fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Veganmania v Mariboru

Sanjate svet brez nasilja? Brez prehranjevanja z mesom? Menite, da moramo končno prenehati živali rediti le za na krožnik? Ste ljubitelj veganske prehrane? Še niste? Imaste o tem še kakšne dvome? Ali ne veste kaj je veganska prehrana? Potem Vas vabimo na neprofitno – kulturno prireditev posvečeno veganstvu Veganmania, ki letos prvič gostuje tudi v Mariboru.Njam njam.
Njam njam.Veganmania se bo odvijala v Mariboru 7.7.2012 od 10.00-22.00. Na mariborskem trgu svobode bo zrasla prava majhna vasica, kjer se bodo predstavila domaca in tuja podjetja, društva in organizacije, katerih pomembni del delovanja je veganstvo, skrb za človekovo zdravje, živali in okolje. Celodnevni dogodek bo spremljal kulturni program, zabava in delavnice za otroke.Harmonija barv in okusov.
Harmonija barv in okusov.
Poskrbeli smo tudi za glasbo, kjer bodo nastopili Trkaj, Jadranka Juras, stand-up komik Tesky, Missstand in drugi, ki jim boste lahko prisluhnili v dobri družbi. Na naslednji povezavi je tudi program celotnega dne http://www.veganmania.at/2012/maribor.htm.

Vidimo se 7.julija.2012 med 10.00-22.00! Pridite VSTOPNINE NI!


vitaFIT

Komentar

Prijava na novice

[recaptcha]