fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Valentinov pustni vikend v nakupovalnem centru Qlandia Maribor

14. februarja 2015 vabljeni na Valentinov pustni vikend v nakupovalnem centru Qlandia Maribor

Valentinovo tokrat malce drugače. Na prireditvi nam ponujamo, da najdete zdravo darilo, ki ga namesto zavitega v darilni papir podarite v eko rdeči vrečki “daj naprej… in podari sonce” in pri tem pomagajte invalidnim otrokom.

 

Vabljeni na 41. Vitafitovo prireditev !

Vitafitove prireditve ozaveščajo o zdravju in ekologiji na zabaven način. Obiskovalci si bodo lahko ogledali nastope plesnih skupin v maskah in modno revijo. Svoje izdelke in storitve za zdravje lahko prodajate na stojnicah ali na svoji razstavni opremi. Razstavljate lahko v soboto, 14.2.2015 od 08. do 21. ure in v nedeljo 15.2. od 9. do 15. ure. Program bo potekal od 10. do 12. ure.

etikavita

Daj naprej in podari sonce

Na prireditvah bo potekala humanitarna akcija Daj naprej in podari sonce, kjer s prodajo rdečih eko vrečk pomagamo invalidnim otrokom: Masi Prasnic iz Slovenj Gradca, Loti Ledinek iz Slovenskih Konjic, Nejcu Rotovniku iz Oplotnice ter Lovru Stuparju iz Novega Mesta.

Otroci, ki se zaradi napake pri porodu, prehitrega rojstva ali infekcije v zelo zgodnji otroški dobi soočajo z ogromno težavami, ki so vezane na mišično – skeletne zaostanke v razvoju, zaostanke na čustvenem in mentalnem področju ter so močno gibalno ovirani. Za starše in skrbnike otrok to pomeni veliko dodatnega dela in stroškov. Ti otroci so upravičeni do minimalne fizioterapije in minimalnih medicinskih pripomočkov, ki po ocenah staršev pokrijejo okoli 10% dejanskih stroškov. Z nakupom vrečk boste prispevali pomoč tem otrokom in njihovim staršem.

d

Več informacij o projektu:

Miro Mihec 041 710-277

http://dajnaprejinpodarisonce.si/ https://www.facebook.com/dajnaprejinpodarisonce.si?fref=ts

logo ni vseeno

Vitafitove humanitarne in zabavne prireditve so namenjen povezovanju, ozaveščanju in promociji etičnih, trajnostnih izdelkov, storitev in projektov, ki podpirajo osebnostni, duhovni in materialni razvoj človeka ob tem, da čim manj obremenjujejo okolje in živa bitja. Rdeča nit prireditev so zdravje, ekologija in humanitarnost. Vitafitove prireditve so bile uvrščene v finale nagrade za družbeno odgovornost Horus ter skupaj s partnerjem Socialnim centrom Maribor nagrajene z uvrstitvijo v finale Evropske nagrade družbeno odgovornih praks.

CSR                HORUS

Ker želimo s humanitarnim poslanstvom nadaljevati in ga tudi nadgrajevati, vas vabimo k soustvarjanju etične družbe na ta način.

Tukaj si lahko ogledate nekaj utrinkov z naših dosedanjih prireditev:

https://vitafit.si/tag/vitafit-prireditv/

INFO in kontakt: Miro Mihec

podpis Miro Mihec na belem papirju (manjši format)  001

slika miro

Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte. Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor tel.00386 (0)2 251 67 01, 041 710-277, miro.mihec@etika.si www.fb.me/vitafiit, www.fb.me/Vitafit.si, www.vitafit.si http://goo.gl/w1kjnk, , http://goo.gl/WUAl6z, www.etika.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]