fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Valentinov pustni vikend v nakupovalnem centru Qlandia Maribor

14. februarja 2015 vabljeni na Valentinov pustni vikend v nakupovalnem centru Qlandia Maribor

Valentinovo tokrat malce drugače. Na prireditvi  boste lahko našli zdravo darilo, ki ga boste lahko – namesto zavitega v darilni papir – podarili v eko rdeči vrečki “Daj naprej… in podari sonce”. Pri tem boste pomagali invalidnim otrokom pri okrevanju po zahtevnih operacijah.

Vabljeni na 41. Vitafitovo prireditev !

Vitafitove prireditve ozaveščajo o zdravju in ekologiji na zabaven način. Obiskovalci si boste ogledali zabavni program na odru, ki bo potekal v soboto, 14.2. od 10. do 12. ure ter popoldne od 16.3′ in 17.30 ure, od nastopov plesnih skupin v maskah in do modne revije. Ves dan v soboto od 8. do 21. ure in v nedeljo od 8. do 15. ure si boste lahko pogledali ponudbo zdravih daril na stojnicah.

etikavita

.

Nastopil bo tudi Ansambel Brloga.

Narodno zabavni ansambel Brloga prihaja iz Šentilja v Slovenskih goricah. Ime je dobil po najvišjem hribu v Šentilju – Brlogi. Skupino so ustanovili leta 2009. Člani ustanovne skupine so bili: harmonikar Damijan Rener, kitarist in tudi harmonikar Simon Knuplež, baritonist in basist Marcel Hauc. Prvič so nastopili na martinovanju, 11. 11. 2009. Leta 2010 so postali popolna zasedba, saj se jim je pridružila še  pevka Dolores Sitar. Danes nastopajo na različnih      dogodkih, kot so poroke, veselice, abrahami,.. zabavajo ljudi z različnimi zvrstmi glasbe.  Na prireditvah izvajajo slovensko narodno, zabavno in hrvaško glasbo.

zmanjšana brloga.

Joga smeha – Lidija, Društvo BLISK sir
.
S smehom poskrbimo za boljše zdravje in radost življenja. Pomislite, kdaj ste se nazadnje res od srca nasmejali – ste se počutili dobro? Super – privoščite si ta občutek večkrat! Smeh deluje na telo enako blagodejno, pa če se smejite smešnim ali pa resnim stvarem. Zato vabljeni, da se nasmejite brez razloga in odvežete svojo vrečo smeha skupaj z Lidijo Haložan Zahernik.Vadba joge smeha poteka trenutno na Kardeljevi 75 v Mariboru, vsako sredo med 18-19 uro.
 Več o vaditeljici jpge smeha na http://bodiblisk.weebly.com
 
SMEJALNA_joga
.
.
.
ČAROBNI OTROCI

Čarobni otroci je ime za program – jogico in meditacijo za otroke, stare od 3 do 12 let. Je sklop različnih vaj in iger, skozi katere se otroci spoznavajo, začnejo zavedati sebe in svojega telesa ter se učijo sprostitve. Program bo predstavila licencirana voditeljica delavnic Maja Škontra.

banner_maja.

.

Daj naprej in podari sonce

Na prireditvah bo potekala humanitarna akcija Daj naprej in podari sonce, kjer s prodajo rdečih eko vrečk pomagamo invalidnim otrokom: Masi Prasnic iz Slovenj Gradca, Loti Ledinek iz Slovenskih Konjic, Nejcu Rotovniku iz Oplotnice ter Lovru Stuparju iz Novega Mesta.

Otroci, ki se zaradi napake pri porodu, prehitrega rojstva ali infekcije v zelo zgodnji otroški dobi soočajo z ogromno težavami, ki so vezane na mišično – skeletne zaostanke v razvoju, zaostanke na čustvenem in mentalnem področju ter so močno gibalno ovirani. Za starše in skrbnike otrok to pomeni veliko dodatnega dela in stroškov. Ti otroci so upravičeni do minimalne fizioterapije in minimalnih medicinskih pripomočkov, ki po ocenah staršev pokrijejo okoli 10% dejanskih stroškov. Z nakupom vrečk boste prispevali pomoč tem otrokom in njihovim staršem.

d

Več informacij o projektu:

Miro Mihec 041 710-277

http://dajnaprejinpodarisonce.si/

https://www.facebook.com/dajnaprejinpodarisonce.si?fref=ts

logo ni vseeno

Vitafitove humanitarne in zabavne prireditve so namenjen povezovanju, ozaveščanju in promociji etičnih, trajnostnih izdelkov, storitev in projektov, ki podpirajo osebnostni, duhovni in materialni razvoj človeka ob tem, da čim manj obremenjujejo okolje in živa bitja. Rdeča nit prireditev so zdravje, ekologija in humanitarnost. Vitafitove prireditve so bile uvrščene v finale nagrade za družbeno odgovornost Horus ter skupaj s partnerjem Socialnim centrom Maribor nagrajene z uvrstitvijo v finale Evropske nagrade družbeno odgovornih praks.

CSR         HORUS

Ker želimo s humanitarnim poslanstvom nadaljevati in ga tudi nadgrajevati, vas vabimo k soustvarjanju etične družbe na ta način.

Tukaj si lahko ogledate nekaj utrinkov z naših dosedanjih prireditev:

https://vitafit.si/tag/vitafit-prireditv/

INFO in kontakt: Miro Mihec

podpis Miro Mihec na belem papirju (manjši format)  001

Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte.

Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor

tel.00386 (0)2 251 67 01, 041 710-277, miro.mihec@etika.si

www.fb.me/vitafiit, www.fb.me/Vitafit.si, www.vitafit.si http://goo.gl/w1kjnk, , http://goo.gl/WUAl6z, www.etika.si

tinina jabolka-manjša

NA PRIREDITVI BODO STOJNICE Z ZANIMIVO PONUDBO

v soboto, 14.2. od 8. do 21. ure in v nedeljo od 9. do 15. ure

Moja Biodežela, Eko podeželjeGrawe zavarovalnica,

Slovensko združenje za integrirano pridelavo, Merkur zavarovalnica,

Zepter Slovenica, Tomaž Šauperl-Tevževe dobrote, kreme Hermes & Gačnik, Lestako šaljivi napisi…

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]