po vsej Sloveniji. Na srečanjih si izmenjamo ideje in želje, ter razdelimo konkretne naloge, za vse, ki se pri projektu sodelujejo kot prostovoljci.
Vabljeni vsi, ki imate entuziazem za dobrodelno prostovoljno delo in stike med mlado generacijo in/ali izkušnje z glasbeno sceno. Vsem, ki si želite ustvarjati, sodelovati in prostovoljno prispevati v dobro naše družbe.


– YOGA KOFI MARIBOR – torek, 2.11.2010 ob 16h
Soustvarjamo Yoga rave v vašem kraju! Pridružite se tudi vsi, ki bi radi Yoga Rave popeljali na notranjsko, dolenjsko, gorenjsko in primorsko!
Lokacija: Hiša sreče, Tyrševa 7, Maribor
Informacije in prijave: Sergeja (040 438 425)

– YOGA KOFI LJUBLJANA – sobota, 6.11.2010 ob 18h
Soustvarjamo Yoga rave v vašem kraju! Pridružite se tudi vsi, ki bi radi Yoga Rave popeljali na notranjsko, dolenjsko, gorenjsko in primorsko!

Lokacija: Kolovrateater, Ciril metodov trg 14
Informacije in prijava: Sabina (040 333 231)

PRVI VSESLOVENSKI MAHA SATSANG 2010 – DOLGA SUDARSHAN KRIYA
– MARIBOR – petek, 19.11.2010 ob 18h
Enkrat mesečno zadihajte v velikem krogu iz cele Slovenije in začutite posebno energijo povezanosti. Prvi slovenski veliki satsang z dolgo kriyo začenja v Mariboru pred velikim žurom Yoga Rave, kjer bomo mladi in mladi po srcu zaplesali.


Lokacija: Pekarna magdalenske mreže / Ob Železnici 8 / 2000 Maribor
Informacije in prijava: Tanja (041 556 187)

YOGA RAVE MARIBOR
YOGA RAVE party predstavlja nov pojem zabave, kjer se telo odziva le na stimulacijo žive in elektronske glasbe, joge in meditacije. Namenjen je predvsem mladim, zato, da spoznajo, da se je možno zabavati tudi brez alkohola in drog. Namen doživetja je doseči popolno ravnovesje med zvokom in tišino, gibanjem in počitkom. Kombinacija joge in vodene meditacije, v povezavi z živo in elektronsko glasbo, vodi udeležence od popolne sprostitve do aktivne zabave. Dogodek traja štiri ure, joga in meditacija sta prilagojeni začetnikom, tako da predhodne izkušnje niso potrebne.


Petek, 19.11.2010 ob 20:30h, Pekarna magdalenske mreže / Ob Železnici 8 / 2000 Maribor, vstopnina 4 €
Informacije: yogarave@artofliving.si

Premierni Yoga Rave v Sloveniji na gradu Kodeljevo.
http://www.yogarave.si
http://www.facebook.com/yogaraveslovenija

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]