fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

YOGA RAVE V MARIBORU

YOGA RAVE PARTY – zabava brez alkohola in drog, z izkušnjo zdravega načina sprostitve – PRIHAJA V MARIBOR!

Vizija projekta je uvesti pojem YOGA RAVE zabave s celim telesom, srcem in dihom v mesečne programe mestnih klubov, diskotek, centrov.

(Maribor, Ljubljana, 10. november 2010) – Fundacija Art of Living Slovenija organizira v petek, 19. novembra 2010, ob 20.30 uri, prvi YOGA RAVE PARTY v Mariboru (Pekarna). S serijo tovrstnih zabav po celotni Sloveniji, želijo organizatorji ustvariti nov način zabave za vse generacije, predvsem pa za mlade, da spoznajo, da se je možno kvalitetno zabavati brez alkohola in drog. Gre za nadgradnjo zdrave zabave brez drog in ostalih škodljivih substanc, z “izkušnjo” znanj o telesu, dihu, upravljanju s stresom in zdravem načinu sprostitve. Kombinacija joge in vodene meditacije, v povezavi z živo in elektronsko glasbo, vodi udeležence od popolne sprostitve do aktivne zabave. Na mariborski zabavi bo nastopil DJ Dalaj Eegol (AliEn). Vstopnina je 3 evre. Projekt Yoga Rave Party je humanitarne narave, saj se bodo zbirala sredstva za financiranje izobraževanj za opolnomočanje mladih in družbene civilne iniciative.

Vizija projekta je uvesti pojem YOGA RAVE zabave s celim telesom, srcem in dihom v mesečne programe mestnih klubov, diskotek, centrov. “V Sloveniji imamo s projektom YOGA RAVE velike ambicije. Poleg Ljubljane in Maribora, načrtujemo še več takšnih dogodkov v drugih krajih. Naš cilj je, da YOGA RAVE partiji postanejo redni dogodki po vsej Sloveniji,” je povedala vodja projekta YOGA RAVE v Sloveniji Sabina Podjed. “Tako želimo predvsem mladim, pa tudi mladim po srcu, na nevsiljiv način predstaviti nekaj osnov sproščanja stresa, zdravega načina druženja in zabave. Sredstva, ki jih bomo zbrali s projektom pa bomo namenili različnim humanitarnim dogodkom.”

V 150 državah po svetu se ustvarja nov pojem YOGA RAVE zabav s celim telesom, srcem in dihom. Zabava prihaja iz Argentine, prostovoljci organizacije Art of Living pa jo skupaj z glasbeniki, umetniki in različnimi organizacijami soustvarjajo po vsem svetu, od Južne in Severne Amerike, prek Evrope in Rusije, do Indije in Avstralije. Mednarododno Fundacijo Art of Living, v Sloveniji zastopa Zavod za razvoj človeških vrednot.

Več informacij za medije in akreditacija:
Sabina Podjed: 040 333 231, sabina@artofliving.si

Art of Living v Sloveniji
Zavod za razvoj človekovih vrednot
Pred Savljam 17
1131 Ljubljana

http://artofliving.si/, http://blog.artofliving.si/, http://facebook.com/yogaraveslovenija/, http://www.myspace.com/yogaraveslovenija, www.yogarave.si

, https://www.yousendit.com/download/dklxNWN2YWJ0d0ZjR0E9PQ,http://www.youtube.com/watch?v=uLGihKd8SAM&feature=player_embedded#!

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]